Zaman nasılda geçiyor umarım 5 Mart’ta pozitif alırsın biz de seninle seviniriz :)Günaydınlarrr,
4 mart canım, şafak 5 :)
İyice derine kazsın senin bebe, sıkı sıkı tutunsun sana :)İçeride kazı çalışmaları başladı sanki :))
Geçmiş oldun canım sinir sıkışması da fenadır. Genelde çiğ sarmısakla tansiyonu oynayabiliyor insanların ama senin pişmişten rahatsız olman ilginç.Benim sağ elimde sinir sıkışması var, bu etkiliyor olabilir, dediklerin bende de var ama ara ara oluyor.
Hatta bir defasında ellerimi resmen felç oluyor sandım, kendiliğinden geçti.
Bir de pişmiş sarımsak yediğimde yani yemeğe sarımsak koyduğumda birkaç saat aşırı halsizlik, baygınlık derecesinde kendini kötü hissetme oluyor, çiğ halde yediğimde, mesela sarımsaklı yoğurt yediğimde olmuyor
Senin bu sonuçlar iyi ama takviyelerin faydasını görememe nedenimiz muhtemelen öncesinde de değerlerin iyi olması. Fsh için doktor ne diyecek merak ediyorum. Tuhaf bir artış yapmış deli midir nedir.Sonuçlarım çıktı gençler.
Amh değeri 1 yılda doğal olarak düşüşe geçmiş lakin aşırı bi düşüş yok. Daha öncekiyle aynı laboratuvarda yapılmış test.
Diğer hormon testlerimin gecikme sebebi farklı laboratuvarda yapılmasıymış. Değerlerde tuhaf bi yükselme var e2 ve özellikle fsh kafayı yemiş görünüyo. :) Ama doktor ne dicek bakalım.
Vitamin testleri de aynı laboratuvarda yapıldı.
İlk test tarihinde folik asit dahil hiçbir şey kullanmıyordum.
İkinci test tarihinde 2 aydır multivitamin, omega3 ve koenzim q10 kullanıyordum.
Genetik, pıhtılaşma ve bağışıklık testlerini genetik doktoru değerlendirdi, hiçbir sorun yok, pıhtılaşmaya yatkınlığın da yok dedi. Eşimde de sorun çıkmadı.
Bakalım Mart'ta benim doktor ne diyeceeeak.
Benim yaptırdığım laboratuvara göre normal Aralık 30-80D vite normal diyon demi... masallah hepsi iyi gorunuyor fsh 10 ustu istemiyorlar.. ama fazla yuksek degil..
Ben haftada yarim şişe içiyorum 31 çıkmıştı ama biraz arttırmak mı lazım acaba ?Aha ben dediydim optimal duzeye getirmen lazim... onun icin gunde 7 8 damla damlat ekmek arasi yi:))
Yoksa sen misin bu ay hamile kalacak şampiyon :)Ayyy tirtiklamasi demisim... tirmiklamasi bugun oglen o dedigin gibi birseyler hissettim.. titresim gibi diyorum ben oyle mi..? Bugun 6. Gun.. ayy cilekk olsun yaa..:/
Valla seninki titretiyorsa bilemiyorum baya yaramaz gelecek galiba hahhahaAyyy tirtiklamasi demisim... tirmiklamasi bugun oglen o dedigin gibi birseyler hissettim.. titresim gibi diyorum ben oyle mi..? Bugun 6. Gun.. ayy cilekk olsun yaa..:/
Valla bir ayda bir kutuda 19dan 32 ye cikartmistim 6 7 damla ile ondan oyle dedim.. bakalim toktoru ne dicek.Benim yaptırdığım laboratuvara göre normal Aralık 30-80
Ben haftada yarim şişe içiyorum 31 çıkmıştı ama biraz arttırmak mı lazım acaba ?
Yoksa sen misin bu ay hamile kalacak şampiyon :)
Bende her ağ ağrılar, sızılar, titremeler sonra bir kırmızı kart ile oyun dışı kalıyorum :)Valla seninki titretiyorsa bilemiyorum baya yaramaz gelecek galiba hahhaha
Birisi başlatacak ve sonra sıra ile dizileceğiz arkasına ama bakalım o ilk kişi kim olacak :)Valla bir ayda bir kutuda 19dan 32 ye cikartmistim 6 7 damla ile ondan oyle dedim.. bakalim toktoru ne dicek.
Ayy dennis bilmiyorum valla 1 sene olucak diger gebelige 3 ayi cikar korundugum icin.. insallah ben de o haberi veririmm.. seherin sansi daha cok geliyor bana ama bakalim belki 1 degil 3 4 gebe haberi aliriz bu iki ayda:))
Yasadin ondan sordum tirmiklamayi titresim gibi mi diye...Valla seninki titretiyorsa bilemiyorum baya yaramaz gelecek galiba hahhaha
Ayy valla super olur sen ben seher ve panic.. bati yakin olanlar diye soyluyorum yanlis anlasilmasin yoksa hepimiz tabii kiBirisi başlatacak ve sonra sıra ile dizileceğiz arkasına ama bakalım o ilk kişi kim olacak :)
Evet şu an aşılama olduğu için o daha yakın görünüyor ama bu işler de hiç belli olmuyor ki.. belki ikimizde de alacağız haberi..
benim genelde kasıkta batma oluyor aslinda. bugun bile sol kasigimda batma var düşün yani adetin 4. gunu. ama o tirmiklama olurken anlik sanki rahimde simsek cakar gibi agri desem degil, yanma desem degil, tuhaf bir seyler eslik ediyor ama bende bunlar hamilelik belirtisi olamaz. cunku cok oluyor. bir kere mi pozitif gormem hep mi tutunamiyor :)Ayy valla super olur sen ben seher ve panic.. bati yakin olanlar diye soyluyorum yanlis anlasilmasin yoksa hepimiz tabii ki
Tirmiklamayi sen tarif edebiliyor musun? Daha once oldu mu hissetmedim bakmadim hareketlenmeler oluyordu lakin hangisi hamileligime denk geldi bilemedim :))
Yok, bidiğin tırmıklama hissiydi bendeki. Biri içeriden tırmalıyor gibi.Yasadin ondan sordum tirmiklamayi titresim gibi mi diye...
Ayy sen oldumuydun bekledigini hatirliyorum hatta tedaviyi ayarlicaklardi..benim genelde kasıkta batma oluyor aslinda. bugun bile sol kasigimda batma var düşün yani adetin 4. gunu. ama o tirmiklama olurken anlik sanki rahimde simsek cakar gibi agri desem degil, yanma desem degil, tuhaf bir seyler eslik ediyor ama bende bunlar hamilelik belirtisi olamaz. cunku cok oluyor. bir kere mi pozitif gormem hep mi tutunamiyor :)
oldum ve ignelere basladim bile cuma ilk kontrolum var :)Ayy sen oldumuydun bekledigini hatirliyorum hatta tedaviyi ayarlicaklardi..
Ayy rabbim bekletmeden versin insallah saglikla hayirlisiyla.. ne zmn ogrencez peki?oldum ve ignelere basladim bile cuma ilk kontrolum var :)
biliyorsun bende ilk kontrolde vitaminli yumurta sendromu var :) cumayi atlatalim biraz daha netlesir ama muhtemelen hersey yolunda giderse haftaya hareketlenir benim cephede işler :)Ayy rabbim bekletmeden versin insallah saglikla hayirlisiyla.. ne zmn ogrencez peki?
Insallah her sey yolunda gitsin.. biseyler degistirmistiniz ise yarasin insallah o cok bilmis yumurtan laf dinlesin..:)) istiyorum bebeklerimiz bizimle. :)biliyorsun bende ilk kontrolde vitaminli yumurta sendromu var :) cumayi atlatalim biraz daha netlesir ama muhtemelen hersey yolunda giderse haftaya hareketlenir benim cephede işler :)
evet adetin ilk gunu baskilayici igne kullanmaya basladim. bu sayede onden gideni baskilayip dengeli buyume saglamali normalde. yumurta gelistirici de degisti bu defa.. cuma gorecegiz bakalim degisikliklerin sonucunu :)Insallah her sey yolunda gitsin.. biseyler degistirmistiniz ise yarasin insallah o cok bilmis yumurtan laf dinlesin..:)) istiyorum bebeklerimiz bizimle. :)
Insallah cuma guzel haberlerini bekliyorum. Iyi geceler canim.evet adetin ilk gunu baskilayici igne kullanmaya basladim. bu sayede onden gideni baskilayip dengeli buyume saglamali normalde. yumurta gelistirici de degisti bu defa.. cuma gorecegiz bakalim degisikliklerin sonucunu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?