Rana Allah hayırlısıyla şu an doluluğunu hissettiğin şeyin yakında kucağına alacağın bebeğin olmasını diliyorum can-ı gönülden. İnşallah Allah kabul eder duamı canımHepimizin olsunnnn bebişleriii. 3 adet 21 mm yumurta, %85 ileri hareketli olmak üzere 18 milyon sperm enjekte edildi, daha ne istiyor bu velet :))
Dün ilginç rüya gördüm. Doktor diyorki baharın ilk ayındaki opular düşer tutmaz, Ben tüp bebek yaptırmadım ama diyorum, opu yumurta toplama işlemiydi sanırım. Çok huzursuz uyandım bugün. Sağ kasığımda ara ara sızlama oluyor, doluluk hissi var. Acaba kistler çatlamadı mı diye aklımdan geçti bir an, sonra geçti gitti:)
Bu arada ben Rana:))sanallıktan azcık çıkalım diye:)Hem belki dua edilir falan:)
inşallah kanatmadan yerleşir de sağlam sağlam tutunur :)O tirmiklama seysinde yerlesme kanamasindan bahsediyordu da ondan dedim canim. Yoksa ben de yasamadim 4 gebeligimde de.
Aboww bunun için test mi yapmak lazım ben direk içiyorum. Adete kaç gün kaldığına bakmadan :)Her ay farklı olabiliyormuş evet. Bi de hormon testinin yapıldığı adet döneminde ilk kez her zamankinden daha erken pozitifi görmüştüm ovulasyon testinde. Şubat'ta olmuş bi farklılık demek ki. Çok da şaapmıyorum o yüzden. Belki doktorum haftaya aşılama öncesi yine ister test. Bakalım ne dicek.
Bu arada erken gebelik testi yaptım sabah, akşam şarap içeyim diye. Negatif :)) Bat 4 Mart.
Evet opu yumurta toplama işlemi. Neden çatlamasın ki çatlatma iğnesi de oldu zAten. Yine de çatlamayanlar da olabiliyor ama yüksek ihtimalle çatladı ve spermle yumurta bakıştı. Ama birbirilerini sevdiler mi göreceğiz haftaya :)Hepimizin olsunnnn bebişleriii. 3 adet 21 mm yumurta, %85 ileri hareketli olmak üzere 18 milyon sperm enjekte edildi, daha ne istiyor bu velet :))
Dün ilginç rüya gördüm. Doktor diyorki baharın ilk ayındaki opular düşer tutmaz, Ben tüp bebek yaptırmadım ama diyorum, opu yumurta toplama işlemiydi sanırım. Çok huzursuz uyandım bugün. Sağ kasığımda ara ara sızlama oluyor, doluluk hissi var. Acaba kistler çatlamadı mı diye aklımdan geçti bir an, sonra geçti gitti:)
Bu arada ben Rana:))sanallıktan azcık çıkalım diye:)Hem belki dua edilir falan:)
Bence de baskılayıcı daha iyi oldu. Ama gonal f değiştiği için de memnunum ÇCuma günü de ilk kontrol var merakla beklıyorum.Hadi bakalım hayırlısı, baskılayıcı iğne çok mantıklı dengeli büyüme için.
en iyisini sen bilirsin ama ben olsam doktoru bu konuda dinlerdim ameliyat sonrasında tüp bebek yaptırırdım. Zaman geçmesin, yumurta kalitem falan diyorsan da önce yumurta toplanıp embriyolar elde edilip dondurulabilir.. ameliyat sonrası iyileşince de transfer yapılabilir sonuçta@Senella sağol canım :)) @panic_attack da bu ay aşılama güzeli olacak:)
Merional 75 iğne 7 adet=400 TL
Çatlatma iğnesi = 100 TL
Laboratuvar = 330 TL olmak üzere toplamda 830 TL tuttu. İğneyi doktorun ordayken ecaneden getirttik. 5 tanesi 360 ama herman beye 310 TL indirimli dedi.
Bu ay tutmazsa şayet 2 defa daha aşılama denerim. Sonra 1 ay mola, sonra tüp bebek. Herman bey ameliyat dedi ama ben ameliyat öncesi tüp bebek denemek istiyorum
Ovu testiyle takibe devam et bence olabilir bu ay sasmis olabilir.. 5 tane prg ne gerek var yau:)))bu ay saçmasapan boşa geçmiş olabilir, cep telefonumda 5 tane ovulasyon takip programı mevcut, onlaradn takip yapıyordum, bir de garanti olsun diye ovulasyon testi aldım, ancak programlar bir iki gün birbirlerinden farklı tarihler veriyor, bugün yumurtlama olmalı, ama ovulasyon testinde tık yok. Acaba testler bozuk olabilir mi, control cizgılerı cok belırgın ama ????
bırbırlerınden farklı tarıhlerı hesaplıyorlar, hepsıne aynı verılerı gırmeme ragmen canım, takıntı yaptım bu meseleyi, hamile kalamadığım için eşim tarafından baskı altındayım, o yüzden biraz fala stres yapıyorum bu konuda, kendı halımde kalsam boyle bır sıkıntı yapmam, bir evladım var allah bağışlarsa, onun ömru uzun ve guzel olsun ama baskı baska bıseyOvu testiyle takibe devam et bence olabilir bu ay sasmis olabilir.. 5 tane prg ne gerek var yau:)))
İnşallahh, aminnn canım, çok teşekkür ederim.Rana Allah hayırlısıyla şu an doluluğunu hissettiğin şeyin yakında kucağına alacağın bebeğin olmasını diliyorum can-ı gönülden. İnşallah Allah kabul eder duamı canım
Evet haftaya göreceğiz sevdiler mi, yumurta ve spermin sahipleri birbirini çok sevdi ama bakalım bunlar da sevecek mi:)) Hayırlısı canım, aşılama sonucu çıksın da ona göre etraflıca tekrar düşünüp doktorla müzakere ederiz.Aboww bunun için test mi yapmak lazım ben direk içiyorum. Adete kaç gün kaldığına bakmadan :)
Evet opu yumurta toplama işlemi. Neden çatlamasın ki çatlatma iğnesi de oldu zAten. Yine de çatlamayanlar da olabiliyor ama yüksek ihtimalle çatladı ve spermle yumurta bakıştı. Ama birbirilerini sevdiler mi göreceğiz haftaya :)
Bence de baskılayıcı daha iyi oldu. Ama gonal f değiştiği için de memnunum ÇCuma günü de ilk kontrol var merakla beklıyorum.
en iyisini sen bilirsin ama ben olsam doktoru bu konuda dinlerdim ameliyat sonrasında tüp bebek yaptırırdım. Zaman geçmesin, yumurta kalitem falan diyorsan da önce yumurta toplanıp embriyolar elde edilip dondurulabilir.. ameliyat sonrası iyileşince de transfer yapılabilir sonuçta
benim 3 yıl önce fsh 8 di, geçen ay ölçüldü 6 çıktı hiç anlamadım bu işifsh ben de de agustosta 8 li birseydi gecen ay 6.. neye gore dusuyor cikiyor acaba?
Al benden de o kadar ya:) yaw bir gün geç gel bari heyecan yapayım bu ne dakikliktir çarpacam elimin tersiyle gelişine bitane içim soğuyacak vallabenim genelde kasıkta batma oluyor aslinda. bugun bile sol kasigimda batma var düşün yani adetin 4. gunu. ama o tirmiklama olurken anlik sanki rahimde simsek cakar gibi agri desem degil, yanma desem degil, tuhaf bir seyler eslik ediyor ama bende bunlar hamilelik belirtisi olamaz. cunku cok oluyor. bir kere mi pozitif gormem hep mi tutunamiyor :)
ablam bana tuttuğunu nasıl anlıyorum biliyo musun sanki elektrik çarpmış gibi bi titreme oluyo hah yerleşti diyorum dedi. rahata bak:)) ben de düşün Allah düşün. İnşallah öyle bir titremedir seninksi de:)Yasadin ondan sordum tirmiklamayi titresim gibi mi diye...
Ayyy demeee acaba devamli oluyomu gun gun yani bir defa yasayip geciyor mu o konuda bir sey dedi mi? 6.gun olmasi beni umutlandirdi ama bilemiyorum tabi, ben adet oldum diye yazmayim da yine...:)ablam bana tuttuğunu nasıl anlıyorum biliyo musun sanki elektrik çarpmış gibi bi titreme oluyo hah yerleşti diyorum dedi. rahata bak:)) ben de düşün Allah düşün. İnşallah öyle bir titremedir seninksi de:)
maşallah, inşallah arkadaşın da ablanın de bebekleri sağlıkla dunyaya gelır, darısı hepımızın basına kızlarSelam kızlar bugün bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendik. Arkadaşım 77 doğumlu ve ilk çocuğu olacak inşallah son 1 yılda 3 kere hamile kaldı kız bu dördüncü. doktor da şaşırmış biraz istatistikleri bozuyo bu durum demiş inşallah bu sefer kucağına alır. Ablam da 78 doğumlu o da 6 ayda üç kere hamile kaldı üçüncüsü maşallah diyeyim 13. haftaya geldi. Sözüm o ki, moral bozmaya gerek yok. Benim biraz bozuldu açık söylemek gerekirse, 1 yıl olacak nerdeyse deneyeli kimyasal bile nasip olmadı. Belki kızacaksınız ama kimyasal olsa bile hiç yoktan iyidir en azından tutuyomuş diye sevinecem valla ama vardır bi hikmet. Biraz ara vereyim dönerim gene size güzel haberlerle
Geç yumurtlayacak olabilirsin her ay aynı tarihte yumurtlamayabiliesin bence programlardansa testler daha güvenilir.bu ay saçmasapan boşa geçmiş olabilir, cep telefonumda 5 tane ovulasyon takip programı mevcut, onlaradn takip yapıyordum, bir de garanti olsun diye ovulasyon testi aldım, ancak programlar bir iki gün birbirlerinden farklı tarihler veriyor, bugün yumurtlama olmalı, ama ovulasyon testinde tık yok. Acaba testler bozuk olabilir mi, control cizgılerı cok belırgın ama ????
Zaten programlar ortalama bir tarih veriyor..Ovu testiyle takibe devam et bence olabilir bu ay sasmis olabilir.. 5 tane prg ne gerek var yau:)))
Size benzerler umarım sonuçta size ait şeyler :)Evet haftaya göreceğiz sevdiler mi, yumurta ve spermin sahipleri birbirini çok sevdi ama bakalım bunlar da sevecek mi:)) Hayırlısı canım, aşılama sonucu çıksın da ona göre etraflıca tekrar düşünüp doktorla müzakere ederiz.
Hiç canını sıkma.. herkesin hikayesi kendine ve bence kaybetmektense olmaması daha iyi.. yani bu kötülerden birisini seç desen, ben hamile olmamayı seçerim.Selam kızlar bugün bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendik. Arkadaşım 77 doğumlu ve ilk çocuğu olacak inşallah son 1 yılda 3 kere hamile kaldı kız bu dördüncü. doktor da şaşırmış biraz istatistikleri bozuyo bu durum demiş inşallah bu sefer kucağına alır. Ablam da 78 doğumlu o da 6 ayda üç kere hamile kaldı üçüncüsü maşallah diyeyim 13. haftaya geldi. Sözüm o ki, moral bozmaya gerek yok. Benim biraz bozuldu açık söylemek gerekirse, 1 yıl olacak nerdeyse deneyeli kimyasal bile nasip olmadı. Belki kızacaksınız ama kimyasal olsa bile hiç yoktan iyidir en azından tutuyomuş diye sevinecem valla ama vardır bi hikmet. Biraz ara vereyim dönerim gene size güzel haberlerle
hormonlar işte havadan bile nem kapıyor.. sonuçta iki değer de iyi.. üzümünü yiyip bağını sormayalım :)benim 3 yıl önce fsh 8 di, geçen ay ölçüldü 6 çıktı hiç anlamadım bu işi
Bir gün bir gelmeyecek, tam gelmeyecek ve senin de sevinçten için soğuyacak.. ama lütfen pozitif ol..Al benden de o kadar ya:) yaw bir gün geç gel bari heyecan yapayım bu ne dakikliktir çarpacam elimin tersiyle gelişine bitane içim soğuyacak valla
Bizde elektrikler kesikti şu ana kadar.. ama bu aydan sonra sırası ile başlarız diyorum :)ablam bana tuttuğunu nasıl anlıyorum biliyo musun sanki elektrik çarpmış gibi bi titreme oluyo hah yerleşti diyorum dedi. rahata bak:)) ben de düşün Allah düşün. İnşallah öyle bir titremedir seninksi de:)
Sen böyle yazdıkça ben de senin için ciddi umutlandım.. güzel haber ver bize mutlu olmak istiyoruz :)Ayyy demeee acaba devamli oluyomu gun gun yani bir defa yasayip geciyor mu o konuda bir sey dedi mi? 6.gun olmasi beni umutlandirdi ama bilemiyorum tabi, ben adet oldum diye yazmayim da yine...:)
çok hatırlamıyorum dikkat etmemişim dedi. Ama benim kendi hamileliğimden hatırladığım bir kaç güne bir oluyodu. Ben tüp bebek ilaçlarına bağlamıştım ama sanırım rahim büyümesindendi. İnşallah canım seninkisi de öyledir.Ayyy demeee acaba devamli oluyomu gun gun yani bir defa yasayip geciyor mu o konuda bir sey dedi mi? 6.gun olmasi beni umutlandirdi ama bilemiyorum tabi, ben adet oldum diye yazmayim da yine...:)
Düne göre iyiyim tabi ama yılların verdiği bir yılgınlık da var üstümde eeh yetti artık diyen. Yarın için randevu aldım bir kadın doğumcudan.Hormonlara baktırayım bi diyorum. Bu arada 2. yada 3. gün olması çok farkediyor mu biliyor musunuz?Geç yumurtlayacak olabilirsin her ay aynı tarihte yumurtlamayabiliesin bence programlardansa testler daha güvenilir.
Zaten programlar ortalama bir tarih veriyor..
Size benzerler umarım sonuçta size ait şeyler :)
Hiç canını sıkma.. herkesin hikayesi kendine ve bence kaybetmektense olmaması daha iyi.. yani bu kötülerden birisini seç desen, ben hamile olmamayı seçerim.
hormonlar işte havadan bile nem kapıyor.. sonuçta iki değer de iyi.. üzümünü yiyip bağını sormayalım :)
Bir gün bir gelmeyecek, tam gelmeyecek ve senin de sevinçten için soğuyacak.. ama lütfen pozitif ol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?