İnşaallah hayırlı haberi alırsın canımUmarımm hepimiz en kısa sürede kavuşuruz bebeklerimize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaallah hayırlı haberi alırsın canımUmarımm hepimiz en kısa sürede kavuşuruz bebeklerimize
Hmm bu doktor var ama Çerkezköye gitmiş. http://www.irmethospital.com/tr/sayfa.asp?sayfa=Doktor&DrID=162İstanbul Anadolu Yakasındayım.
Bende de tam tersi,çiğ sarımsak yersem resmen baygınlık geçiriyorum normalde 8-5 yada 9-5 olan tansiyonumda 7-4 lere anca yaklaşıyor,ama yemekte pişmiş yersem hiç sorun olmuyorBenim sağ elimde sinir sıkışması var, bu etkiliyor olabilir, dediklerin bende de var ama ara ara oluyor.
Hatta bir defasında ellerimi resmen felç oluyor sandım, kendiliğinden geçti.
Bir de pişmiş sarımsak yediğimde yani yemeğe sarımsak koyduğumda birkaç saat aşırı halsizlik, baygınlık derecesinde kendini kötü hissetme oluyor, çiğ halde yediğimde, mesela sarımsaklı yoğurt yediğimde olmuyor
Bende de benzerleri oluyordu. Bende ne var tam bilemiyorum ama tiroidle alakalı olabileceğini düşündüğüm bir durum. Magnezyum eksikliği ile ilgili olduğuna karar verdim.Benim sağ elimde sinir sıkışması var, bu etkiliyor olabilir, dediklerin bende de var ama ara ara oluyor.
Hatta bir defasında ellerimi resmen felç oluyor sandım, kendiliğinden geçti.
Bir de pişmiş sarımsak yediğimde yani yemeğe sarımsak koyduğumda birkaç saat aşırı halsizlik, baygınlık derecesinde kendini kötü hissetme oluyor, çiğ halde yediğimde, mesela sarımsaklı yoğurt yediğimde olmuyor
Çok teşekkür ederim canım benim. inşallahhİnşaallah hayırlı haberi alırsın canım
Oğlum graves hipertiroid hastası, 1.5 yıldır her gün ilaç kullanıyor.Bende de benzerleri oluyordu. Bende ne var tam bilemiyorum ama tiroidle alakalı olabileceğini düşündüğüm bir durum. Magnezyum eksikliği ile ilgili olduğuna karar verdim.
Magnezyum içtiğimde 30 dk içerisinde tüm belirtiler kayboluyor bende. Geçen sene 1 hafta yattım kaldım neler olduğunu anlayamadım hatta bir ara artık bitti galiba hayatım diye düşündüm. Sonra bir gün evde magnezyum vardı bir içeyim dedim ve içiş o içiş 30 dk sonra cin gibi ayaktaydım ben bile inanamadım buna.
Psikolojik + tiroid ile ilgili sanırım. Stres anında kaslar magnezyumu bırakıyormuş, tiroid ve magnezyum arasındaki bağlantı konusunda birçok makale okudum. Selenyum, magnezyum ve çinko eksikliği bununla bağlı.
Bir de olayın bir başka ilginç yanı şekerli ve karbonhidratlı beslenme ile ilgili. Bu konuda da yayınlar var. fruktoz magnezyum gibi metalleri kendine çekerek proses ediliyormuş vücutta bu nedenle mineral depolarımızı boşaltıyor. Sükrozda aynı şekilde ama früktoz daha fazla yapıyormuş. Mısır şurubu ve glikoz şurubu için araştırdım.
Bir düşünün bakalım sizde de benzeri durumlar var mı? Eğer vücutta magnezyum miktaru artarsa ishal yapıyor. Yani ishal olmayacak kadar magneyzum içerek kendimi iyileştiriyorum diyebilirim.
Evet aşırı bir düşme yok. Güzel bir aralıkta zaten. 1.0 – 1.82 ng/mL: Yumurta rezervleri var, doğurganlık üst seviyede demek zaten. Genetik ve pıhtılaşmada sıkıntı yok neyseki, süper haber.Sonuçlarım çıktı gençler.
Amh değeri 1 yılda doğal olarak düşüşe geçmiş lakin aşırı bi düşüş yok. Daha öncekiyle aynı laboratuvarda yapılmış test.
Diğer hormon testlerimin gecikme sebebi farklı laboratuvarda yapılmasıymış. Değerlerde tuhaf bi yükselme var e2 ve özellikle fsh kafayı yemiş görünüyo. :) Ama doktor ne dicek bakalım.
Vitamin testleri de aynı laboratuvarda yapıldı.
İlk test tarihinde folik asit dahil hiçbir şey kullanmıyordum.
İkinci test tarihinde 2 aydır multivitamin, omega3 ve koenzim q10 kullanıyordum.
Genetik, pıhtılaşma ve bağışıklık testlerini genetik doktoru değerlendirdi, hiçbir sorun yok, pıhtılaşmaya yatkınlığın da yok dedi. Eşimde de sorun çıkmadı.
Bakalım Mart'ta benim doktor ne diyeceeeak.
D vite normal diyon demi... masallah hepsi iyi gorunuyor fsh 10 ustu istemiyorlar.. ama fazla yuksek degil..Sonuçlarım çıktı gençler.
Amh değeri 1 yılda doğal olarak düşüşe geçmiş lakin aşırı bi düşüş yok. Daha öncekiyle aynı laboratuvarda yapılmış test.
Diğer hormon testlerimin gecikme sebebi farklı laboratuvarda yapılmasıymış. Değerlerde tuhaf bi yükselme var e2 ve özellikle fsh kafayı yemiş görünüyo. :) Ama doktor ne dicek bakalım.
Vitamin testleri de aynı laboratuvarda yapıldı.
İlk test tarihinde folik asit dahil hiçbir şey kullanmıyordum.
İkinci test tarihinde 2 aydır multivitamin, omega3 ve koenzim q10 kullanıyordum.
Genetik, pıhtılaşma ve bağışıklık testlerini genetik doktoru değerlendirdi, hiçbir sorun yok, pıhtılaşmaya yatkınlığın da yok dedi. Eşimde de sorun çıkmadı.
Bakalım Mart'ta benim doktor ne diyeceeeak.
Daha once konusmustuk degerleri farkli olcuyorlar benimki iyi demistin..Evet fsh'ın 10'un üzerine çıkmaması lazım ama niye öyle olmuş anlamadım valla. @seheryeli77 can09e
D vit normal diyolar ama kimisi de 50 olmalı diyo. Hiç güneş görmüyom ona rağmen iyi gene. :/
Daha once konusmustuk degerleri farkli olcuyorlar benimki iyi demistin..
Aha ben dediydim optimal duzeye getirmen lazim... onun icin gunde 7 8 damla damlat ekmek arasi yi:))50 çok iyidir, 30 yeterli sayılır diye bişi okuduydum sonra. Bi de bu referans değerleri gördüm benim sonuçta bak aha:
Hayır adet belirtisi değil. Ben adet oldum çünkü benim yüksek ihtimalle progesteronum düşük ya da oluşan balstocyst kaliteli genlerde değildi. O ay hamile kalabilirdim.dicilek canim rahim tirtiklamasi demistin ama o ay sen adet oldun demi o zmn bunu bir belirti olarak sayamayiz de mi? Yani adetin de belirtisi oluyor.
Hayır adet belirtisi değil. Ben adet oldum çünkü benim yüksek ihtimalle progesteronum düşük ya da oluşan balstocyst kaliteli genlerde değildi. O ay hamile kalabilirdim.
Aşağıdaji videoda kız çok güzel anlatıyor.
İmplantasyonun olduğu gün ani bir ısı düşüşü de oluyor vücudumuzda bunu da anlatmış. Dikkatlice dinleyin.
Uterus'ta tırmıklama, çekme gibi bir his yaşıyorsanız tam implantasyon zamanı muhtemelen bir balstocyst yerleşmeye çalışıyordur. Bu sağ sol yumurtalıkta hissedilenler gibi birşey değil.
If this pinching or tugging feeling is accompanied by spotting or bleeding, it doesn’t necessarily mean anything bad is happening — it could just be implantation bleeding, when the embryo is implanting itself in your uterine lining. “This type of expected bleeding happens six to 12 days after conception (day 24 to 26 of your cycle) and can often be mistaken for a period since it’s around the time you would expect your next period,” Ross says. “It is often the very first sign of pregnancy, [and] the type of bleeding is classically light red, brown, or pinkish. Implantation bleeding typically lasts for two to seven days.”
But not all women have this tugging feeling at all, and thankfully, experiencing that tugging feeling “isn’t a prerequisite to a healthy pregnancy,” Ross says.
https://www.drsherry.com/blog/what-...y-pregnancy-an-expert-explains-the-sensation/
Hayır adet belirtisi değil. Ben adet oldum çünkü benim yüksek ihtimalle progesteronum düşük ya da oluşan balstocyst kaliteli genlerde değildi. O ay hamile kalabilirdim.
Aşağıdaji videoda kız çok güzel anlatıyor.
İmplantasyonun olduğu gün ani bir ısı düşüşü de oluyor vücudumuzda bunu da anlatmış. Dikkatlice dinleyin.
Uterus'ta tırmıklama, çekme gibi bir his yaşıyorsanız tam implantasyon zamanı muhtemelen bir balstocyst yerleşmeye çalışıyordur. Bu sağ sol yumurtalıkta hissedilenler gibi birşey değil.
If this pinching or tugging feeling is accompanied by spotting or bleeding, it doesn’t necessarily mean anything bad is happening — it could just be implantation bleeding, when the embryo is implanting itself in your uterine lining. “This type of expected bleeding happens six to 12 days after conception (day 24 to 26 of your cycle) and can often be mistaken for a period since it’s around the time you would expect your next period,” Ross says. “It is often the very first sign of pregnancy, [and] the type of bleeding is classically light red, brown, or pinkish. Implantation bleeding typically lasts for two to seven days.”
But not all women have this tugging feeling at all, and thankfully, experiencing that tugging feeling “isn’t a prerequisite to a healthy pregnancy,” Ross says.
https://www.drsherry.com/blog/what-...y-pregnancy-an-expert-explains-the-sensation/
dicilek canim rahim tirtiklamasi demistin ama o ay sen adet oldun demi o zmn bunu bir belirti olarak sayamayiz de mi? Yani adetin de belirtisi oluyor.
Olsun işallahhhhh.Ayyy tirtiklamasi demisim... tirmiklamasi bugun oglen o dedigin gibi birseyler hissettim.. titresim gibi diyorum ben oyle mi..? Bugun 6. Gun.. ayy cilekk olsun yaa..:/
Sagoll kuzum insallahh hepimizin olsuun..Olsun işallahhhhh.
Bende tsh düştüğü ve hipertroid başladığında bu tarz şikayetler oluyor. Yeme içme ile ilişkili bir şey yaşamadım ama uzun süre aç kalırsam halsizlik mide bulantısı ve başağrısı oluyor.Bir sorum var herkese bende bazen çarpıntı kollarda halsizlik vs oluyor. Aranızda böyle belirtileri olanlar var mı? Teşhis istemiyorum, sadece cevap yazarsanız yaşayan kişiye öncesinde yaptığı yediği şeylerle ilgili başka sorularım olacak.