İleride evlenmek istiyorum ama cinselliği biraz garip ve pis buluyorum evet zevk veren bir şey olabilir libidom da çok düşük değil ama...

Sizce aseksüel bir erkek var mıdır veya libidosu çok düşük olup sadece birlikte yaşamlarını sürdürmek ve olabildiğince az ilişkiye girmek isteyen?
Daha önce cinsel bir ilişki yaşadın mı bilmiyorum ama yaşadıysan çok yanlış kişilerle yapmış olmalısın yada sorun sende. Psikoloğa görünmelisin.

Cinsellik olmadan yaptığın evlilik kölelik mantığı bence. Bir adamin ömür boyu neden çamaşırını bulasigini yikayacaksin ki. Tek başına yaşa daha iyi
Evlilik kadinlar icin bu demek zaten, icinde cinsellik olsun olmasin farketmiyor. Butun bunlari yapip sirf sevisiyorsunuz diye kole olmamis mi oluyorsunuz?

Sizce aseksüel bir erkek var mıdır veya libidosu çok düşük olup sadece birlikte yaşamlarını sürdürmek ve olabildiğince az ilişkiye girmek isteyen?
Evet aseksuel kadin ve erkekler var, bahsettginiz evlilik duzenini yasayip cok mutlu olanlarda var ama siz once profesyonel destek alin ki gercekten aseksuel misiniz anlayin.

Evlilik kadinlar icin bu demek zaten, icinde cinsellik olsun olmasin farketmiyor. Butun bunlari yapip sirf sevisiyorsunuz diye kole olmamis mi oluyorsunuz?
Cinsellikte duygu varsa sevişmede farklı oluyor. Eşinle bir bütün oluyorsun zevk alıp veriyorsun, arada bir bağ oluyor sen cinsel ilişkiye külfet gözü ile bakıyorsan köle olursun. Evlilik 2 kişi ile yapılır ve her şey paylaşılır. Senin köle olarak gördüğün evlilik seçtiğin adama, karaktere bağlı olup tek taraflıdır.

Cinsellikte duygu varsa sevişmede farklı oluyor. Eşinle bir bütün oluyorsun zevk alıp veriyorsun, arada bir bağ oluyor sen cinsel ilişkiye külfet gözü ile bakıyorsan köle olursun. Evlilik 2 kişi ile yapılır ve her şey paylaşılır. Senin köle olarak gördüğün evlilik seçtiğin adama, karaktere bağlı olup tek taraflıdır.
Daha önce kac kere duygusuz seks yaptınız?

Sence duygusuz yapmış gibi mi yazmışım?
Duygu olunca daha farklı oluyor demişsiniz, bu kadar iddialı bir çıkarımda bulunmak için daha önce en azından beğendiğiniz biri ile sırf canınız istedi diye birlikte olmuş olmanız lazım.

Dünyada sevişmeyen,cinsellik istemeyen insanlar var, onaylayalim ya da yargilayalim farketmiyor. Dunyada cesit cesit insan var aseksueller de var, lgbti bireyler de var, sadece kendi bakis acimizdan ibaret zannedip yorumlamak hos degil. Sevisip bir butun olsaniz da sevismeseniz de kadin olarak yukunuz daha fazla. Sevisip duygusallikla bir butun olmaniz sadece sizin ve ne yazik ki bir cok kadinin kendinizi oyalama sekliniz.

Dünyada sevişmeyen,cinsellik istemeyen insanlar var, onaylayalim ya da yargilayalim farketmiyor. Dunyada cesit cesit insan var aseksueller de var, lgbti bireyler de var, sadece kendi bakis acimizdan ibaret zannedip yorumlamak hos degil. Sevisip bir butun olsaniz da sevismeseniz de kadin olarak yukunuz daha fazla. Sevisip duygusallikla bir butun olmaniz sadece sizin ve ne yazik ki bir cok kadinin kendinizi oyalama sekliniz.
Şimdi Aseksüelsen zaten evlenmezsin arkadaş arıyorsundur yükü 2 ye böl bir zahmet. Lgbt birey isen zaten karşındaki kadın yine kadın olarak tek yük sende olmuyor. Ben demiyorum ki bir erkekle evlen bütün yükü sen al eşini düzgün seç hayatı birlikte paylaş ve öyle yaşa ben yine bir yük göremedim. Ama sen gidip sorumluluk sahibi olmayan bütün dağları ben yarattım diyen bir birey seçersen kadında seçsen erkekte seçsen yük yine sana biner.

aseksüel erkek olsa bile sen öyle bir adamı nasıl bulacaksın? Velev ki buldun sevebilecek misin? Sevemedin bir daha aseksüeli nasıl bulacaksın. Samanlıkta iğne aramak olur bu

Aseksüel biriyle evlenin o zaman, aseksüel olmayan bir bireyle yürümez sizin evliliğiniz. Cinsellik bizim evliliğimizin mihenk taşı, senelerdir ilişkimizi ayakta tutan en önemli temellerden biri. Çok yoğun duygu, tutku, aşk, sevgi, huzur her şeyi yaşıyoruz. Ya aseksüelsiniz ya da çok yanlış kişi/lerle denediniz. Ayrımına varın.

O zaman kendi adınıza konuşun , bana göre böyle deyin, herkes sizin hissettiğinizi hissetmiyor, genel kabullerinize göre yaşamıyor.
Ben konu sahibine değil diğer arkadaşın yazdığı yazıya yani sevişme olsun yada olmasın evliliğin kadın için kölelik olduğu kısma yazdım yazıyı. Yani Sevişmede duygu varsa cinsellik zevkli eş seçimi de düzgünse ikisi birlikte evlilik kölelik değildiri anlatmak istedim ama siz anlamak istediğinizi anladınız sanırım.

Evlilik denince akla ilk gelen şey sevismektir. Sevişmeyi çıkarınca geriye sadece kölelik kalıyor. Evet sevişmek olunca heyecan oluyo çocuk oluyo aile oluyo ve boş kölelikten çıkıyor ortam.

Dünyada sevismeyen cinsellik istemeyen insanlar olduğunu hepimiz biliyoruz ama konu bu değil. Konu Cinsellik olmadan evlilik olur mu. Sevismeyecekse sex yapmayacaksa neden evlenilsin bunu konuşuyoruz

X