İlerleyen yaşlarda tekrarlayan gebelik kayıpları

Yinede baktırın derim sebepsiz diye birsey oldugunu dusunmuyorum... Eger bi donem anti tpo degeriniz yukselmis ise bi sorun olabilir veya farklı bi sorun olusmus olabilir gebeliklerde tsh degeriniz yukseliyor olabilir
Tsh için ilaç kullanıyorum. Hasimato var ben de. Belki de o yapıyor

Aynen şu sonuçlar çıksın da bı. Ben de çok merak ediyorum sorunumuz ne ile alakalı. Ya da belki bulunamayacak
Benim sonuç çıkmış canım 47,xx,+14 olarak kromozom bozukluğu varmış. Bakalım cuma günü doktora sonuç gösterme için tekrar gideceğim. Muhtemelen yine normal yollarla deneme yapacağız.

Geçmiş olsun. Size büyük ihtimalle tüp Bebek diyecektir Dr
Bakalım ama geçen hafta gittiğimde hiç öyle demedi direk doğal seleksiyon diyip normal yolla devam edeceğiz demişti. Benim bu ikinci genetiğe giden kürtajım ilkinde sonuç temizdi bu yüzden direk tüp bebek demeyecek ama ben de ya yine tekrar ederse korku var tabi.

Bakalım ama geçen hafta gittiğimde hiç öyle demedi direk doğal seleksiyon diyip normal yolla devam edeceğiz demişti. Benim bu ikinci genetiğe giden kürtajım ilkinde sonuç temizdi bu yüzden direk tüp bebek demeyecek ama ben de ya yine tekrar ederse korku var tabi.
Maalesef o korku hepimizde var. Yaşadıklarımız kolay değil. Umarım bir daha yaşamayız. Hepimizin hayırlısıyla çocuklarımız olsun 🙏

X