İlgi budalaligi

ben dayanamadım bulunduğu şehre gittim ilk fırsatta. İnanın hiç barisalim demedim.
Öncelikle buradan başlamak istedim.
Şimdi ayrıldığım sevgilim kalksa yanıma gelse görüşsek, kara kaşıma kara gözüme gelmez herhalde? Buluştuysa zaten sizin de belirttiğiniz gibi ''tamam'' diyerek ya da hadi kendi yollarımıza bakalım diyerek ilişki akıbetini öğrenmek için gelir??Siz yanına giderek bir nevi ona devam edelim,hadi beni affet demişsiniz.
Gelelim küfür meselesine, şu hayatta en nefret ettiğim şey saygısızlık! Sen şimdi bu küfürü sindirir,normale indirgersen devamı KESİNLİKLE GELİR.Hatta fiziksel şiddetin de böyle başladığı birçok örnekte mevcuttur.
Çözüm kısmına değinelim, ya senelerin hatrı var deyip ciddi,silkeleyici bir konuşma yapın ve bunun tekrarlanmamasını söyleyin ya da ben bunu hakettim adamın tepesine çıktım diyerek ses etmeyin.Ha, evet belki naz da niyaz da tepesine çıkmış olabilirsiniz ama karşılığı böyle iğrenç sözcükler olmamalı.
 

Şu şekilde ayrılalım dediği zaman ona yüz yüze konuşup ayrılmanın daha iyi olacağını anca içimin ayrıldığımızı öyle kabul edeceğini söylemiştim. İnatla hayır demişti dayanamazmisiz diyordu. Aklımda yine barışma isteği vardı ama konuşmalara yansitmadim bunu. Berbat bı dönemde issiz. Destek olmak için elimden geleni yapıyorum. O da benim her şeyde yanında olur, destek olur hep. Sevgisini belli eder. Bundan fiziksel şiddete dönmez gibi geliyor ama açıkçası küfrü hazmedemiyorum. Kafamda çok çelişiyor. Bu sebepten bitirmem. (buna gücüm yok.) Nasil silkeleniriz bilmiyorum.
 
. S***** g**yazmis. Normalde gayet kibar konusur.

:) Ben daha bir şey demiyorum, gerçekten kibar konuşan bir sevgili...

Eğer siz bunu hak ettim mi diye düşünüyorsanız, önce kendinize saygı duymayı öğrenin. Bir kadın nasıl ''ben bu sözü mü hak ettim'' diyebilir, nasıl böyle bir cümlenin şahsınıza söylenmesine müsaama gösteriyorsunuz? Bu adam ana babanız olsa bile söyletmeyin diyeceğim ki bildiğiniz el adamı.
Hakikaten hayret.
 

Yanlış ifade ettim sanırım. Hak ettim demiyorum. Sadece çok bogdum vs onu kas ettim
 
Sen ilgi budalası mısın bilemem de adamın boş zaman meşgalesi olduğun kesin.Canı isteyince yazıyor istemeyince s.git.Bu adam seni terk etmeden sen terk et bence
 
Siz bu küfürden sonra onu yok saymak yerine bunu mu diyorsunuz?
Hayret.
Kaç yaşlarınız peki?

Yahu demeye çalıştığım şeyi yanlış mı anlatıyorum amacım hak ettim demek değil. Küfür yeteri kadar rahatsız edici bir şey. Çok fazla bogdum ayrı bir cumle. Küfür etmesi ayrı bı cümle. Kırgın kızgın olduğunu belirttim zaten. Belli cümleleri çekip farklı bı yere götürmeyin konuyu. Tabi ki kendime saygım var, kendime saygım olmasa bu denli icerlemezdim.
 

Ben sizi anladım da, siz beni anlamamak için direniyorsunuz.
Ben size diyorum ki kısacası 'boğuyorsanız, bıktıysa ayrılır. Orada bahsi geçen küfrü etmesini gerektirecek hiç bir durum olamaz.''
Anlatabildim mi?
 
Hiç bir insan bu çirkin ifadeyi hak etmez. Ona bunu ağır bir dille belirtip yaşamından def et. Ne terbiyesiz iğrenç bir erkekmiş ki... bir kadına bu cümleyi diyebilmiş . Defol de bu adama. Ciddiyim. İlgiden bunalsa da bu şekilde konuşamaz. Saygısız herif !!! Adamlara fazla ilgi yaramıyor canım. Ama sakın bu iğrenç cümleyi sineye çekme.
 

Eee peki o zaman neden hala hayret ediyorsunuz
 
İçim şişti bi mutlu olan yok mu yahu
Neyse bu konuyu biri özet gecebilir mi nolmus
 
Sizle ciddi düşünmeyen hiç bir adam için kendinizden ödün vermeyin.
Bu adamla bi geleceğiniz var mı yok mu?
Yoksa eğer boşa zaman harcama sen onu S*** et!
Çünkü erkekler ilişkiden sıkılmaya başlayınca saçma sapan bir hallere giriyorlar.
 
Hayır hayır yanlış anlaşıldım elbette bunu hak etmedim. Sadece ilgi ilgi diye boğdum gibi onu kast etmek istedim
her kadın biraz ilgi budalasıdır. Bazı erkekler idare eder kalp kırmadan çözer bazılarıda s... g.. der başından atar kolayı seçer..
Sevgiline tepkini bi şekilde göster hatta biraz zmn iste kolay kolay affetme. Bilsin haddini.
 
Canım ilgi diye bogmadin o seni kendi ilgisiyle bogmus sonra geri çekmiş ve sürekli ilgi gosteremeyecekse yapmiyacak bu kadar basit. Ayrıca o küfür hiç hoş değil sen onun erkek ark. Degilsin
 
Sen şimdi 40 tane neden ariyorsun ve için içini yiyor ya erkekte öyle bisiy yok kafa rahat adam s.. g... diyerek aslinda akkindakini söylemis bu adamla tekrar beraber olursan daha agirlari gelir bilesin.
 
yani canm duzeldm demissin acaba gercekten ilgi budalasimiydin yoksa adam sana bunu kabul mu ettirdi belkide her kadn kadardin ? bence bu kompleksten bir çık seni kabul eden kendn gibi kabul edeck .. kendni neden sanki evliligni kurtarmak isteyen kadinlar gbi ortaya atysn evli olsan amenna takdire sayan ama suan hic geregi yok muhtaclgn da yok kimse icin degsme derim.. neyse degstm uzun sure iyiydik 2 gundur ustune dustm diyosum yahu bunda ne var dus nie rest cekiyo bu adam sana canm daha sonra demek cok mu zor biri aklna giriyo olabilir mi ... genel anlamda sunu dusunyrm canm eger duygularni dizginleyip bu adamdan vazgcmzsen omrun boyunca kocam ilgisiz sevgisiszm ilgisizlkten sikildm die sikayetlenen bi kadin olrk hayatni devam ettrcksn belki hatalar yapcksn belki hata yapmaycksn ama bu adam sana yaptgn hatayms gbi hissettrck falan falan... ama genel olrak ilgi odagi bir kadinin ilgisiz bir erkekle yapaildigni ben gormedm sanada yazik salla gtsn...
 
herkesin kaldirabilecegi farklidir elbete ama bana bunu diyen bi adamin bana son sözü olur bu... bitti, nokta ! hic kimsenin sizinle ne olursa olsun böyle konusmaya hakki yok, herkesin sınırını bilecek saygılı olacak
 
Denenmişi denemiyceksin net.Ayrıldığın yerde bıraksaydın keşke.Boğsan da sıksan da böyle terbiyesizlik yapılmaz.Asker arkadaşıyla değil sevdiği kadınla konuşuyor sonuçta.Hoş insan arkadaşına da böyle laf etmez.Nerden tutsam elimde kalıyor.Bunla bir geleceğin olmaz değil ama mutsuzluk içinde yüzersin kuzum yazık olur sana.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…