• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilgın Olut -Neva

s3nna

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
1.209
7
681
İstanbul
Neva Hakkında bir kaç yorum..

Kitabı okuduğumda gözlerim doldu ve sadece keşke diyebildim...

Neva.... insan bu kitabı bitirdikten sonra günlerce, aylarca, senelerce düşünebilir ve etkisinden çıkamayabilir çünkü her şeyden önce gerçek. Bu kitabı okuyanın ilişkilere bakış açısı değişebilir bu kitap bir erkeğin her şeyden çok sevdiği kadının kendinden önce yaşadığı birkaç flörtten ötürü bunu hazmedemediği halde ilişkisini devam ettirip karşısındaki insana ve kendine nasıl zarar verdiğinin, her şeyden çok sevdiği insanı nasıl kırdığının ve kaybettiğinin, sonrasındaki pişmanlığının en açık şekilde anlatımıdır. Bir kadının ne kadar çok sevip sadık kalabileceğini birçok erkek merak eder ve bütün insanlar gerçek sevgiyi arar. Sevgi belki soyut bir kavram olabilir ama ben o saf, temiz, çıkarsız, sadık, büyük ve aldığımız nefes kadar gerçek sevgiyi somut olarak gördüm adı ise NEVA'ydı!

Ağladım, ağladım ve ağladım... herkesin kendinden veya çevresindekilerden bir şeyler bulabileceği bir kitap... yazarla tanışmak istiyorum. Annemse hakkımı helal etmem diyor...

bu kitapla ilgili bir başlık var. epeyce tartışılmıştı orda
ama annen neden hakkını helal etmiyor onu anlamadım

Yazarın okuduğum tek romanı. Çok beğenmedim epey sıkıldığım yer oldu okurken :26:

benim en çok etkilendiğim kitaplardan biriydi okuduğum dönemde, hala da zaman zaman aklıma gelir. bir insan bunca sevdiği, aşık olduğu bir kadını nasıl bu kadar üzebilir ve bir kadın nasıl bir aşk duyar ki bir adama sırf onu üzdüğü için hayatına kıyar? biraz abartılı bir kitap gibi gelse de çok etkileyici bence. bir insan bu vicdan azabıyla nasıl yaşayabilir diye sorarım zaman zaman..

Kitabın sadece başlarını ve sonlarını okuyarak anladığım. Anlatımını beğenmediğim.Gereksiz detayları olan bir kitap bence. Vakit harcamaya değmez bence...

Back