• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iletişim ve uygarlık tarihi geçmek için en iyi yardımcı kitap hangisi sizce?

murat yayınları çok iyi diye biliyorum.şahsen ben murat yayınlarıyla çalışıcam bütünlemeye.inş başarırız cnma.s:Saruboceq::Saruboceq:

bende aynı bölümdeyim aynı sınıf uygarlık tarihi benim harika geçmişti çoğu bildiğim sorularda ama heyecandan bi kaçını karıştırmısım ve barajda kaldım 55 aldım konu okumadım sadece aof kendi sitesindeki soruları çözdüm acaip faydası oluyor benim tavsiyem murat yay. test kitabı ve aof kendi sitesindeki sorularınn çıktısını al ben öyle yaptım ve çook faydalı oldu

uygarlık tarihi beni sinir eden bir dersti ya hatırlamak bile istemiyorum..

ama ben aöf nin verdiği kitapta konu sonlarında testler var ya, en sonunda onları çözüp ezberleyerek geçmiştim :1closedeyes:

of ya delircem bende aynen ama bu ikinci senem yine büte kaldım ve 58 almam gerekiyor

uygarlık tarihi beni sinir eden bir dersti ya hatırlamak bile istemiyorum..

ama ben aöf nin verdiği kitapta konu sonlarında testler var ya, en sonunda onları çözüp ezberleyerek geçmiştim :1closedeyes:

aynen yaa uygarlık tarihi kitabını ezberledim nerdeyse sanki sınav başka kitaptan çıkıyo nasıl iş ben anlamadım olmuyo olmuyoooo başım belada benim bu uygarlık tarihiyle yaa offfffffffffffffffffffffff umarım bende geçerimmm:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

Benimde uygarlık tarihi alttan dersimdi dersten nefret ediyordum kitabı elime alınca uykum geliyordu baktım olcek gibi değil kurtulmam lazım bu sene asıldım,yardımcı falan hiç faydası yok püf noktası e ögrenmedeki bütünleme sınavına gircekseniz orda kendinize bütünleme sınavı denemesi yapmanız bol bol,soruları hatta kaydedip kitaptan cvplarını bulup resmen soruları yutmanız lazım birde kitapta siyah yerler var onlardan soru geliyor son olarakta kitabın kenarlarında tanımlar falan oluyor onlardan yüzde yüz geliyor ben 1.sınavda nerdeyse sorularının %98ini çıkardım sınava 1-2 gece kalada siyah yerleri kitap kenarındaki tanım gibi şeyleri okudum sınava girdim oldukça iyi not aldım geçtim.Tavsiyelerim bunlar birde geçmiş yıllarda çıkmış bütünleme sorularına mutlaka bakın en az 6-7 tane soru geliyor tabi kitap sonundaki sorulara bakmak lazım,özet çıkarmakla yardımcı kitapla kalırsınız benden demesi.Kolay gelsin inşallah geçersiniz...

Back
X