Cilt Bakımı Ürünleri ilginç bir cilt sıkılaştırma yöntemi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Ben göğüslerime sürdüm kızlar ama ertesi gün sanki kokusu geldi burnuma.Bilemiyorum eşimin spermi zaten çamaşır suyu gibi kokuyor hamilelikte çok midemi bulandırmıştı.Bide prezarvatiften az kalıyor geriye memelerime anca yetiyor, nedense üretim bu ara çok az:KK52:

Ben göğüslerime sürdüm kızlar ama ertesi gün sanki kokusu geldi burnuma.Bilemiyorum eşimin spermi zaten çamaşır suyu gibi kokuyor hamilelikte çok midemi bulandırmıştı.Bide prezarvatiften az kalıyor geriye memelerime anca yetiyor, nedense üretim bu ara çok az:KK52:
camasır suyumu ahahah ılahı guldrdun benı:)
şifa şifa :)

konuyu bastan sona okudum bayaaa guldum veee aksam icrrraaata gectim sanki yumurtanın akını surrmus gibi dusundum psikolojikmen gerrrci benim kociş dalga gecti ilk seans bedava sonrrasııııı ücrrrrrretliiiii anlıcanızz kıymete bindiii

arkadaşlar gerçekten iyi geliyor yanağımda kocaman bir sivilce vardı normalde geçmesi uzun sürer ama kısa sürede sivilceden eser kalmadı gerçekten cildi yenileyici etkisi olduğuna inanıyorum ne varki haftada bir maske olarak yapsak bir zararı olmaz heralde uzmanlarca onaylanmış birşey sonuçta sabah akşam selülitli bölgeye sürüldüğü zaman bir ay sonra ciddi azalma görüldüğü uzmanlarca söyleniyormuşş denemek lazım deneyebilirsem sonuçlarıda yazıcam :))

arkadaşlar gerçekten iyi geliyor yanağımda kocaman bir sivilce vardı normalde geçmesi uzun sürer ama kısa sürede sivilceden eser kalmadı gerçekten cildi yenileyici etkisi olduğuna inanıyorum ne varki haftada bir maske olarak yapsak bir zararı olmaz heralde uzmanlarca onaylanmış birşey sonuçta sabah akşam selülitli bölgeye sürüldüğü zaman bir ay sonra ciddi azalma görüldüğü uzmanlarca söyleniyormuşş denemek lazım deneyebilirsem sonuçlarıda yazıcam :))

sabah akşam selülitli bölgeye ?
sabah akşam çalışan bi fabrika bulmak lazım
ama bir de aşırı üretimden makinalar yanmasın bikaç gün sonra ? :KK1:
bu arada dalga geçiosun dimi denemeyeceksin ?

sabah akşam selülitli bölgeye ?
sabah akşam çalışan bi fabrika bulmak lazım
ama bir de aşırı üretimden makinalar yanmasın bikaç gün sonra ? :KK1:
bu arada dalga geçiosun dimi denemeyeceksin ?

yok yok denemicem selülitleri gideriyor deyince biran gaza gerldim şuanda hiç öyle bir niyetim yok:KK9:

yemin ediyorum çatladım yorumlara yahu :KK60: kızlar çok feci hatunlarsınız gerçekten :KK70:
bir arkadaşım vardı ve yaşı 40 idi, yaşına hayatta inanmamıştım ve nedenini sordum
bana yüzüne sperm sürdüğü söylemişti.
demek sadece ona has bir durum değişmiş :KK70:

bir kere sürünce meleğe dönüşeceksin deseler
yinede olmaz :KK53:

Yok artik, guvercin diskisi iyi geliyor desem, onu da surecek misiniz.Bu kadar saf olmayin. Sozluklere konu oluyoruz bu sekil. Protein dedigin yumurtada da var.

Sivilce izleri yüzünden doktorlara ve ilaçlara bi daire parası harcadım desem yeridir ama sonuç fiyasko. Bu haberin aslı astarı varmmıdır 40 sayfa yorum var ama çoğu başkasından duyulan şeyler bizzat deneyip yararını gören varmı yoksa ilk deneyen benmi olcam :)

X