- 10 Ocak 2019
- 1.589
- 7.296
Çok şükür canım çookkkk sevindim. inşallah her şey çok güzel ve yolunda gider canım. bende iyiyim şükür benim işlerde yoğundu bu hafta.
Allah kolaylık versın canım, ınsallah guzel haberlerle bolunsun bu yogunluklar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür canım çookkkk sevindim. inşallah her şey çok güzel ve yolunda gider canım. bende iyiyim şükür benim işlerde yoğundu bu hafta.
Anladim cnm. Daha onceki tupler niye olmadi ki acaba. Bence yine dene.Oy kuzuuum 37 değilim ben 45 oldum
Bilmiyorum canım.bi sefer tutmuştum ama olmadı.yaza yeniden düşğnüyoruz bakalım kısmet.Anladim cnm. Daha onceki tupler niye olmadi ki acaba. Bence yine dene.
Canım zaten yıllardır böyle yapıyoruz.biz hiç bir zaman yoğun ardı ardına birlikte olmadıkyumutlama oncesı yogun ılıskıden zıyade sadece bır ay en azından yumurtlama ve sonrasında ılıskı deneyebılırısn nacızane tavsıyem
Yeni nesil bebeler aceleci.bakalım o bekleyecek mi teyzesi.sağlıkla doğup büyüsünler insAllahözgürcan benım dogum gunumu bekleyecek :) oyle anlastık kuzu Ozgur06 di mi gıı :)
InsAllah hepimiz o kervanda olalim hayırlısıylaKuzu doğum nezaman hayırlısıyla, senide o kervana alalım
Canım bu cumartesi kontrol var o gün bile alabilirim dedi olmadı 3 4 bekler en fazla dedi kısmet bakalım..
Ee evet biz doğuralım size gelsin sıra inşallahh
vallahi hungur hungur agladim yahu:).......cumlemizden.canımmm Allah razı olsun bin kere, dualarınızın destegıne cok ınanıyorum cunku ben de hep kendıme bıle ıstemedıgım kadar yurekten dua ettım , o yuzden dualarımızın bırbırmıze destek oldugunu bılıyorum. cok ınanıyorum. ıyı kı hepınız varsınız hep dıle getırdım. ınsallah senden guzel haberlerı alacagız, bu grupta sırayla gumbur gumbur mucozeler okuyacagız kutlayacagız cok ınanıyorum.
tamamdir mesaj alindi canimson bır bucuk ayda ben de bebe aspırınıne baslamıstım gulum, bır de sekerlı yıyeceklerı kesmıstım, vucut temızlensın tahlıllerımı oyle yaptırayım dıye dusunuyordum
içimde bir deniz var ya :) bulantıdan duramıyorum :)
Ayvayı tavsiyr ederim sadece o iyi geliyordu kilolarcA yedim, tabi bebiş gamzelide oluyor kızımdaki gamzeleri ben ayvaya bağladımDün iyiydim bugün işten geldim. Deniz mi derya mı ne var bende anlamadım. Az kalsın tüm aileyi ayağa kaldırıp doktora götürün fenalardayım diye ortalığı kaldıracaktım. Bir parça kuru ekmek biraz meyve suyu ile midemi bastırıp rahatladıktan sonra patates haşlaması yedim. Aklım başıma geldi. Acaba uzun süre aç kalmakta mı etkiliyor, bugün az yiyerek çok tempolu iş yaptım devamlı ayakta o mu etkiliyor çözemedim.
Bu kadar bulantıya da uzaya uzaya 1 cm uzuyorlar, insan 2 cm uzar. Annelerinin çektiklerine değer hiç değilse.
Mükellef sofralarda yemek yemek istiyorum özgürr anlıyor musun beni? Açım açç
Aminnnnnnnnnnnnnnnn.Allah kolaylık versın canım, ınsallah guzel haberlerle bolunsun bu yogunluklar :)
Az kaldı canım. Sana dedim.bu cümleyi kurduğuna pişman olacaksin :))))))Dün iyiydim bugün işten geldim. Deniz mi derya mı ne var bende anlamadım. Az kalsın tüm aileyi ayağa kaldırıp doktora götürün fenalardayım diye ortalığı kaldıracaktım. Bir parça kuru ekmek biraz meyve suyu ile midemi bastırıp rahatladıktan sonra patates haşlaması yedim. Aklım başıma geldi. Acaba uzun süre aç kalmakta mı etkiliyor, bugün az yiyerek çok tempolu iş yaptım devamlı ayakta o mu etkiliyor çözemedim.
Bu kadar bulantıya da uzaya uzaya 1 cm uzuyorlar, insan 2 cm uzar. Annelerinin çektiklerine değer hiç değilse.
Mükellef sofralarda yemek yemek istiyorum özgürr anlıyor musun beni? Açım açç
Yeni nesil bebeler aceleci.bakalım o bekleyecek mi teyzesi.sağlıkla doğup büyüsünler insAllah
vallahi hungur hungur agladim yahu:).......cumlemizden.
biri gorse deli misiniz tanimadiginiz insanlara boyle aglanir mi derdi nerden bilsinki hissettiklerimiz baska túrlû
cunki
cok mutlu oldum!
Rabbim tamamina erdirsin ..guzel gunlerde uzun omurlerinizi nasil etsin
artik efendim teyzee mi oluyoruz halaa mi oluyoruz olalim hepbir: )))
Ayvayı tavsiyr ederim sadece o iyi geliyordu kilolarcA yedim, tabi bebiş gamzelide oluyor kızımdaki gamzeleri ben ayvaya bağladım
Merhabalar. Doğal mı hamile kaldınız yaşınız kaç acabaselam kızlar hiç ses çıkmıyor burdan:) biz de 11. haftamızı bitiriyoruz hayırlısyla. nifty testi verdim haftaya bugün hem cinsiyetini hem de sağlıklı olup olmadığını öğreneceğim. Biraz endişe var tabi o da anneliğin deliliğe eş olması:) Hep dualarımdasınız inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebiş haberleri ile bu ileri yaş tabusunu yıkarız:) sevgiler..
selamlar arkadasimArkadaşlar merhaba 41 yaşındayım 42 ye gircem. Geçen hafta dr a gidimce amh ile tanıştım yumurta rezerviniz düşük dedi. Tüp bebek dr na yolladı. Tüp bebek dru yüzde 15 şansın var dedi. İyice moralim bozuldu. Ben şimdi hamile kalamazmıyım. Burayıda yeni gördüm nette araştırırken. Şimdiden teşekkür ederim vereceğiniz bilgileriniz için