İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Cok gecmis olsun canim ins en kisa zamanda iyilesie

Hayır bi de tarif etti yani "daha önceki iğnelerin gibi bu kalın enjektör iğnesiyle tüpten çek, sonra iğneyi değiştir ince olanı tak ve vur" dedi. Kalçadan olsa bunu bi hastanede yaptırcan der tarif etmezdi zaar. Çok yakıyomuş, yürütmüyomuş kalçadan olan. Ühü. Eğer öyleyse kullanmam. Zaten içime sinmiyo niye kullandığım belirsiz.

Olsun oyle dusunme tedbir iyidir. Kullanicaksan da 12 hafta kullanicaksin.. Allahin izniyle bisey olmaz olumsuz dusunmeyelim biz.

Anaa geçmiş olsun kuzum.

Bende bazen yumurtlama olduğunda hafif kanama olurdu, bir kaç damla..Doktor da yumurtlamada bazen olabilir diyordu. Acaba erken mi yumurtladık ve o yumurtlama kanaması mıydı.

Umarım çok beklemeden güzel haber gelir.. gerçekten bu işler belli olmuyor. Takvimdeki yaş ile biyolojik yaş farklı olabiliyor sanki

MAdem ilaçlar değişiyor o zaman sonuç da değişsin. Bir pozitife hayır demeyiz :)

Geçmiş olsun canım umarım bir an önce toparlar. Bazen gerçekten şaşırıyorum bu olanlara. Yaşıyoruz ama sanki şansa.

Bebeğin yuvasını hazırlamak için kullanıyorsun :) ben de opu dan sonra fitile başladım ya hemşire öyle diyordu ilaçları anlatırken. Çok hoşuma gitmişti :)))

yavru senin asilama tedavini cok temkinli özenerek yaptilar yapiyorlar önlemli önlemli. benim catlicak diye yok hafta sinu geliyor diye yok bilmem ne diye alam sakar yaptilar. senin masallah cok titiz gidiyor. insallah guzel sonuclancak..

Geçmiş olsun canım umarım bir an önce toparlar. Bazen gerçekten şaşırıyorum bu olanlara. Yaşıyoruz ama sanki şansa.
Amin insallah canim.sagol. aynen oyle sansa yasiyoruz. Anneannem de hastanede. O da hasta pankreasta iltihap dedilerdi 15 gun yatti 1 ay evdeydi simdi yine yatirdilar tekrarlamis.. pofff yaa. Rabbim butun hastalara sifa versin insallah.. gecen kalbi durup kurtaj oldugumda bosver dediydi napcan bebegi var iste kuzun.. uzulmeyim diye dedi biliyom.. :/

Bebeğin yuvasını hazırlamak için kullanıyorsun :) ben de opu dan sonra fitile başladım ya hemşire öyle diyordu ilaçları anlatırken. Çok hoşuma gitmişti :)))

Ahaha deli ya. Gız embriyo sağlıklıysa progesterona gerek yok zaten diyo elin avrupalısı. Vücut kendisi ayarlıyo yuvasını diyo. Hem erken dönemde kullanımının bebekte bazı yan etkileri olabiliyo deyola. Kutay Bey'e sordum o da tüp bebek dışında kullanılması saçmalık diyo. Bari hapını vereydi, iğnesi nerden çıktı anlamıyom. Yarın unutmazsam sorguya çekecem doktorumu. :)

gecmis olsun canim.. bu aralar saglikla ilgili konular sizi zorluyor ama.umarim en kosa zamanda sagliklarina kavusurlar.
seni teselli etmek icin oyle demistir muhtemelen.

aa benim doktor asilamada da vermisti. tul bebekte zaten veriyorlar ama asilamada da gunde bir tane kullandim.
igne yerine fitil olsa daha iyiydi neden vermemis bilmem. ama artik cabalarin sonucunu alma vakti progestansa progestan :)

Geçmiş olsun mevlam şifa versin. Sonucu iyi cıkar insallah

Geçmiş olsun mevlam şifa versin. Sonucu iyi cıkar insallah
geçmiş olsun canım, maalesef doktorlar hastaların durumlarını cok da onemsemıyor, bır iş onlar ıcın, bu ılacla olmazsa otekıyle olur, olmazsa da zaten olmayacagı varmıs deyıp gecıyorlar. Allah acıl sıfa versın ınsallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…