- 16 Mayıs 2021
- 1.842
- 1.062
- 29
- Konu Sahibi Selinaysun
Baskılayıcı ilaç başlayacakmş gebe kalır kalmazPeki ne öneriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baskılayıcı ilaç başlayacakmş gebe kalır kalmazPeki ne öneriyor
Muhtemelen bana da başlayacak.Baskılayıcı ilaç başlayacakmş gebe kalır kalmaz
Hiç bişeyin kesin çözüm olduğunu düşünmüyorum ben artık nasipte ne varsa artıkMuhtemelen bana da başlayacak.
Baskılayıcı ilaçlar kesin çözüm getiriyor mu bişey dedi mi bu konuda
Evet ama doktor karın bir istatigi vardır. Çoğu kişi de ise yaradı veya az kişide yaradı diye. Öyle bir istatistik vermedi miHiç bişeyin kesin çözüm olduğunu düşünmüyorum ben artık nasipte ne varsa artık
Bazen işe yarıyor dedi.Evet ama doktor karın bir istatigi vardır. Çoğu kişi de ise yaradı veya az kişide yaradı diye. Öyle bir istatistik vermedi mi
Anladım canım. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah olacak bebeğimiz ben inanıyorum.Bazen işe yarıyor dedi.
İnşallahAnladım canım. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah olacak bebeğimiz ben inanıyorum.
Merhaba anti TPO yorumunuzu okuyunca fikriniz vardır diye hemen yazmak istedim. 7+2 haftalık gebeyim genel gebelik tahlillerimde anti TPO yüksek çıktı fakay TSH gayet normal. Doktora gittim bugün kontrolüm vardı korkulacak birşey değil TSH normal olduğu için ilaç kullanmana gerek yok dedi ama ben bir tereddütte kaldım öncesinde kan pıhtılaşmasına bağlı 2 kaybım oldu maalesef. Fikriniz varsa bilgi verebilirseniz çok sevinirim.Yinede baktırın derim sebepsiz diye birsey oldugunu dusunmuyorum... Eger bi donem anti tpo degeriniz yukselmis ise bi sorun olabilir veya farklı bi sorun olusmus olabilir gebeliklerde tsh degeriniz yukseliyor olabilir
Evet sadece anti tpo icin ilac vermiyorlar ama insallah bebeginizi kucağınıza alirsınız ben eger igne ve aspirinn ise yaramazsa diye yazdım ve yaziyorum mutlaka rahimmicinden parca aldirim cd56 testinizi yaptırın rabbim saglikla kavustursun bebeginizeMerhaba anti TPO yorumunuzu okuyunca fikriniz vardır diye hemen yazmak istedim. 7+2 haftalık gebeyim genel gebelik tahlillerimde anti TPO yüksek çıktı fakay TSH gayet normal. Doktora gittim bugün kontrolüm vardı korkulacak birşey değil TSH normal olduğu için ilaç kullanmana gerek yok dedi ama ben bir tereddütte kaldım öncesinde kan pıhtılaşmasına bağlı 2 kaybım oldu maalesef. Fikriniz varsa bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Bi an once yaptirin testi cd 56 testiniBu iyi bişey mi yoksa kötü bişey mi bilemedim. Madem sağlıklı neden tutunamadı
Dr adet gördükten sonra gel dedi. Onu bekliyorumBi an once yaptirin testi cd 56 testini
Bahsettinizmi bu testtenDr adet gördükten sonra gel dedi. Onu bekliyorum
Evet. Önce rahîm filmi çekiyoruz. Eğer orda bişey çikarsa hiteraskopi yapınca CD 56 için doku alalım. Eğer rahîm filminde bişey çıkmazsa ardından ve 56 için ayrı bir gün doku alicaz dediBahsettinizmi bu testten
Benim doktor niye bana bu testten hiç bahsetmedi yaBahsettinizmi bu testten
Benim doktor da bahsetmedi. Hatta pıhtılaşma testi bile istemedi. Ben kendim başka doktor u aradım yaptırmak istiyorum dedim. Onlar da bana şu şu zamanlarda gel dedilerBenim doktor niye bana bu testten hiç bahsetmedi ya
Sadece gebe kalır kalmaz bağışıklık baskılayıcı ilaç kullancaz dedi siz hangi şehirdesinizBenim doktor da bahsetmedi. Hatta pıhtılaşma testi bile istemedi. Ben kendim başka doktor u aradım yaptırmak istiyorum dedim. Onlar da bana şu şu zamanlarda gel dediler
İstanbul dayımSadece gebe kalır kalmaz bağışıklık baskılayıcı ilaç kullancaz dedi siz hangi şehirdesiniz
Bu testten bahsedip yapan o kadar az doktor varkiBenim doktor niye bana bu testten hiç bahsetmedi ya
Harika alsınlar insallah bi sebep olsunEvet. Önce rahîm filmi çekiyoruz. Eğer orda bişey çikarsa hiteraskopi yapınca CD 56 için doku alalım. Eğer rahîm filminde bişey çıkmazsa ardından ve 56 için ayrı bir gün doku alicaz dedi