- 10 Nisan 2022
- 748
- 271
- 43
- Konu Sahibi Selinaysun
İnşallah.Harika alsınlar insallah bi sebep olsun
Bir de bu testin kandan yapılanı da varmış. Duydunuz mu hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah.Harika alsınlar insallah bi sebep olsun
Doku ile yapılanı daha net çıkıyormuşİnşallah.
Gerekirse ikisini yaptıracağımDoku ile yapılanı daha net çıkıyormuş
Hayır rahimden alinması gerekiyor bu parcanin ben duymadim kandan olaninı 2 sefer yaptırdım ikiside ozelde oldu kandan degil rahimden parca alarak yaptılarİnşallah.
Hayır rahimden alinması gerekiyor bu parcanin ben duymadim kandan olaninı 2 sefer yaptırdım ikiside ozelde oldu kandan degil rahimden parca alarak yaptılar
Canım miyom rahmin neresinde? Burda 13, cm ile doguranlarda var. Doktorun kimSize de çok geçmiş olsun. Amin inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürür.
Benim size tavsiyem bütün testleri yaptırın. Ben ilk dusugum de bile yaptırmalıydim diyorum. Ardından tekrarlayan düşükler alanında iyi bir doktor a gidin. Üstelik 38 çok ileri bir yaş değil. Doktorlar in bu yaş takıntısı bence olması gerekenden fazla. Elbette yaş bir faktör ama bizimle aynı durumu yaşayan çok genç kadın var. Demek ki başka bi sorun var ve önce onları araştırmak lazım.
Kendi adıma soylim benim ilk gebeligim gayet sağlıklıydi. Hani insan hisseder ya öyle bir his.
Dr. Gerek yok dese de genetik ve pıhtılaşma testlerini gidip yaptırdım. Sırada rahim filmi ve CD 56 testi var. Bunlardan bişey çıkmazsa o zaman tüp Bebek düşünürüm.
Siz de bunları yaptırın derim.
Bir de biz kürtaj sonrası bebeği genetik teste gönderdik . Henüz sonuç gelmedi. Bebek sağlıklı çıkarsa zaten sorunun yaştan dolayı sağlıksız döllenme olmadığı da anlaşılır zaten. Bana doktorlar tüp Bebek yapmak için bahane arıyor gibi geliyor.
Benim bir de 5 cm miyom um var onun için de birkaç doktordan görüş Alicam eğer miyom da yapabilir derse aldiracagim.
Bir de size tavsiyem yaşınız daha da ilerlemeden ileriki zamanlar için nolur nolmaz embriyo döndürün. Ben öyle yapicam
Bağışıklık baskılama yerleşmiş kalbi atmış bebek de neden yapılıyor ki mantığım bebek zaten yerleşmiş 8 hafta olmuş kalp atışları var diyor. Bilemedim ne karışık işler bunlarBen de son 5 ayda 2.kaybimi yaşadım. İlkinde kalp atışı duyulmadan kaybettik genetik teste gitti temiz çıktı. Ben de pıhtılaşmaya meyil çıkınca 2.ci de iğne ve coraspirin kullandım. Bu sefer de 8 hafta da kalbi durdu herşey yolunda gidiyordu. Yine genetik teste gönderdik bu sefer doktorum kromozomal bir sıkıntı çıkacağını dusunuyor. Kendisi perinatolog ultrasonda bebegi incelediğinde böyle söyledi. Şuan test sonucunu bekliyoruz eğer test sonucu anomali şeklinde gelirse eski prosedurle devam edeceğimizi, eğer temiz gelirse de bağışık sisteminde problem olma ihtimali olduğunu ve bağışıklık baskilamak için ilaç kullanmam gerektiğini söyledi. Anladığım kadarıyla bu konu hakkında epey bilginiz var siz de durumlar nasıldi beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim. Bu arada yaşım 36.
Canım tsh normal olabilir ama t4 yüksekliği olan hamile arkadaş var ilaç kullanıyorNe güzel yazmissiniz öncelikle çok teşekkür ederim. Doktorum tavsiye üstüne gittiğim iyi bir perinatolog kalp atımı durduğunu ogrendigimiz anda detaylı bir şekilde fetusu inceledi ve o zaman bunda sorun çıkacak dedi 10mm embriyoda sıkıntılar gördü tabi kısmet haftaya belli olacak test sonucu. Hashimatoyu hatırlattığıniz çok iyi oldu yıllar önce anti tpo değerim çok yüksekti ama sonrasında kontrole gittiğimde ben de hashimato olmadığını söylemişlerdi. Değerlerim normale dönmüştü. Tabi bu dediğim 5 sene önce falan. Hamilelikte de yapılan testlerde de hep TSH değerlerim normal çıkmıştı ve benim haliyle aklıma bile gelmedi. Bir daha gitttgimde mutlaka sormam lazım bu konuyu. Şeker tansiyon gibi bir problemim yok hep bağışıklığıma güvenirim kolay kolay hasta olmam hatta eşimle dalga geçerdim senden daha iyi benimki diye. Allah'tan temkinli bir doktorum var ne yapılması gerekiyorsa isteyecektir zaten diye düşünüyorum ama işte insan bir umut kendiyle benzer durumları yaşayan insanlarla iletişim kurmak istiyor.
T4 değeriniz nasıl?Tsh için ilaç kullanıyorum. Hasimato var ben de. Belki de o yapıyor
Canım kaç haftalık dı. Başın sağ olsun.Benim fetüs un genetik sonucu geldi. Bebekte genetik bir sorun yok ve de kızmış
Doktorun kim canımİstanbul dayım
Canım 2 sefer neden olduHayır rahimden alinması gerekiyor bu parcanin ben duymadim kandan olaninı 2 sefer yaptırdım ikiside ozelde oldu kandan degil rahimden parca alarak yaptılar
Malesef çok karışık gerçekten. Doktor ihtimalleri sıraladı bebekte kromozom anomalisi olduğu kesinleşti malesef. Şimdilik bağışıklik durumu elendi yani. TSH testlerinde T4 e de baktılar hamilelik esnasında normaldi canım o yüzden ilaç kullanmaya gerek duyulmadı.Bağışıklık baskılama yerleşmiş kalbi atmış bebek de neden yapılıyor ki mantığım bebek zaten yerleşmiş 8 hafta olmuş kalp atışları var diyor. Bilemedim ne karışık işler bunlar
Canım Hangi yolları izlemek lazım yaptırmak içinİstanbul Zeynep Kamil hastanesi nde
Cidden belli olmaz mı canım. Bende yaptırmak istiyorum. Ama randevusuz bakma işi tuhaf geldi. Devlet bunu yapar mı ya. Hangi birime gideceğiz?Artik randevuya gerek yokki gidin hastaneye son sirayı bekleyin gerekirse kadin doguma giris yapin 2 dehil 3 dusugum var deyin gorunmuyor hic biyerde 10 dusugumde var deseniz kimse anlamaz genetik ve pihtilasma testlerimizi yaptirmak istiyoruz diyin sizi yonlendiricekler bi kan vericeksiniz o kadar
Canım başın sağolsun. 9 kayp var dedin ilerlemiş kalbi atmış olarak mıBenim pıhtılaşma faktörüm var ama igne ve aspirin yetmedi bana benim 9 kaybım var benim bagısıklık sistemimde istemiyormuş bebegi o nedenle bagışıklık baskılayıcı kullanıyorum şu anda yani osterimki cd56 testinide yaptirın ama bunun icin sanırım ozele gitmeniz gerekiyor istenbuldaydınız arda lembet e gidip bu testide yaptirabilirsiniz bu testte 1 hafta da cikiyor hani herseyi garantilemek adına
Doktorun kim canımBenim ki kesinlikle yanlış doktora soruyorm hangi testleri yaptırmalıyım neden bebek kaybediyorum diye hiç Bi şeye gerek yok diyor
Evet kalbi duruyordu 8 haftalikkenCanım başın sağolsun. 9 kayp var dedin ilerlemiş kalbi atmış olarak mı
Kadin doguma gidip ama mutlaka egitim arastirma hastanesine gidin universite hastanelerine devlet hastanesinde olmuyo benim kayiplarim var 7 haftalikken 8 haftalikken kaybediyorum diyin isterseniz randehulu gidin siz bilirsiniz ama su an ramdevusuzda aliyorlar fazla beklersiniz sadeceCidden belli olmaz mı canım. Bende yaptırmak istiyorum. Ama randevusuz bakma işi tuhaf geldi. Devlet bunu yapar mı ya. Hangi birime gideceğiz?
Ben istedim birinde 3 deher cikinca tekrar yaptrmak istediimCanım 2 sefer neden oldu