İlerleyen yaşlarda tekrarlayan gebelik kayıpları

Canım trizomi 22 için sebep söyledi mi doktorun

bebekedi senin dokuda cd56 kaç çıktı canım?

Ay masAllah subhanAllah benimde CD 56 138 testi yapıldı kronik enfeksiyon çıktı %2 56 çıkmadı benim

Size ne tedavi uyguladılar birde önceki kayıplariniz kaç haftalık idi bana abdominal serkilaj da atıldı daha yeni

Geneli 8 haftalikti 1 sefer 15 haftaya kadar geldik o da evde dustu ellerime.. ama cok sukir aldim kucağıma artık rabbim size de nasip etsin insallah benim tedavim oksapar 0.4 aspirin 150.mg deltecortril 5 mg ımom vitamin 24 haftaya kadar pruluton yarım doz haftada 1 ve nerdeyse doguma aldar da pregestan 200 sabah aksam fitil olarak tedavim buydu

Benim tedavim de bu şekilde öngörüldü. Çok umutlamdim ama bir yıl oldu hamile kalamadım. Nasip olmayınca olmuyor demekki

Geçmiş olsun öncelikle. Ben 42 yaşında 4 çoçuğumu doğudum yani 41 hamile kaldım 4 .çoçuğumdan önce düşüğüm oldu sizingibi. Kalp atışı yoktu kürtaj oldum dr kimseye sormadım düşükten iki ay sonra kendimi hazır hissedince tekrar istedik çok şükür şimdi 5 yaşında oğlum Allah isteyen herkese nasib etsin.

Onların beynine islemesine izin verme sen hep olucak gözû ile bak birazda gercekten psikolojiyi toparlamak gerekiyor abiniz toparladımı nasıl oldu
Abim hâlâ hastanede tedavi görüyor. Onun süreci uzun ve yorucu. Çok yiprandik. En çok da bu stresler beni mahvetti. Defalarca tekrar tekrar yoğun bakıma alındı. Hergun bir korku ve kaosla geçiyor.

Çok sağolun. Ne güzel darısı başıma.
Allah çocuklariniza sağlıklı güzel bir ömür versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…