Cilt Bakımı Ürünleri ilginç bir cilt sıkılaştırma yöntemi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
ben eşimi çok seviyorum hiç bişeyide iğrenç değil...ara sıra yüzüme sürüyorum hemde eşimmin karşısında..yüzümdeki sonuç güzel ..helede ileriki yaşlarda kırışmayacaksa oooo yeter bana .allah eşimin yokluğunu vermesin..

eşinin karşısında mı:1shok:

cildinizi kendi haline bırakın kıslar sempatiksalakcinni

hem karşımdaki insan benim helalimse.nikahlı eşimse ondan bişey saklamam.önemli olan namusumla yaşayıp birlikte olduğum insan..tabiki yüzümü maskelide görecek .ha sperm maskesi ha başka maske ile görmüş ne olacak ki

konuyu baştan sona okudum ...doğruluğuna inanıyorum ....denemek istiyorum akannehir

1 damla sperm 40 damla kandan meydana geliyormuş.hem de insanın ağzındaki tükrükten bile mikropsuzmuş..proteinli olması da cabası.cildimizde kırışıklık oluşmasını önleyeceğine inanıyorum..sürmeye devam edicem.

hem karşımdaki insan benim helalimse.nikahlı eşimse ondan bişey saklamam.önemli olan namusumla yaşayıp birlikte olduğum insan..tabiki yüzümü maskelide görecek .ha sperm maskesi ha başka maske ile görmüş ne olacak ki

haklısınnnnbayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

anaaam benim kocis hep soyluyordu gel maske yapayim senin yuzune diye, inanmiyordum gobegime yapalim diyordum hep, gobegime yapiyorduk, inanilmaz geriliyordu, igrenc de degil hanimlar deneyin diyorum, bu aksam kocis isden dondugunde yuzumde denicem bakalimdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

anaaam benim kocis hep soyluyordu gel maske yapayim senin yuzune diye, inanmiyordum gobegime yapalim diyordum hep, gobegime yapiyorduk, inanilmaz geriliyordu, igrenc de degil hanimlar deneyin diyorum, bu aksam kocis isden dondugunde yuzumde denicem bakalimdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

vereliniortakalkisalkisalkis
yarin neticeyi bekliyoz seker yerimseniben

baştan sona okudum gülmekten bir hal oldum denesem mi ? valla miğdem bulanıyor ama benim kocişi şu an ayarlamaya çalışıyom yapabilirsem yazarım

valla göbeğime boşaldığı için bi gerginlik oluyo ama bi de yüzüme deneyeyim işe yarar bence:)

ayyyyyyyyyyyy inanmiyoruumm :KK52: buda ne böyle :KK60::KK60: cis mis diyenler bile olmus :86: yorumlari okurken geberdim resmen yaaaaaaaaa:KK60::KK60::KK60: allah iyiliginizi versin kizlar emi :KK60::KK60::KK60: ayyyyyyyyy:KK60::KK60: gülme krizine girdim :KK60::KK60::KK60::KK60: :KK60::KK60::KK60: :KK60::KK60:

bu arada neden igrenc diyosunuzki :KK20: tamam kulaga hos gelmeyebilir :KK53:
ama esiniz sonucta.. esiniz sizden gelen bi siviya heleki, canimizdan bi parca olan bebeklerin varolmasina vesile olan bi siviya:KK49: igrenc dese siz kirilmaz misiniz?
valla ben olsam kiyameti koparirim :95:
bebeklerdende tiksinelim o zaman :KK31:
deneyip denememek ayri konu, o sizin biliceginiz is:87:
ama deneyenlerede "kafayi yemisler" vs tarzinda seyler söylemek ne derece dogru bilemicem :100:

evet arkadaslar bunu bende duydum vede yaptım.gercekten faydası var aynı zamanda cılde parlaklık kazandırıyor ınıanmıyıorsunuz ama gercek

X