Insallah tertemiz guzel ciksinn kuzumm .Aradım üni'yi Emineee..
Sonuçlar çıkmış. Yarın bi ara gidip alacaz. Diğer hastanedeki hormon vs sonuçları da çıkmış. Onları da fırsat bulursam gidip toparlıcam yarın.
Çoh heyecanlıyım gız. Bi problem çıkmaz inş dinimiz amin.
Insallah tertemiz guzel ciksinn kuzumm .
Olur tabisii gencsin sigara yok takviyeler falaann :))Olabilir mi öyle bi şey lütfen olsun çünkü.
Olur tabisii gencsin sigara yok takviyeler falaann :))
Bak gene öffff yok dimedim mi saga :))Zamanında 18 sene içtim de onun genetiğimi değiştireceğini sanmıyom yav.
Anneannemle, annemde pıhtı sorunu olduydu ama kalpteki ritim bozukluğundan dolayı olduydu. Aceba diyom bende de yatkınlık çıkarmı pıhtılaşmaya. Çok pinpirikliyim di mi? Öfff..
Kendini dinledikçe belirti buluyor insan en iyisi akışka bırakmak. Bunu yapınca belirti falan da kalmıyor :)I am out:) Heyecanlanmıştım aslında, bazı şeyleri ilk defa bu ay yaşamışım gibi geldi ama hepsi fazla dikkat kesilmekten kaynaklanıyo sanırım. Reglim başlıyo, yine olmadı.. Hayırlısı ne diyeyim moralim bozuldu ister istemez..
umarım canım Cuma günü dengeli ve yeterli sayıda yumurta haberini alıp mutlu olmak istiyorum. Bakalım ne olacak ben de merakla bekliyorum yeni ilaçların etkilerini..
Sonuçlardan sonra kendi üzerindeki denediğin ve bizimle paylaşacağın şeyi unutmadık haberin ola :) umarım sonuçlar iyidir.Aradım üni'yi Emineee..
Sonuçlar çıkmış. Yarın bi ara gidip alacaz. Diğer hastanedeki hormon vs sonuçları da çıkmış. Onları da fırsat bulursam gidip toparlıcam yarın.
Çoh heyecanlıyım gız. Bi problem çıkmaz inş dinimiz amin.
Çıkmaz umarım. Ama şöyle düşün çıkarsa bile bunu erken öğrenip tedbirini alacaksın ve sorun yaşamayacaksın. Çoğu insan bunu düşüklerden sonra öğreniyor ve kayıplar yaşamış oluyor. Tabiki bir şey çıkmasın, ama çözümü olan bir sorun varsa da hiç canını sıkma benceZamanında 18 sene içtim de onun genetiğimi değiştireceğini sanmıyom yav.
Anneannemle, annemde pıhtı sorunu olduydu ama kalpteki ritim bozukluğundan dolayı olduydu. Aceba diyom bende de yatkınlık çıkarmı pıhtılaşmaya. Çok pinpirikliyim di mi? Öfff..
Bak gene öffff yok dimedim mi saga :))
He sen sadece amhyi bekliyosun kii.. pihtilasma da kolay genetik bozuklugunuz cikmasin da.
Sonuçlardan sonra kendi üzerindeki denediğin ve bizimle paylaşacağın şeyi unutmadık haberin ola :) umarım sonuçlar iyidir.
Çıkmaz umarım. Ama şöyle düşün çıkarsa bile bunu erken öğrenip tedbirini alacaksın ve sorun yaşamayacaksın. Çoğu insan bunu düşüklerden sonra öğreniyor ve kayıplar yaşamış oluyor. Tabiki bir şey çıkmasın, ama çözümü olan bir sorun varsa da hiç canını sıkma bence
Olumlu dusunelim canim.. kac gun kaldi safak kac :)panic_attack sonuçların tertemiz çıkar umarım
Benim kalp damarımda genişleme var, nabzım da biraz yüksek, pıhtılaşma testini aşılama tutmamış olursa ben de yaptırırım belki
Bal tarcın çörek otu ben kullandım. O ay gebe kaldım. Ama kimyasal oldu. O ay adetin 2 veya 3. Günü raze incir yedim 4-5 tane ikisi birlkte etkili mi oldu bilmem.
Ben tek incir yiyince adetim gecikiyor yaramıyor bana galiba. Fazla yediğimde o ay hem yumurtlama geç oluyor hemde tutmuyor.
Meryem ana eli otu kullandınız mi östrojen iceriyormus.
Birde bu ay bal tarçın çörek otu kullandım.
Keske hepimiz birden beeeennn desek ne guzel olurBugün içimden bir ses dedi ki birisi hamile. Kim o şanslı? Hemen yazsın buraya! benim 6. hissim yanılmaz. Yaz bakayım.
İnşallah en kısa zamanda güzel haberini alırız :)Keske hepimiz birden beeeennn desek ne guzel olur
Merhaba polen veya arı sütü ile ya da çörek otu -bal ile hamile kalabildiniz mi ?
Ben de denemek istiyorum da...
SağolArı sütu ile bir hamilelik elde edemedim.
Çörek otu bal kullandığım ay gebelik oldu ama kimyasal ile sonuçlandı. Adetin 2.günü basliycaksin yumurtlamaya kadar.
Mart ayında birisi olacak desen benim için ihtimal vardı ama daha Reglimin 3. Günü ve o ben değilim maalesef :)Bugün içimden bir ses dedi ki birisi hamile. Kim o şanslı? Hemen yazsın buraya! benim 6. hissim yanılmaz. Yaz bakayım.
Sağol
Allah şifa versin
Marketten alıp kendim ezicem dimi
SağolasınBen ezmiyorum. Yemek kaşığı bal, tatlı kaşığı çörek otu, çay kaşığı tarcın olacak şekilde sayısını ayarla. Öyle çiğne ye.
Bu ay da yaptım 2 ya da 3 kere sabahları yedim yumurtlama günüm geldi çattı.
Bugün içimden bir ses dedi ki birisi hamile. Kim o şanslı? Hemen yazsın buraya! benim 6. hissim yanılmaz. Yaz bakayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?