İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

canımmm Allah razı olsun bin kere, dualarınızın destegıne cok ınanıyorum cunku ben de hep kendıme bıle ıstemedıgım kadar yurekten dua ettım , o yuzden dualarımızın bırbırmıze destek oldugunu bılıyorum. cok ınanıyorum. ıyı kı hepınız varsınız hep dıle getırdım. ınsallah senden guzel haberlerı alacagız, bu grupta sırayla gumbur gumbur mucozeler okuyacagız kutlayacagız cok ınanıyorum.
vallahi hungur hungur agladim yahu:).......cumlemizden.
biri gorse deli misiniz tanimadiginiz insanlara boyle aglanir mi derdi😊 nerden bilsinki hissettiklerimiz baska túrlû
cunki
cok mutlu oldum!
Rabbim tamamina erdirsin ..guzel gunlerde uzun omurlerinizi nasil etsin
artik efendim teyzee mi oluyoruz halaa mi oluyoruz olalim hepbir: )))

içimde bir deniz var ya :) bulantıdan duramıyorum :)

Dün iyiydim bugün işten geldim. Deniz mi derya mı ne var bende anlamadım. Az kalsın tüm aileyi ayağa kaldırıp doktora götürün fenalardayım diye ortalığı kaldıracaktım. Bir parça kuru ekmek biraz meyve suyu ile midemi bastırıp rahatladıktan sonra patates haşlaması yedim. Aklım başıma geldi. Acaba uzun süre aç kalmakta mı etkiliyor, bugün az yiyerek çok tempolu iş yaptım devamlı ayakta o mu etkiliyor çözemedim.

Bu kadar bulantıya da uzaya uzaya 1 cm uzuyorlar, insan 2 cm uzar. Annelerinin çektiklerine değer hiç değilse. 😂

Mükellef sofralarda yemek yemek istiyorum özgürr anlıyor musun beni? Açım açç 😥

Dün iyiydim bugün işten geldim. Deniz mi derya mı ne var bende anlamadım. Az kalsın tüm aileyi ayağa kaldırıp doktora götürün fenalardayım diye ortalığı kaldıracaktım. Bir parça kuru ekmek biraz meyve suyu ile midemi bastırıp rahatladıktan sonra patates haşlaması yedim. Aklım başıma geldi. Acaba uzun süre aç kalmakta mı etkiliyor, bugün az yiyerek çok tempolu iş yaptım devamlı ayakta o mu etkiliyor çözemedim.

Bu kadar bulantıya da uzaya uzaya 1 cm uzuyorlar, insan 2 cm uzar. Annelerinin çektiklerine değer hiç değilse. 😂

Ayvayı tavsiyr ederim sadece o iyi geliyordu kilolarcA yedim, tabi bebiş gamzelide oluyor 😊kızımdaki gamzeleri ben ayvaya bağladım

Az kaldı canım. Sana dedim.bu cümleyi kurduğuna pişman olacaksin :))))))

vallahi hungur hungur agladim yahu:).......cumlemizden.
biri gorse deli misiniz tanimadiginiz insanlara boyle aglanir mi derdi😊 nerden bilsinki hissettiklerimiz baska túrlû
cunki
cok mutlu oldum!
Rabbim tamamina erdirsin ..guzel gunlerde uzun omurlerinizi nasil etsin
artik efendim teyzee mi oluyoruz halaa mi oluyoruz olalim hepbir: )))

hepımız teyzeyız Allahımın izniyle, ama bebegın cınsıyetıne gore artık teyze mı yoksa dayı mı oluruz onu goruciiizzz:halay::halay: ilk yegenım olacagı zaman bana sormuslardı kucuktum de o zaman sen hala mı olacaksın dıye :) nasıl bı saskınlıksa "daha cınsıyetı bellı degıl kı" demıstım herkes benımle dalga gecmıstı :)

allah hepımızden ayrı ayrı razı olsun, dualarımızı saglıkla kabul etsın ınsallah canım. operım guzel yuregınden

Ayvayı tavsiyr ederim sadece o iyi geliyordu kilolarcA yedim, tabi bebiş gamzelide oluyor 😊kızımdaki gamzeleri ben ayvaya bağladım

ayva mıde suyunu emdıgı ıcın bulantıyı azaltır derler evet, benım kayınvalıde de gamzelı olur ye ayva derdı :) ılkınde. su an benım de bulantılar cok fena agzıma ne sursem ıgrenc gelıyor :KK43: allah gunah yazmasın ya nımetten tıksınılır mı ama bulandırıyor benı

selam kızlar hiç ses çıkmıyor burdan:) biz de 11. haftamızı bitiriyoruz hayırlısyla. nifty testi verdim haftaya bugün hem cinsiyetini hem de sağlıklı olup olmadığını öğreneceğim. Biraz endişe var tabi o da anneliğin deliliğe eş olması:) Hep dualarımdasınız inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebiş haberleri ile bu ileri yaş tabusunu yıkarız:) sevgiler..

selam kızlar hiç ses çıkmıyor burdan:) biz de 11. haftamızı bitiriyoruz hayırlısyla. nifty testi verdim haftaya bugün hem cinsiyetini hem de sağlıklı olup olmadığını öğreneceğim. Biraz endişe var tabi o da anneliğin deliliğe eş olması:) Hep dualarımdasınız inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebiş haberleri ile bu ileri yaş tabusunu yıkarız:) sevgiler..
Merhabalar. Doğal mı hamile kaldınız yaşınız kaç acaba

Arkadaşlar merhaba 41 yaşındayım 42 ye gircem. Geçen hafta dr a gidimce amh ile tanıştım yumurta rezerviniz düşük dedi. Tüp bebek dr na yolladı. Tüp bebek dru yüzde 15 şansın var dedi. İyice moralim bozuldu. Ben şimdi hamile kalamazmıyım. Burayıda yeni gördüm nette araştırırken. Şimdiden teşekkür ederim vereceğiniz bilgileriniz için

Arkadaşlar merhaba 41 yaşındayım 42 ye gircem. Geçen hafta dr a gidimce amh ile tanıştım yumurta rezerviniz düşük dedi. Tüp bebek dr na yolladı. Tüp bebek dru yüzde 15 şansın var dedi. İyice moralim bozuldu. Ben şimdi hamile kalamazmıyım. Burayıda yeni gördüm nette araştırırken. Şimdiden teşekkür ederim vereceğiniz bilgileriniz için
selamlar arkadasim
46 yasinda dogal hamilelikte sahit olduk burada Allahin izniyle..
Endiselenmemeni oneririm oncelikle, amh fsh lh tup rahim vb. pek cok sorunu olup asama kaydeden ardindan gebeligini ogrenen ve maasallah saglikla devam eden arkadaslarimiz hep burada samimice paylastilar yolculuklarini ve umut oldular oluyorlar.
Vaktin oldukca geriye donuk okuma yapabilirsen bu hikayelere sen de tanik olursun
amh kac cikti sakincasi yoksa
dusuk ya da yuksek benim anladigim tekte olsa kaliteli yumurtayi yakalamak
baska saglik sorunun varsa tespit ettirip tedavi ettirmek ve guzel beslenme bolca Ask:)

Dua ve Dualarimiz....

X