Sağolevet daha koyu olmali diyorlar ama bilemedim. bence en iyisi gebelik testi yapmak. ya da kan vermek.
SağolOvu kaldimi yani karisik dedin ya onu netlestirmek icin bi daha mi yapsan dediydim.. hcgde yok diyorsun gerci ama onu ne zmn yaptin o da onemli herkesin cikmiyor oyle erkenden.. 2 var daha umut var yani.
Umarım pozitif olur sonucun.. çok beklemeden bebeğinin haberini alırsın canım. Kaç gün kaldı peki ?Sağol
Günüm geçer de kısmet olursa yaparım kan testini
izmirdemisin cnm. bende izmirdeyim. tedavini nerde oluyosunGörüştüm kan testi yaptıracağım. Sonra tekrar görüşeceğiz. Ayrıca sana 40 kere teşekkür aklı başında harika birisi ile görüşmeme vesile oldun. Sana izmir bombası yollayayım
Hayır Ankaradayım. Izmir bombası espriydiizmirdemisin cnm. bende izmirdeyim. tedavini nerde oluyosun
Amin canımUmarım pozitif olur sonucun.. çok beklemeden bebeğinin haberini alırsın canım. Kaç gün kaldı peki ?
uzuldum canim. ovulasyon testi sanki daha cok kafa karistiriyor gibi. adetin bitsin, bir sonraki ay icin yeniden, umutla baslama zamani olacak senin icin. umarim cok beklemez kisa surede pozitif oldugunu ogrenirsin.Amin canım
Regl oldum bugün
Sağol teşekkürleruzuldum canim. ovulasyon testi sanki daha cok kafa karistiriyor gibi. adetin bitsin, bir sonraki ay icin yeniden, umutla baslama zamani olacak senin icin. umarim cok beklemez kisa surede pozitif oldugunu ogrenirsin.
Selam kızlar
Sitede yine sorun vardı giremedim bu zamana kadar. Kontrolden geldim rahim kalınlığı 8 mm. En büyüğü 21mm en küçüğü 17,5 mm 6-7 tane yumurtam var. 7/7,5 mm de kalanlar da var onlar artık yetişemezler muhtemelen..çünkü toplamaya iyice yaklaştık. kan testi öğleden sonra çıkacak, ona göre yarın tekrar çağırabiliriz dediler. Ya da çatlatma iğnesi vurduracaklar bakalım 14;30 dan sonra öğreneceğim. Yumurta sayısı biraz az aslında ama umarım kalitelidir ve sonu pozitif olur..
yine sol yumurtalık daha iyi. Geride kalanlar da sağda.. bence doğal yoldan hamile kalamama nedenim de buydu. Üç tedavide de hep sol yumurtalık daha iyiydi. Bence ben soldan yumurtluyorum sürekli.. Solda da şu an kanal yok, alınana kadar da sorunlu bir kanal vardı. Sağda kanal var ama orada da yumurtlar daha yavaş gelişiyor. Bu da doğal yoldan hamile kalmamı engelliyordu bence.
aynen canim kalitesi iyi olursaa bu sayi az degil. sonucta aradigimiz kaliteli bir yumurta ve sperm. umarim benim bu vitaminli yaramazlar da trubunlere oynamiyordur gercekten iyi durumdadirlar :)Önemli olan kalitesi. Bi arkadaşımın 14 yumurtası vardı. 1 tanesi 3. Güne çıktı. Başka bir arkadaşımın 8 yumurtası vardı 6sı 5. Güne çıktı.
Senella avokado ile gerçek zeytinyağını bol miktarda tüketen anne adaylarında, tüp bebek sırasında çok daha fazla yumurta elde etmenin mümkün olduğunu göstermiş durumda demis uzmanlar. ben bir bucuk aydan beri hergün duzenli olarak gün de bi yarim bazen tam yiyiyorum , bol hakiki zeytin yagi biraz limonla . adetimin gecikmesin de parmagi var bence ikisinin. diyorum ki kisaca sen de bir ogunune eklesen ikisini
Selam kızlar
Sitede yine sorun vardı giremedim bu zamana kadar. Kontrolden geldim rahim kalınlığı 8 mm. En büyüğü 21mm en küçüğü 17,5 mm 6-7 tane yumurtam var. 7/7,5 mm de kalanlar da var onlar artık yetişemezler muhtemelen..çünkü toplamaya iyice yaklaştık. kan testi öğleden sonra çıkacak, ona göre yarın tekrar çağırabiliriz dediler. Ya da çatlatma iğnesi vurduracaklar bakalım 14;30 dan sonra öğreneceğim. Yumurta sayısı biraz az aslında ama umarım kalitelidir ve sonu pozitif olur..
yine sol yumurtalık daha iyi. Geride kalanlar da sağda.. bence doğal yoldan hamile kalamama nedenim de buydu. Üç tedavide de hep sol yumurtalık daha iyiydi. Bence ben soldan yumurtluyorum sürekli.. Solda da şu an kanal yok, alınana kadar da sorunlu bir kanal vardı. Sağda kanal var ama orada da yumurtlar daha yavaş gelişiyor. Bu da doğal yoldan hamile kalmamı engelliyordu bence.
Canın avokado olgun değilse muzlarla bir kesekağıdına koyarsan bir günde olgunlaşıyor. Ben muz avokado süt ile içecek olarak tüketiyordum. Limonla zeytinyağı ile tüketen de var.Nasıl yiyorsun canım. Ben bir kere aldım çok sert berbat bi tadı vardı. Olgunlaşmış mi alaçam. Nasıl kullanıyorsun. Adet oldun mu?
Masallah durum iyi gözüküyor. Devamı da güzel gelir inşallah.
hala adet olmadimNasıl yiyorsun canım. Ben bir kere aldım çok sert berbat bi tadı vardı. Olgunlaşmış mi alaçam. Nasıl kullanıyorsun. Adet oldun mu?
Masallah durum iyi gözüküyor. Devamı da güzel gelir inşallah.
zeytin yagiyla birlikte tuketildigin de daha etkili sanirim. ikisini birlikte tuketen kadinlarda tup bebekte 3,4 kat basari, ve duzenli tuketen kadinlarda kaliteli yumurta daha fazla elde etmisler. tedavin hayırlı olsun insallah guzel sonuclarla noktalarsin. ben de bir kac ay sonra türkiye gidip baslicam tüp bebege.Canın avokado olgun değilse muzlarla bir kesekağıdına koyarsan bir günde olgunlaşıyor. Ben muz avokado süt ile içecek olarak tüketiyordum. Limonla zeytinyağı ile tüketen de var.
Evet az önce aradılar akşam çatlatma iğnesi yapılacak Salı günü de toplama. Bu kez toplamayı başaracak benim kahraman yumurtalar :)
Ben de bugün temizlik yaptım daha da yapmam böyle :) artık sonuç alana kadar yalandan üstten üstten süpürür silerim. Halının altına süpürmesem bari :)Temizlik yaptik ucumuz birlikte yorulduk epey ama iyi oldu.. ufak tefek seyler var halletmem gereken.. buraya giremeyince kendimi temizlige verdimyanlarim batiyor ama usutmedim insallah hava da iyiydi 2 makine yikandi..2 makine de hafta ici halletmistim.. kasiklarda hic hareket yok sol gogsum aciyor.. belim az agriyor..oyle bakalim varsa da sikica tutunur insallah :)))
Ayy hayirlisiyla gelmis olsunn kacmasiin yaa:))Ben de bugün temizlik yaptım daha da yapmam böyle :) artık sonuç alana kadar yalandan üstten üstten süpürür silerim. Halının altına süpürmesem bari :)
Umarım vardır ve sıkıca tutunuyordur. Bu kadar temizlik yaptığını görüp korkup kaçmasa bari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?