Benim tanıdığım Bi şifacı esime ve bana kavonoz da kestane balıyla Bi karışım hazırlamıştı. Eşiminkinde arı sütü varda benimkinde varmı bilmiyorum. Şimdi estrofem kullanıyorum diye onu yıyemiyorum. Arayıp soracagım neler var karısımda diye. Yoksa sizlerin önerdiği markayı alır kullanırım. Cok teskkur ederim
Benim histeroskopiden sonra rahim yenilensin diye verdi. Yapısıklık ve perde vardı. 6 kutu kullanacağım sabah 2 aksam 2 tane kullanıyorum. Sen niçin basladınBen de bugün başladım estrofeme, ne icin kullanıyorsun canim sen?
Benim histeroskopiden sonra rahim yenilensin diye verdi. Yapısıklık ve perde vardı. 6 kutu kullanacağım sabah 2 aksam 2 tane kullanıyorum. Sen niçin basladın
Allah tamamına erdirsin inşallah tutar ve tutunur sıkı sıkı. Mevlam kucaklarımızı bos bırakmasınGeçmiş olsun canım. Ben Tup bebek tedavisine başlayacağım adet gelince. Bata 9 varken başlamış oldum, sabah akşam birer tane.
Ben de merak ediyorum bir süredir yok. ama sitedeki değişiklikten dolayı mı sorun yaşıyor, kendisi mi giremiyor merak ediyorum
Benim cok gecti arkama siraya rezillik resmen ne zordu yaaa kendimi bildim bileli yogun ve sancili oluyorum... hatta gamze diye bir arkadasimiz vardi sira komple kan olmustu yaaa oturdu aglamisti kiz kiyamam.. neler yasadik yahu:)
Simdi depoluyoruz valla
Benim de bel agrim basladi dun sol gogsume sanci saplandi bicak gibi.. onun disinda pms yasiyorum sonuna kadar.. cay kasigiyla kasik kasik nutella yedim pisman degilim
bır cok doktorun cok da umrunda degıl ne yazık kı hastasına verdıgı zarar. kendıyle ılgılı kısmı tedavı etsın de kalan taraf hasar gorsun hııc umrunda degıl ne acıBenim 1 kutu kullandıktan sonra çene eklemim sağlı sollu dokununca ağrıyodu. Krem sürerken fark ettim. Ulen dedim lenflerim mi şişti acaba noluyo. Sonra araştırdım ki bu manyak antibiyotik eklemlerde ağrı sızı yapabiliyomuş. Üstüne bi de mantar yaptıydı.
Ben doktoruma bunu kullanmak zorunda mıyım diye sormuştum. "Bir iki tane içtikten sonra midende yanma olmazsa bunu kullanman taraftarıyım" demişti. "Rahim dokusu için en faydalı antibiyotik bu ne yazık ki ve gebelik şansını arttırıyor" demişti. Demişti de demişti ve ikna da etmişti. :) @dicilek
canım ne davası lıse 2 de basladım lıse sonda bıraktım ancak, cocuksun daha bunların pesıne nerde duseceksın, eskıden sımdıkı degıldı bırcok sey. maalesefBir dava açamadın mı ruh hastasına? Doktor demeye bi şahit lazım bunlara ya. Bizim bir aile doktoru vardı adamı yemin ederim doktordan başka herşeye benzetirsin. Neyseki aldılar bizim oradan yoksa bne şikayet edecektim.
benim hala yatağa geçer ikili kullanmasam.. bi de birden bi boşalır.. arkayı her zaman kontrol etmek lazıımo acaba geçecek mi, arkamda iz bıraktım mı korkusu hala peşimi bırakmıyor o bezlerın verdıgı korku yuzunden :)
:) :) :)benim hala yatağa geçer ikili kullanmasam.. bi de birden bi boşalır.. arkayı her zaman kontrol etmek lazıım
hayırlı haftalar, hayırlı ısler canım, ben de bu sabah coook zor uyandım, hıc kalkmak ıstemedım ama ıs bızı beklergünaydınlarr bata son 3 güün ayyy
1 hafta izinden sonra işe başladım zorlanmam umarım..
güzel bir hafta diliyorum bize
günaydın canım, benim bildiğim bir tek progesterona baktırabilirsin şu aşamada. Diğer hormon testleri reglin 3. günü yapılıyor. bir de AMH yı istediğin zaman yaptırabiliyorsun. D vitaminine de baktırmayı unutmakızlar engin bilgilerinize ihtiyacım var, kan sayımı ve b12 sayımı ıcın dahılıyeye gıdecegım çarsamba, baska hangı tahlıllerı ısteyeyım, hormon testlerınden veya pıhtılasmadan sorun var mı ne sekılde tahlıller yaptırdınız. bata 9 gun kalmıs olacak o tarıhte. yumurtlama ıle ılgılı yapılması gereken bır tahlıl var mı. kendı doktorumhersey normal dedgı ıcın tahlıl ıstemedı ben dahılıyede kendı merakımdan yaptıracagım tahlıllerı, ne dersınız
kan-b12-d-progesteron-e2 kesın o halde değil mi canımgünaydın canım, benim bildiğim bir tek progesterona baktırabilirsin şu aşamada. Diğer hormon testleri reglin 3. günü yapılıyor. bir de AMH yı istediğin zaman yaptırabiliyorsun. D vitaminine de baktırmayı unutma
Günaydın Seheryelicim nasılsın, bir gelime var mı? bu arada kızlar bu aydan sonra ben de luthal fazımı uzatmak için progesteron kullanıcam. Progesteron kullanırken regl geliyor mu yoksa onu bırakmak mı gerekiyor reglin başlaması için bilgisi olan var mıİyi haftalarr
Evet bunlara bakarlar sanırım. Ben de iki hafta sonra gidip bi progesteronuma baktırıcam acaba ondan mı kısa diye şu luthal fazım. Bu arada ablama sordum senin ne kadardı diye, 15 ya da 16 gün sürüyo dedi luthal fazım. Acaba ondan mı bu kadar kolay hamile kalabiliyor bilemdim.kan-b12-d-progesteron-e2 kesın o halde değil mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?