- 25 Eylül 2017
- 1.491
- 2.031
- Konu Sahibi Selinaysun
Mutlaka yaptirinTabiki. Herşeye baktiracagim. Hiçbir şeyi atlamam artık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutlaka yaptirinTabiki. Herşeye baktiracagim. Hiçbir şeyi atlamam artık.
Tsh için ilaç kullanıyorum. Hasimato var ben de. Belki de o yapıyorYinede baktırın derim sebepsiz diye birsey oldugunu dusunmuyorum... Eger bi donem anti tpo degeriniz yukselmis ise bi sorun olabilir veya farklı bi sorun olusmus olabilir gebeliklerde tsh degeriniz yukseliyor olabilir
Hashimato varsa bagısıklık sosteminin kendi kendine savas acmasi sonucu olusuyor iste seker hastaligı gibi tansiyon rahatsizligi gibi tiroid rahatsizliklarida oyleTsh için ilaç kullanıyorum. Hasimato var ben de. Belki de o yapıyor
İnsallah pesine biz dusmeyince olmuyor doktorlar bu anlamda biraz daha umursamazSebebi bulunsun da. Seruma ilaca herşeye razıyım
Ben doktorlar dan çok beklemiyorum zaten. 2 kayıp yaşamışım hâlâ bana tekrar dene ya da gel tüp Bebek yapalım diyor. Hiç demiyor ki bı sorun mu var araştıralım.İnsallah pesine biz dusmeyince olmuyor doktorlar bu anlamda biraz daha umursamaz
Bağışıklık konusunu güçlendiriyor galiba bu durumBu iyi bişey mi yoksa kötü bişey mi bilemedim. Madem sağlıklı neden tutunamadı
Büyük ihtimalle öyle görünüyorBağışıklık konusunu güçlendiriyor galiba bu durum
Ben de aynı durumdaym bakalım bundan sonra nasıl ilerlicezBüyük ihtimalle öyle görünüyor
Siz hangi şehirde siniz? İyi bir doktor araştırınız miBen de aynı durumdaym bakalım bundan sonra nasıl ilerlicez
Ben de aynı durumdaym bakalım bundan sonra nasıl ilerlicez
merhabalar arkdaşlar benim de 4 düşüğüm var eşimle genetik testler vs normal çıktı bağışıklık konusu aklımı kurcalıyor :/Büyük ihtimalle öyle görünüyor
Benim sonuç çıkmış canım 47,xx,+14 olarak kromozom bozukluğu varmış. Bakalım cuma günü doktora sonuç gösterme için tekrar gideceğim. Muhtemelen yine normal yollarla deneme yapacağız.Aynen şu sonuçlar çıksın da bı. Ben de çok merak ediyorum sorunumuz ne ile alakalı. Ya da belki bulunamayacak
Geçmiş olsun. Bağışıklık testi mutlaka yaptirinmerhabalar arkdaşlar benim de 4 düşüğüm var eşimle genetik testler vs normal çıktı bağışıklık konusu aklımı kurcalıyor :/
Geçmiş olsun. Size büyük ihtimalle tüp Bebek diyecektir DrBenim sonuç çıkmış canım 47,xx,+14 olarak kromozom bozukluğu varmış. Bakalım cuma günü doktora sonuç gösterme için tekrar gideceğim. Muhtemelen yine normal yollarla deneme yapacağız.
Bakalım ama geçen hafta gittiğimde hiç öyle demedi direk doğal seleksiyon diyip normal yolla devam edeceğiz demişti. Benim bu ikinci genetiğe giden kürtajım ilkinde sonuç temizdi bu yüzden direk tüp bebek demeyecek ama ben de ya yine tekrar ederse korku var tabi.Geçmiş olsun. Size büyük ihtimalle tüp Bebek diyecektir Dr
Adanadayım. Tayfun Çoka gittim bağışıklık diyorSiz hangi şehirde siniz? İyi bir doktor araştırınız mi
Peki ne öneriyorAdanadayım. Tayfun Çoka gittim bağışıklık diyor
Maalesef o korku hepimizde var. Yaşadıklarımız kolay değil. Umarım bir daha yaşamayız. Hepimizin hayırlısıyla çocuklarımız olsunBakalım ama geçen hafta gittiğimde hiç öyle demedi direk doğal seleksiyon diyip normal yolla devam edeceğiz demişti. Benim bu ikinci genetiğe giden kürtajım ilkinde sonuç temizdi bu yüzden direk tüp bebek demeyecek ama ben de ya yine tekrar ederse korku var tabi.