İlerleyen yaşlarda tekrarlayan gebelik kayıpları

Yinede baktırın derim sebepsiz diye birsey oldugunu dusunmuyorum... Eger bi donem anti tpo degeriniz yukselmis ise bi sorun olabilir veya farklı bi sorun olusmus olabilir gebeliklerde tsh degeriniz yukseliyor olabilir
Merhaba anti TPO yorumunuzu okuyunca fikriniz vardır diye hemen yazmak istedim. 7+2 haftalık gebeyim genel gebelik tahlillerimde anti TPO yüksek çıktı fakay TSH gayet normal. Doktora gittim bugün kontrolüm vardı korkulacak birşey değil TSH normal olduğu için ilaç kullanmana gerek yok dedi ama ben bir tereddütte kaldım öncesinde kan pıhtılaşmasına bağlı 2 kaybım oldu maalesef. Fikriniz varsa bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

Merhaba anti TPO yorumunuzu okuyunca fikriniz vardır diye hemen yazmak istedim. 7+2 haftalık gebeyim genel gebelik tahlillerimde anti TPO yüksek çıktı fakay TSH gayet normal. Doktora gittim bugün kontrolüm vardı korkulacak birşey değil TSH normal olduğu için ilaç kullanmana gerek yok dedi ama ben bir tereddütte kaldım öncesinde kan pıhtılaşmasına bağlı 2 kaybım oldu maalesef. Fikriniz varsa bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Evet sadece anti tpo icin ilac vermiyorlar ama insallah bebeginizi kucağınıza alirsınız ben eger igne ve aspirinn ise yaramazsa diye yazdım ve yaziyorum mutlaka rahimmicinden parca aldirim cd56 testinizi yaptırın rabbim saglikla kavustursun bebeginize

Bu süreçte o kadar çok üzüldümki 2. Kayıptan beri midem ağrıyor. Ve gittikçe ağrısı şiddetleniyor. Bu durum beni aspirin konusunda endişelendiriyor. Mide bu kadar agriyorken nasıl kullanicam

Benim doktor da bahsetmedi. Hatta pıhtılaşma testi bile istemedi. Ben kendim başka doktor u aradım yaptırmak istiyorum dedim. Onlar da bana şu şu zamanlarda gel dediler
Sadece gebe kalır kalmaz bağışıklık baskılayıcı ilaç kullancaz dedi siz hangi şehirdesiniz

X