İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Aha yaşadığım sancının sebebini öğrendim. Bildiğin doğum sancısı çekmişim ben demek ki.

Aşılamada spermler hiçbir işleme tabi tutulmadan rahim ağzına enjekte edilebileceği gibi, özel metodlarla sadece en hareketli ve iyi olan spermler ayrılarak (sperm yıkama metodları) direkt rahim içine verilebilir. Meninin büyük kısmı prostat salgısıdır. Sperm menide hacim olarak sadece %10'luk orandadır. Sperm yıkama metodları ile spermi, meni sıvısından ayırıp kadın vücuduna enjekte etmekteyiz. Direkt yoğun spermli meninin rahim içine verilmesi menide yüksek konsantrasyonda bulunan prostaglandin denilen hormonlar nedeni ile şiddetli rahim kasılmalarına neden olabilir. O yüzden rahim içi aşılama özellikle subfertil erkeklerde (sperm sayısı az, hafif infertil erkeklerde) tercih edilen bir tedavi yöntemdir. Bu durumun söz konusu olmadığı yani fazla sayıda ve harekette sperm enjekte edilen bazı vakalarda çok şiddetli rahim kasılmaları yaşanabilir. Bunun aşılama başarısına olumlu ya da olumsuz bir etkisi olmaz. Normalde prostaglandin doğum sürecini başlatmak için vücut tarafından salgılanan bir hormondur. Ancak bu hormon suni sancı için de kullanılmaktadır.

gecmis olsun yavrum.. bende yasadim benim ilk aşılama feciydi sonrada zaten eski ben olamadim o ayri.. belden asam şöyle ki ben feci adet sancisi cekerim hep, bazen tirnaklarim avcumu kanattir sıkmaktan. kac adet sancimi ust ustte koysam o agri ederdi bilmiyorum. Senella ( hatta ben asialmalardan beri yumurtlama zamanlari oncesi sonrasi o agrinin yuzde 70 sini yasiyorum hala yuruyemiyorum bazen. bana bir acil doktoru tupte sivi var dedi histekropi gerek dedi. baska iki doktor hayir yok dedi. yarin profta randevum var dananin kuyrugu kopucak.. ( aşilamadan önce hsgm sorunsuz super cikmisti) rahat ol icini karartma ama agrilarin tekrar ederse gitmelisin ki anlaşılsın insallah etmice, ilk son asilamayla bebisinin mujdesini alicaz amin.

Senella cicegim ben sogan kurune basladim.. aksam buyuk bir kupa gunde bir defa, zorla iciyorum. sen napıyorsun kullaniyormusun bisiler?? . gittim doktorumdan bütün dosyami aldim. yarin profösor randevum var benim icin büyük gün. ne dicek,napcak, bir aydir bugünü bekliyorum.. neyim var benim yaaa asilamayi cok basinclimı yaptilar da tupume zararmi verdiler! yada hsgde mi! neden aşılama lardan sonra başladı. kafamda deli sorulari bir cözse gönül rahatlığıyla tup macerama başlasam(

Personel bordroda bizde.. ithalat ihracat beyannameler biz acayip bir muhasebeyiz.. bi fatura kesme bizde degil :)
Eski iş yerimde her şeyi 2 arkadaş yapıyorduk. Fatura kesme, sisteme evrak girişi, beyannameler, sgk, bordro, Yönetim Kurulu, Genel Kurul hazırlıkları, raporlamalar, finansal tablolar. Ama iyiki olmuş, çok şey katmış bana.

Bizimkiler Logo e-defter den GİB'e gönderiyor.

tabii katmaz mı? hiç demedim bu da benim işim değil bakmam diye.. ama belgesiz kuru kuru muhasebe personeli olarak kaldık böyle bölüm haricinde verdiklerine veriyorlar.. çok dertliyim o konuda sorma... bir muhasebe sorumlusu olamadım

Hay Allah ya, kıyamam, korkmuşsundur. Çok geçmiş olsun, daha geçen ay aşılama olan biri olarak çok şaşırdım, sonu güzel olsun kuzum

Fulyada muayenehanesi var, Çağlayan Florance de de çalışıyor. Randevu alıp muayene, sonra aşılama istediğinizi söylersin. Fiyatı sorarsın, zaten kendisi aşılama ücreti almıyorum diye belirtir, belirtmezse beni söyleyebilirsin:)

aslına bakarsan senin anlattıgın posızyonda cok guzel maaslar alınıyor, buroculukta gelır kısıtlı, malum son zamanlarda pıyasa da berbat, haksız rekabet cok kotu

Ben de düz lise ve iktisat mezunuyum. Müşavirlik sınavını kazanınca yöneldim muhasebeye. Üniversitede muhasebe dersim iyiydi ama pek sevmezdim. Kızkardeşim liseyi bitirdi muhasebe kursuna başladı, şimdi muhasebe şefi şirkette, kendini çok geliştirdi, bir de çalıştığı şirket de önemli. Bizim mali işler koordinatörümüz de müdürümüz de lise mezunu.

bagımlı calısınca da rapor alma sansın yok kı, ben doguma bıle elımde fatura ıle gırıyordum nerdeyse, e defterı luca nın entegrasyonundan yolluyoruz ama ben pek begenmıyorum lucayı bu konuda

Benim de yıkama yöntemiyle enjekte edildi. 18 milyon, %85 ileri hareketli ile yapıldı aşılama. Bu sana bir işaretti bence, bebiş tutacak ve normal doğum olacak:)

bana kendini geliştiremedin mi diyorsun
yok kuzu onla ilgisi yok.. muhasebede benden 7 sene önce çalışana da pozisyon vermiyorlar.. ama 7 senenin maaş farkı 800 civarı heralde bana verirse haksızlık olur diye mi düşünüyordur nedir. eminim çoğu belgeliden daha çok şey biliyorumdur... bir ba-bs sınırı nedir bilmeyen, daha neyin alacak neyin borca kaydedilceğini bilmeyen smmm gördü bu gözler.

Yok canım ya biraz şans, biraz çalıştığın şirket, biraz da hırslı olmak lazım, onu demek istedim. Tabiki vardır, inanırım.

Yok canım ya biraz şans, biraz çalıştığın şirket, biraz da hırslı olmak lazım, onu demek istedim. Tabiki vardır, inanırım.
ayy ama o kadar okuyorlar sınavını geçiyorlar.. en azından borç alacak nediri öğren yani
neyse sağlık olsun.. bazı yerlerde hırs çalışmak da işe yaramıyor demek ki.. ama şansa katılırım kuzu..
hayırlısı.. ama diyorum ya 2.bebiş olsun ara verecem valla.. kızımda durumlar da çok iyi değildi 4 aylıktı işe başladığımda.. Allah izin verirse yaşına getiririm diyorum..

İnşAllah hayırlısıyla evladına kavuşursun canım,Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…