İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

bu ay 15 18 21 23te değerlendi lakin gene olmadı yum zamanları 2 ile de olmadı.. vaktini bekliyor ya da artık yok sana bebek diyor...

Oh hadi masallah, gözümüz aydın
Teşekkürler canım darısı başına :)
Ayyyy bu çok güzel bir haber, çok güzel sonuçlansın her şey. 2 embriyo mu transfer edilecek
Yok canım tek embriyo transfer edilecek. Yaştan dolayı iki olabilirdi ama doktorum kesinlikle istemiyor. Çünkü daha önce bebeğin yerleşme yerinden miyom alındı orada yara olduğu için çoğul gebelik riskli diyor.

Anladım canım, çok mantıklı düşünmüş doktorun. Güzel haberlerle

Anladım canım, çok mantıklı düşünmüş doktorun. Güzel haberlerle
Saol canım umarım güzel haberler yakındır.
haydi gözün aydın olsun sağlıklılar o zaman boş değiller süpppeeerr haber dennisim.. inşallah sağlıcakla tutunurlar... kaç transfer yapacak acaba?
Tek embriyo transfer edilecek kuzum. Ben de çok sevindim. Sayı az olunca döllenirse 3. Gün transfer olur diye düşünüyordum. Şaşırttı beni yumurtalar :)

Saol canım umarım güzel haberler yakındır.

Tek embriyo transfer edilecek kuzum. Ben de çok sevindim. Sayı az olunca döllenirse 3. Gün transfer olur diye düşünüyordum. Şaşırttı beni yumurtalar :)
3 mü daha iyi 5 mi ya da var mı öyle bi kıyaslama...ayy adına heyecanlandım.. inşallah her şey yolunda gitsin... yıl sonuna doğru bebişini kucağına al

3 mü daha iyi 5 mi ya da var mı öyle bi kıyaslama...ayy adına heyecanlandım.. inşallah her şey yolunda gitsin... yıl sonuna doğru bebişini kucağına al
Ya aslında birisi diğerinden daha iyi mi bilmiyorum. Eğer embriyo çoksa 5 daha iyi. Çünkü içlerinden birisi seçiliyor ya 3 ile 5 arasında elenen bir yumurta seçilebilir diye öyle diyorlar. Bir de 5. Gün embriyosu Rahime tutunmaya neredeyse hazır bir embriyo. Ama öte yandan da dışarıda 5. Güne gidemeyen bir embriyo rahimde belki de gidecek diye bir fikir de var. Sonuçta doktor ve embriyolog beraber karar veriyor. Hatta bu kararı doktorunuza bırakın diye uyarıyorlar :)

inşallah çok güzel gitsin her şey, en güzel olan en doğru şekilde yerleştirilsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…