O hesap vallaa :)) bi depo 5 mg ile 1 ayda doluyorsa ayni depo 2 ml adet kani ile kac ayda bosalirAma havuz problemi gibi aynı zamanda sen yukarıdan depoyu doldururken aşağıdan bir musluk da hep su azaltıyor :)
Aşılamadan sonra 14. Gün test günümde canım. Negatif olunca bıraktım zaten bir gün sonra da adet başladı. Progestanı bırakınca başlamadı ama adetim bence günü geldiği için başladı.selam canım progesteronu reglin başlayınca mı bıraktın peki yoksa doktor sana belli bir gün mü söylemişti?
Bu problem beni benden aldıO hesap vallaa :)) bi depo 5 mg ile 1 ayda doluyorsa ayni depo 2 ml adet kani ile kac ayda bosalir
Noldu sevmedin mii kafayi duvarlara vuruyon :)))Bu problem beni benden aldı
Birazda yukarıdan kan akıtıyorum. Artık iki musluk boşaltıyor :)Noldu sevmedin mii kafayi duvarlara vuruyon :)))
Artik kan man kalmyacak ahahahBirazda yukarıdan kan akıtıyorum. Artık iki musluk boşaltıyor :)
dedigin gibi olmazsa daha detayli bir kontrol ile kafani rahatlatirsin canim. ama hic gerek kalmaz ve hamilelik haberi aliriz umarim. tirnikladi o kadar seni bir seyler.. bosuna olmamali o his :)Artik kan man kalmyacak ahahah
yok benimki tırmıklama gibi değildi kuzum.. titreşim gibi oldu surmisenin ablasının tarif ettiği gibi bir defa oldu o da ..dedigin gibi olmazsa daha detayli bir kontrol ile kafani rahatlatirsin canim. ama hic gerek kalmaz ve hamilelik haberi aliriz umarim. tirnikladi o kadar seni bir seyler.. bosuna olmamali o his :)
Fazla umudum yok, ondandır canım :)inşalllahhh buralar bayram yerine dönsünn Rana'cım ikimizin haberi de pozitif olsuuuuunnnçok heyecanlıyım ben ama sen sakinsin maşallahhh
İnşallah canım, ama tanıdık ağrı devam ediyor, umudumu yitirdim azcık :)inşallah yerleşmeyle ilgilidir lekelenme, çok umutlandım, hadi inşallah güzel haberlerını beklıyoruz canım
İnşallah tutunma lekelenmesi olsun onlar güzel haberlerini alırız canımiyiyim kuzum, bugün yarın adet olmazsam çarşamba yaptırırım. Hafta sonu lekelenme oldu, her an adet olacakmışım gibi ağrım var, bakalım. Hayırlısı artık
yaa neden öyle diyorsuun.. idrar testi yapmayacak mısın? çarşamba kan mı vereceksin?Fazla umudum yok, ondandır canım :)
Sağol canım benim. oyyy çok tatlı oğluşun maaşallahh, kokla yerimize.İnşallah tutunma lekelenmesi olsun onlar güzel haberlerini alırız canım
cumartesi idrar testi negatif çıktı, bir daha yapar mıyım direk kan mı veririm hiç bilmiyorum, düşünmedim o kısmı desem:)yaa neden öyle diyorsuun.. idrar testi yapmayacak mısın? çarşamba kan mı vereceksin?
hayırlısı bakalım.. ben yarın test yapıcam bakalım çıkarsacumartesi idrar testi negatif çıktı, bir daha yapar mıyım direk kan mı veririm hiç bilmiyorum, düşünmedim o kısmı desem:)
tamam gelmesin inşallahh.. benim de öyle olurdu tek fark işte adetin başlamaması oluyor10 dakikada bir tuvalete gidiyorum, ne oluyor diyecekler:)) Yine gittim yok bir şey henüz.
Bekliyoruz güzel haberlerini, çook heyecanlı değil mi:)hayırlısı bakalım.. ben yarın test yapıcam bakalım çıkarsa
Başlamasın yaaa, cuma günü Ankaraya geliyoruz, güzel haberi vermiş oluruz, eşimin ailesi orda. Zamanlama süper olur.tamam gelmesin inşallahh.. benim de öyle olurdu tek fark işte adetin başlamaması oluyor
Insallah iste sen umudunu diri tut.. olmazsa da sikinti yok daha sansimiz var.Başlamasın yaaa, cuma günü Ankaraya geliyoruz, güzel haberi vermiş oluruz, eşimin ailesi orda. Zamanlama süper olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?