bu ay 15 18 21 23te değerlendi lakin gene olmadı yum zamanları 2 ile de olmadı.. vaktini bekliyor ya da artık yok sana bebek diyor...Normalde 3 defa. Ya da istersen adetin 10. günü git, gelişen yumurta sayını görür. Bir de çatlamış mı diye 15. günü falan çağırır yüksek ihtimal. Tekrar test isteyeceğini sanmam, biraz da gittiğin doktora bağlı canım.her doktorun tedavi şekli, takip şekli farklı canım, biliyorsun. Planlı bir ilişki olur bu ay, o açıdan da iyi oluyor
gunaydin canim bugun haber verecekler. umarim hayata merhaba demislerdir :)dennisgo seni merak ettim varmi seninkilerden haber ?birleşmişler guzel ilerliyorlardır insallah amin
gunaydin canim umarim gelme vakti yakindir bebegin ve daha fazla bekletmez seni. bu arada mumkunse kontorle gitsen kafan iyice rahatlar sanki.Günaydın kızlaaar.. bi uyandım gelmiş bizimki neyse ki uyutmuş gece dün lekeler var diyordum ya anca sabah söktü demek
var sana bebek ama vaktini bekliyor diyor bence.bu ay 15 18 21 23te değerlendi lakin gene olmadı yum zamanları 2 ile de olmadı.. vaktini bekliyor ya da artık yok sana bebek diyor...
sağol kuzum hayırlısı artık..var sana bebek ama vaktini bekliyor diyor bence.
Benim kahraman embriyo beşinci güne gidecek. Pazar sabah transferim var.dennisgo bekliyoruz haberin ola. :)
Oh hadi masallah, gözümüz aydınBenim kahraman embriyo beşinci güne gidecek. Pazar sabah transferim var.
Ayyyy bu çok güzel bir haber, çok güzel sonuçlansın her şey. 2 embriyo mu transfer edilecekSelam kızlar haber geldi Pazar günü sabah 8:30 da transferim olacak. Çok mutluyum
Teşekkürler canım darısı başına :)Oh hadi masallah, gözümüz aydın
Yok canım tek embriyo transfer edilecek. Yaştan dolayı iki olabilirdi ama doktorum kesinlikle istemiyor. Çünkü daha önce bebeğin yerleşme yerinden miyom alındı orada yara olduğu için çoğul gebelik riskli diyor.Ayyyy bu çok güzel bir haber, çok güzel sonuçlansın her şey. 2 embriyo mu transfer edilecek
Anladım canım, çok mantıklı düşünmüş doktorun. Güzel haberlerleTeşekkürler canım darısı başına :)
Yok canım tek embriyo transfer edilecek. Yaştan dolayı iki olabilirdi ama doktorum kesinlikle istemiyor. Çünkü daha önce bebeğin yerleşme yerinden miyom alındı orada yara olduğu için çoğul gebelik riskli diyor.
haydi gözün aydın olsun sağlıklılar o zaman boş değiller süpppeeerr haber dennisim.. inşallah sağlıcakla tutunurlar... kaç transfer yapacak acaba?Selam kızlar haber geldi Pazar günü sabah 8:30 da transferim olacak. Çok mutluyum
Saol canım umarım güzel haberler yakındır.Anladım canım, çok mantıklı düşünmüş doktorun. Güzel haberlerle
Tek embriyo transfer edilecek kuzum. Ben de çok sevindim. Sayı az olunca döllenirse 3. Gün transfer olur diye düşünüyordum. Şaşırttı beni yumurtalar :)haydi gözün aydın olsun sağlıklılar o zaman boş değiller süpppeeerr haber dennisim.. inşallah sağlıcakla tutunurlar... kaç transfer yapacak acaba?
3 mü daha iyi 5 mi ya da var mı öyle bi kıyaslama...ayy adına heyecanlandım.. inşallah her şey yolunda gitsin... yıl sonuna doğru bebişini kucağına alSaol canım umarım güzel haberler yakındır.
Tek embriyo transfer edilecek kuzum. Ben de çok sevindim. Sayı az olunca döllenirse 3. Gün transfer olur diye düşünüyordum. Şaşırttı beni yumurtalar :)
Ya aslında birisi diğerinden daha iyi mi bilmiyorum. Eğer embriyo çoksa 5 daha iyi. Çünkü içlerinden birisi seçiliyor ya 3 ile 5 arasında elenen bir yumurta seçilebilir diye öyle diyorlar. Bir de 5. Gün embriyosu Rahime tutunmaya neredeyse hazır bir embriyo. Ama öte yandan da dışarıda 5. Güne gidemeyen bir embriyo rahimde belki de gidecek diye bir fikir de var. Sonuçta doktor ve embriyolog beraber karar veriyor. Hatta bu kararı doktorunuza bırakın diye uyarıyorlar :)3 mü daha iyi 5 mi ya da var mı öyle bi kıyaslama...ayy adına heyecanlandım.. inşallah her şey yolunda gitsin... yıl sonuna doğru bebişini kucağına al
inşallah çok güzel gitsin her şey, en güzel olan en doğru şekilde yerleştirilsinnYa aslında birisi diğerinden daha iyi mi bilmiyorum. Eğer embriyo çoksa 5 daha iyi. Çünkü içlerinden birisi seçiliyor ya 3 ile 5 arasında elenen bir yumurta seçilebilir diye öyle diyorlar. Bir de 5. Gün embriyosu Rahime tutunmaya neredeyse hazır bir embriyo. Ama öte yandan da dışarıda 5. Güne gidemeyen bir embriyo rahimde belki de gidecek diye bir fikir de var. Sonuçta doktor ve embriyolog beraber karar veriyor. Hatta bu kararı doktorunuza bırakın diye uyarıyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?