İlerleyen yaşlarda tekrarlayan gebelik kayıpları

Canım miyom rahmin neresinde? Burda 13, cm ile doguranlarda var. Doktorun kim

Bağışıklık baskılama yerleşmiş kalbi atmış bebek de neden yapılıyor ki mantığım bebek zaten yerleşmiş 8 hafta olmuş kalp atışları var diyor. Bilemedim ne karışık işler bunlar

Canım tsh normal olabilir ama t4 yüksekliği olan hamile arkadaş var ilaç kullanıyor

Bağışıklık baskılama yerleşmiş kalbi atmış bebek de neden yapılıyor ki mantığım bebek zaten yerleşmiş 8 hafta olmuş kalp atışları var diyor. Bilemedim ne karışık işler bunlar
Malesef çok karışık gerçekten. Doktor ihtimalleri sıraladı bebekte kromozom anomalisi olduğu kesinleşti malesef. Şimdilik bağışıklik durumu elendi yani. TSH testlerinde T4 e de baktılar hamilelik esnasında normaldi canım o yüzden ilaç kullanmaya gerek duyulmadı.

Cidden belli olmaz mı canım. Bende yaptırmak istiyorum. Ama randevusuz bakma işi tuhaf geldi. Devlet bunu yapar mı ya. Hangi birime gideceğiz?

Canım başın sağolsun. 9 kayp var dedin ilerlemiş kalbi atmış olarak mı

Cidden belli olmaz mı canım. Bende yaptırmak istiyorum. Ama randevusuz bakma işi tuhaf geldi. Devlet bunu yapar mı ya. Hangi birime gideceğiz?
Kadin doguma gidip ama mutlaka egitim arastirma hastanesine gidin universite hastanelerine devlet hastanesinde olmuyo benim kayiplarim var 7 haftalikken 8 haftalikken kaybediyorum diyin isterseniz randehulu gidin siz bilirsiniz ama su an ramdevusuzda aliyorlar fazla beklersiniz sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…