İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Rana Allah hayırlısıyla şu an doluluğunu hissettiğin şeyin yakında kucağına alacağın bebeğin olmasını diliyorum can-ı gönülden. İnşallah Allah kabul eder duamı canım

Aboww bunun için test mi yapmak lazım ben direk içiyorum. Adete kaç gün kaldığına bakmadan :)
Evet opu yumurta toplama işlemi. Neden çatlamasın ki çatlatma iğnesi de oldu zAten. Yine de çatlamayanlar da olabiliyor ama yüksek ihtimalle çatladı ve spermle yumurta bakıştı. Ama birbirilerini sevdiler mi göreceğiz haftaya :)

Hadi bakalım hayırlısı, baskılayıcı iğne çok mantıklı dengeli büyüme için.
Bence de baskılayıcı daha iyi oldu. Ama gonal f değiştiği için de memnunum ÇCuma günü de ilk kontrol var merakla beklıyorum.
en iyisini sen bilirsin ama ben olsam doktoru bu konuda dinlerdim ameliyat sonrasında tüp bebek yaptırırdım. Zaman geçmesin, yumurta kalitem falan diyorsan da önce yumurta toplanıp embriyolar elde edilip dondurulabilir.. ameliyat sonrası iyileşince de transfer yapılabilir sonuçta

bu ay saçmasapan boşa geçmiş olabilir, cep telefonumda 5 tane ovulasyon takip programı mevcut, onlaradn takip yapıyordum, bir de garanti olsun diye ovulasyon testi aldım, ancak programlar bir iki gün birbirlerinden farklı tarihler veriyor, bugün yumurtlama olmalı, ama ovulasyon testinde tık yok. Acaba testler bozuk olabilir mi, control cizgılerı cok belırgın ama ????

Ovu testiyle takibe devam et bence olabilir bu ay sasmis olabilir.. 5 tane prg ne gerek var yau:)))

Ovu testiyle takibe devam et bence olabilir bu ay sasmis olabilir.. 5 tane prg ne gerek var yau:)))
bırbırlerınden farklı tarıhlerı hesaplıyorlar, hepsıne aynı verılerı gırmeme ragmen canım, takıntı yaptım bu meseleyi, hamile kalamadığım için eşim tarafından baskı altındayım, o yüzden biraz fala stres yapıyorum bu konuda, kendı halımde kalsam boyle bır sıkıntı yapmam, bir evladım var allah bağışlarsa, onun ömru uzun ve guzel olsun ama baskı baska bısey

Evet haftaya göreceğiz sevdiler mi, yumurta ve spermin sahipleri birbirini çok sevdi ama bakalım bunlar da sevecek mi:)) Hayırlısı canım, aşılama sonucu çıksın da ona göre etraflıca tekrar düşünüp doktorla müzakere ederiz.

Selam kızlar bugün bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendik. Arkadaşım 77 doğumlu ve ilk çocuğu olacak inşallah son 1 yılda 3 kere hamile kaldı kız bu dördüncü. doktor da şaşırmış biraz istatistikleri bozuyo bu durum demiş inşallah bu sefer kucağına alır. Ablam da 78 doğumlu o da 6 ayda üç kere hamile kaldı üçüncüsü maşallah diyeyim 13. haftaya geldi. Sözüm o ki, moral bozmaya gerek yok. Benim biraz bozuldu açık söylemek gerekirse, 1 yıl olacak nerdeyse deneyeli kimyasal bile nasip olmadı. Belki kızacaksınız ama kimyasal olsa bile hiç yoktan iyidir en azından tutuyomuş diye sevinecem valla ama vardır bi hikmet. Biraz ara vereyim dönerim gene size güzel haberlerle

Al benden de o kadar ya:) yaw bir gün geç gel bari heyecan yapayım bu ne dakikliktir çarpacam elimin tersiyle gelişine bitane içim soğuyacak valla

Yasadin ondan sordum tirmiklamayi titresim gibi mi diye...
ablam bana tuttuğunu nasıl anlıyorum biliyo musun sanki elektrik çarpmış gibi bi titreme oluyo hah yerleşti diyorum dedi. rahata bak:)) ben de düşün Allah düşün. İnşallah öyle bir titremedir seninksi de:)

Ayyy demeee acaba devamli oluyomu gun gun yani bir defa yasayip geciyor mu o konuda bir sey dedi mi? 6.gun olmasi beni umutlandirdi ama bilemiyorum tabi, ben adet oldum diye yazmayim da yine...:)

maşallah, inşallah arkadaşın da ablanın de bebekleri sağlıkla dunyaya gelır, darısı hepımızın basına kızlar

Geç yumurtlayacak olabilirsin her ay aynı tarihte yumurtlamayabiliesin bence programlardansa testler daha güvenilir.
Zaten programlar ortalama bir tarih veriyor..

Size benzerler umarım sonuçta size ait şeyler :)

Hiç canını sıkma.. herkesin hikayesi kendine ve bence kaybetmektense olmaması daha iyi.. yani bu kötülerden birisini seç desen, ben hamile olmamayı seçerim.
benim 3 yıl önce fsh 8 di, geçen ay ölçüldü 6 çıktı hiç anlamadım bu işi
hormonlar işte havadan bile nem kapıyor.. sonuçta iki değer de iyi.. üzümünü yiyip bağını sormayalım :)

Al benden de o kadar ya:) yaw bir gün geç gel bari heyecan yapayım bu ne dakikliktir çarpacam elimin tersiyle gelişine bitane içim soğuyacak valla
Bir gün bir gelmeyecek, tam gelmeyecek ve senin de sevinçten için soğuyacak.. ama lütfen pozitif ol..

Bizde elektrikler kesikti şu ana kadar.. ama bu aydan sonra sırası ile başlarız diyorum :)

Ayyy demeee acaba devamli oluyomu gun gun yani bir defa yasayip geciyor mu o konuda bir sey dedi mi? 6.gun olmasi beni umutlandirdi ama bilemiyorum tabi, ben adet oldum diye yazmayim da yine...:)
Sen böyle yazdıkça ben de senin için ciddi umutlandım.. güzel haber ver bize mutlu olmak istiyoruz :)

çok hatırlamıyorum dikkat etmemişim dedi. Ama benim kendi hamileliğimden hatırladığım bir kaç güne bir oluyodu. Ben tüp bebek ilaçlarına bağlamıştım ama sanırım rahim büyümesindendi. İnşallah canım seninkisi de öyledir.

Düne göre iyiyim tabi ama yılların verdiği bir yılgınlık da var üstümde eeh yetti artık diyen. Yarın için randevu aldım bir kadın doğumcudan.Hormonlara baktırayım bi diyorum. Bu arada 2. yada 3. gün olması çok farkediyor mu biliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…