Cilt Bakımı Ürünleri ilginç bir cilt sıkılaştırma yöntemi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
kizlar deneyen olursa yazsin yaa :kedi: nasil yazar bilmiyorum biraz cesaret ister ama genede yazin lutfen , ne olur ne olmaz belki bedavar krem hemen dibimizde haberimiz yok zemuszemus:roflol:

bedava kremm kopardın benii yaa

bende duymustum bunu 2-3 yıl önce..iliklerden geldigi için bol vitamin ve protein içeriyomuş..cilde çok iyi geliomuş..
cidden duydum ya daha önce.

Ama zaten gençleştirici kremlerin çoğunda sperm oluyor.Denemekte fayda var ama nasıl ??

ben yıllar önce lemanyak dergisinde okumuştum ama şaka sanmıştım..

ilginç bir yöntemmiş gerçekten

yaw kızlar eşime konuyu açtım bana dediki başka bir şey versem olmaz mı heralde anladınız...sinir oldum iğrenç adam

yaw kızlar eşime konuyu açtım bana dediki başka bir şey versem olmaz mı heralde anladınız...sinir oldum iğrenç adam

bende söylesem kocamın verecegı cvp bu olacaktır :)))
sunu duymustum ruslarda bu yöntem (yöntem denırse tabı) cok yaygınmıs.ciltlerı bu yuzden cok parlakmış.
diyenlerın yalancısıyım :))

hey allahımmm allah iyiliğinizi versin emi öldüm ya kopmak diyorlar ya mideme kranplar girdi gülmekten
yöntemi bilmemde sizin cvplarınızla attığım kahkahalar şu yüz egzersizlerine 100 basar
bende çok duydum hatta şu rus kızlar meseleside gerçek antalyada bir rus söylemişti bizde çok yaygın diye normalmiş yani hiç israf etmiyolar yani
deneyenlere bol şans benim deneyebileceğimi sanmıorum ama eşim eve gelir gelmez bu konuyu açıcam ona yüzünün şeklini merak ediyorum

kızlar yaza düğünüm var inşallah, bu yöntemi kesinlikle denemem lazım Artık haftada 1-2 allah ne verdiyse Ama ciddiyim düzenli deneyip sizinle paylaşacağım. İğreneceğimi sanmıyorum sonuçta yumurta akı gibi bir şey, tavuğun popuşundan çıkan yumurtayı afiyetle yiyoruz hatta onu bile maske niyetine kullanıyoruz tiskinmeden, eee kocişimizin tavuk kadar değeri yokmu:79:

Doğru olabilir..:) İçerisinde öyle yararlı proteinler var ki..İnternette araştırmıştım içeriğini, bilgilenmek için(cilt için değil:))

Ama ne gerek boyle seylere simdi fıstık gibi bal dururken dolapta:))
Yıllardır ba kullanırım gayet fe sıkılastırır ve parlak yapar...

nip tuck isimli dizide böyle bir konu geçmişti. kadının biri güzelliğini, yaşına rağmen cildinin pürüzsüzlüğünü her gece sürdüğü spermlere borçlu olduğunu söylemişti. birçok yerde okudum sonradan bunu. geyik değilmiş yani gerçekmiş.

SPERMİN CİLDE FAYDALARI

Sperm yani meni canlı hücre olma özelliğinden dolayı cilde çok faydalı olduğu uzmanlar tarafından açıklanıyor. Erkeğin spermi cilt yenileyici bir mucize olarak tanımlanıyor. Peki nasıl kullanmalı? Erkeğin spermi ilişki esnasında kondom( prezervatif) içerisinde biriktirilip cilde sürülür. Hem cilde canlılık verir hemde yaşlanmayı geciktirerek genç kalmanızı sağlar.

Avusturyalı Uzman doktorlar Frank Madeo ve Tobias Eisenberg, spermlerin içinde yer alan spermidin isimli maddenin, bugüne kadar bilindiği üzere sadece hücre gelişimine ek takviye sağlamadığını, bunun yanı sıra hücrelerin yaşlanmasını da geciktirdiğini keşfettiler.

”Nature Cell Biology” adlı tıp dergisinde yayımlanan araştırma sonuçlarına göre, spermidin maddesi, hücre çekirdiğine ulaştığında, burada çekirdeği ”gençliğe programlıyor”.

Graz kentindeki Karl Franzens Üniversitesinde görev yapan Madeo ve Eisenberg’in, 6 ülkede bulunan 11 üniversitedeki 29 bilim adamıyla koordineli olarak yaptıkları araştırmalar sonucunda, insan vücudundaki tüm hücrelerde farklı yoğunlukta bulunan spermidinin, ilerleyen yaşla birlikte azaldığını tespit ettikleri belirtildi.

Üniversitenin internet sayfasında yer alan haberde de, bu araştırmanın sonuçlarının Alzheimer ya da Parkinson gibi yaşlanma nedeniyle meydana gelen hastalıklara karşı mücadelede çok büyük öneme sahip olabileceği ifade edildi.

Özellikle greyfurt, buğday tohumu ve soya fasulyesinde de yoğun şekilde bulunduğu belirtilen spermidinin, sadece spermlerde değil, vücuttaki diğer organlarda da görüldüğü, ancak ilk kez spermlerden ayrıştırıldığı için spermidin adının verildiği kaydedildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…