Hayirli olsun canim insallah tutsun guzelcee.Merhaba günaydın, bende aşılamaya başladım demiştim gonalf 450
75 ünite verdi 3. gün olucak bugün mide bulantısı baş dönmesi ağızda kuruluk oluyor bismillah daha yeni başladık gece uyuyamadım yumurta günündeki gibi ağrım oldu başım felan acayip ağrıyor halsizlik oldu nedense.
aşılama yaptıranlar yazabilirmi gonalf450 75 ünite nasıl çok ağır bir dozmu
ben bu mevzuyu cok merak ettım kalabılen var mıymıs yanı ilk defa duydumBunu bende duymustum.bikac kisi bu yontemle hamile kalmislar.kimisi saglikli diyor kimisi sagliksiz..bilemedim
hayırlı olsun canım, guzel haberlerını okuyalım ınsallah bıran onceMerhaba günaydın, bende aşılamaya başladım demiştim gonalf 450
75 ünite verdi 3. gün olucak bugün mide bulantısı baş dönmesi ağızda kuruluk oluyor bismillah daha yeni başladık gece uyuyamadım yumurta günündeki gibi ağrım oldu başım felan acayip ağrıyor halsizlik oldu nedense.
saol canım , amin inşallah hep beraberHayirli olsun canim insallah tutsun guzelcee.
amin inşallah , hep beraber bunu gönülden diliyorum iğneleri ben yapamıyorum bakamıyorum bile:))hayırlı olsun canım, guzel haberlerını okuyalım ınsallah bıran once
Yok kiz kusmedim yok, degilim anlaminda emoji diilmi o:))Ayy onun da fotosu boyleydi de etiket de yapilamiyordu merak etmistim kendisini kusura bakma
yeniymissin zaten.. nedir durumun anlatmak ister misin
kusmene de gerek yoktu ammaa:)
Evet bi arkadas anlatti suan,hamileymisben bu mevzuyu cok merak ettım kalabılen var mıymıs yanı ilk defa duydum
bu arada AMH testi de yapılmıştı ilk defa ve sonuç 1,28 nasıl kızlar @panic_attack
HAYIRLISI bakalım çocuk var mı yaş kaç kuzum?Yok kiz kusmedim yok, degilim anlaminda emoji diilmi o:))
Kuzum bizde sperm azligi var.varikoselden ameliyat oldu esim sayida azalma harekette artis oldu 6ayda.bende hemen keciboynuzu kuru bal polen arisutu karisimi yukledim adama.suan sonuclar nasil bilmiyrz kure baslayali 2 ayi gecti bakalim artik.boyle iste senin durum nasil?
ben de burada okudum kuzu, şırınga ile malzemeyi içeri aktarıyorsun bir nevi aşılama diyorlarben bu mevzuyu cok merak ettım kalabılen var mıymıs yanı ilk defa duydum
ben ilk iki tup bebek tedavisinde 150 kullandim bu sikayetlerim olmadi. ama kisiden kisiye de degisiyor olabilir. ilk kontrol yarin mi? doktoruna sorarsin bakalim ne diyecek. bu arada mutlaka biliyorsundur bol su icmek gerekiyor. benim su ara mide yanmalarim oluyor sadece su iyi geliyor.Merhaba günaydın, bende aşılamaya başladım demiştim gonalf 450
gunaydin canimGünaydın hanımlar♥♥
ılk hamılelıgı mı, ne zamandır denıyormus, belkı de olacagı vardı, detaylar detaylar detaylar , paylas bakalım neymıs ogreelım bız de kızzzzEvet bi arkadas anlatti suan,hamileymis
Ben merional 75 kullanmıştımMerhaba günaydın, bende aşılamaya başladım demiştim gonalf 450
Allah bagislasin yavrunu.benimde gecen sene dusugum var subatta.hormon degerleri yumurtalar hersey iyi cok sukur.hsgde cekildi tup bebek merkezi biri tikali laparoskopi bidaki aya dedi ama o ay hamileydim.kendi doktorumda gayet acik yoksa nasil hamile kalasin dedi filme bakarak.bilemedim birinin dedigi birini tutmuyor.esimde varikosel vardi temmuzda ameliyat oldu iste bizde bekliyrz.yasta 34.biraz karisik uzun oldu kusura bakma:)HAYIRLISI bakalım çocuk var mı yaş kaç kuzum?
benim bir kızım var 2009 lu ben de henüz 39 yaşındayım4 gebeliğim var en son kaybım mayısta oldu, 3 ay korunduk, sonrasında her ay umutla beklemeye devam :) amh düşük fsh yüksek ama hala olabilitesi var bekliyoruz bakalım.
Valla esi steril bi kaba bosalmis oda ayaklar ve bel kismini duvara dayayarak enjekte etmis ilk aydan kalivermis biz denesek olurmu olmazmi bilmem sans iste:)ılk hamılelıgı mı, ne zamandır denıyormus, belkı de olacagı vardı, detaylar detaylar detaylar , paylas bakalım neymıs ogreelım bız de kızzzz
aminn canım sağol.. daha yaşın genç Rabbim verir inşallah en kısa zamanda, sorun da yokmuş.. eşininki de hallolmuş gelir en güzel zamanda inşallah.Allah bagislasin yavrunu.benimde gecen sene dusugum var subatta.hormon degerleri yumurtalar hersey iyi cok sukur.hsgde cekildi tup bebek merkezi biri tikali laparoskopi bidaki aya dedi ama o ay hamileydim.kendi doktorumda gayet acik yoksa nasil hamile kalasin dedi filme bakarak.bilemedim birinin dedigi birini tutmuyor.esimde varikosel vardi temmuzda ameliyat oldu iste bizde bekliyrz.yasta 34.biraz karisik uzun oldu kusura bakma:)
Ins kuzum ya.iste paso biseyler yedirip iciriyorum esime giki cikmiyor sagolsun.ise yarar ins.sperm azligi vardi hareket falan yukselmis sayi dusmustu ameliyattan sonra iste simdi ne durumda bilmiyorum.2ayi gecik keciboynuzlarini kaynatip iciriyorm bide 3 kutu proxed icti bal polen arisutu karistirip veriyorum hergun avakado ceviz findik kabak cekirdegi nohut yemegi.yani kendime bakmiyrm adama baktigim kadar:) ins spoşlar insafa gelirde kaynaşirlar benim yumoşlaaminn canım sağol.. daha yaşın genç Rabbim verir inşallah en kısa zamanda, sorun da yokmuş.. eşininki de hallolmuş gelir en güzel zamanda inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?