İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Oyy guzum benim.
O zaman oğlak olursa erkek olsun çünkü ben hep kadınlarıyla çatıştım. Kuyumu kazdılar, nankörlük ettiler, sattılar. Nalçaklaaarrrr!
Belki de oğlak kadınları daha inatçı ve hırslı oluyordur.
Çünkü inat ve hırs oğlak burcu denilince ilk akla gelenler..
Seninkiler hırsı biraz fazla kaçırdıysa demek
Erkek olsun evet, oğlak olursa erkek olsun çünkü erkek kardeşim de oğlak ve tam bir aile erkeği, yumuşak huylu, merhametli, evden işe işten eve, esprili biridir.
Evli değil, hep diyorum ona, bi evlensen eşin çok şanslı olurdu, diye..

Amin inşallah hepimizin Bebişi olsun en kısa zamanda sizinde amh iyi bence Benin de bi ara prolaktin 46 falan olmuştı dostinex vermişti dr şükür şimdi iyi stresten yükselir dedi doktor
evet kesinlikle stresten yükseldiğinden eminim, aşırı stresli bir ortamdayım işyerinde, eve gidince de çok farklı bir durum yok yine stres, hep 24-25 arası oluyor o yüzden sıkıntı olabilir diye korkuyorum ama doktor buna normal diyo, herşey normalse neden olmuyor o zaman. bence prolaktin engelliyor olabilir bende. ilacının bir yan etkisi oldu mu canım kullanırken

Bende aşırı stres yüklüydüm işten ayrıldım bence ondan düştü bi tüp bebek merkezindeki dr 60lara kadar bi sıkıntı olmaz demişti ama hiç inanasım gelmiyor yan etki kabızlık dışında olmadı canım dostinex kullanırken hamile kalanlar var demekki değer düşünce olabiliyor

Senella canım merhaba
Bu günlerde ziyadesiyle canım sıkkın yine bir doktora herşeyimle sonuna kadar güvenmenin hayal kırıklığını yaşıyorum çünki. Hikayeme şöyle başlayayım ;
Son dönemlerde kliniğe haftada bir on günde bir kafama göre gidiyordum o da yumurta var mı yok mu haberdar olmak için. Geçen hafta cumartesi günü sabah muayeneye gittiğimde ne göreyim 22 mm lik çatlamaya saniyeleri kalmış bir yumurta ve hemen opu... Allahtan o gün eşimle gitmiştim kontrole. Bildiğin beni karga tulumba opuya aldılar. Ayılmaya çalışırken kötü haber tellalcısı yumurtayı alan doktor gelip içinin boş olduğunu söyledi. Ve sonuç elde var sıfır. Şimdi... gelelim doktorumun bana yaşattığı hayal kırıklığına...
Aret Kamar dünyada görüp görebileceğiniz en babacan doktor üstüne tanımıyorum. Ancak hasta sayısının çokluğundan mütevvellid yanında staj gördüğünü düşündüğüm bir kadın doktorla beraber giriyorlar muayeneye arada da yalnız bu kadın doktor muayene ediyor beni geçen hafta cumartesi günü yine ikisi vardı muayenede ve Aret hoca yumurtanın canlı olduğunu yalnız kan değerlerime göre içinin boş olabileceğini düşündüğünü söylerken kadın doktor ısrarla bu yumurta çok canlı görünüyor almalıyız diye diretti sonunda Aret Hoca hadi bakalım senin dediğin olsun diyerek beni opuya gönderdi. Buradan puan kaybetti gözümde. Buarada tüm tüp bebek ücretinin opuya girmeden ödendiğini tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar bilirler. Malum hazırlıksız da gittiğim için 2 kredi kartı ile ancak ödeyebildik tutarı. Bu umurlarında mı tabi ki değil bildiğin benim üzerimde iddiaya girildi en azından bana öyle hissettirildi. Opu sonrası klinikten çıkmak için hazırlık yaparken çıkmadan hasta bilgilendirme bölümüne uğramamızı söylediler. Burada da bir hayal kırıklığı yaşadım yumurtanın içi boş çıktığı için ödediğimiz tutarın bir miktarını geri almamız gerekiyorken hasta bilgilendirmedeki çalışan neredeyse yalvaracak ödediğiniz tüm ücret içeride kalsın ikinci tedavi 800 tl daha ucuz olacak diye. Bende tedavime burada devam etmeyeceğim diyerek ısrar ettim hatta direttim diyeyim bayağı bayağı geri vermek istemediler çünki. Sonuç itibariyle iade ettirdim. Bir de opudan çıktığımda odama getirilmemin üzerinden 10 dakika geçmeden o bir milyon kafa ile tedaviye başlayalı 6 ay olmuş daha önce yaptırdığınız testleri (bağışıklık,pıhtılaşma,t3,t4 vs ) yeniden yaptırmanız gerekiyor dediler daha doğrusu orada yaptırmam için baskı yaptılar. Eşim de kıyamam orada yaptırmam gereken testler olduğunu düşünüp tamam yapın ne gerekiyorsa demiş. Benim devlet hastanelerinde ücretsiz yaptırdığım testlere tüp bebek için ödediğim tutarın 3/1 ini ödettiler. Yani canım inan elim boş döndüğüm için değil kliniğin yaşattıklarından dolayı çok üzüldüm. Aret Hoca bu kliniğin sahibi olmasa yine devam ederdim ancak tamamen ticarethane mantığıyla hareket edildiği için artık asla gitmem. Özellikle bu kadar ayrıntı yazdım ki gitmeyi düşünen arkadaşlar ne ile karşılaşacaklarından haberdar olsun. Senin vesilenle paylaşmış oldum canım.

yaşadıklarına çok üzüldüm. çok şükür ki bir tüp bebek tedavisinden sonra oğluma kavuştum ama o süreçte gördüklerim duyduklarım malesef çok üzücü şeylerdi. Aşılamayla ilgili görüşlerimi bi ara yazıcam zaten ama zamanı var. Parayı ağaçatan topluyormuşuz gibi davrananlar, ne yani çocuğundan mı esirgiyosun gibi üstten bakanlar. Üstelik bunu yapanlar genelde orda çalışan insanlar, ama sanki herkes milyarder bi biz fakiriz. İnşallah doğal yolla bebeğini kucağına alırsın. Bu formu o yüzden seviyorum hepimiz doğal yola döndük inşlallah da başarılı oluruz.

Ah arkadaşım insan neyi düşüneceğini şaşırıyor inşallah bidaha böyle bi talihsizlik yaşamazsın

Çok teşekkür ederim arkadaşım Allah evladınızla sağlıklı sıhatli uzun uzun ömürler nasip etsin işallah tüp bebek süreci gerçekten çok zor hem maddi hem manevi. Allah isteyen uğraşan herkezin yardımcısı olsun amiiinn

Çok geçmiş olsun,faydalı bir paylaşım olmuş,ama gerçek şu ki tüm tüp bebekçiler ticarethane olmuş,şimdi size bir tüp bebek parası ödedip yumurta boş çıktımı dediler,çok tuhaf ya,bu işi yanında ki stajyerin kararına bırakıp riske atması çok amatörce,olan yine umutlarla bekleyene oluyor,onların umurunda değil maalesef,hangi kan değeriyle anlaşılıyor bu yumurtanın boş olduğu çok merak ettim,bir de pıhtılaşma testlerini neden tekrar yaptırın dediler,ben bu konuyu çok doktora sordum,kendi testim için tekrarlayımmı diye değişir mi diye,hayır tekrarlama dediler,sadece hamilelik oluştuğunda bu değerler farklılık gösterir dediler

Benimde hep bu dikkatimi çekmiştir,Asgari ücretle çalışan insanlar binlerce liralardan bahsederken bir küçümsemeyle söylüyorlar,sanki 3 kuruştan bahsediyorlar,bu pahalı mağazalarda da dikkatimi çekmiştir,adam 2000 liraya çalışıyor ama 2000 liraya ceketin fiyatını böyle 20 lira der gibi rahat rahat söylüyor,tuhaff...

canım, inşallah yaşadığın son hayal kırıklığı olur, okuduklarıma göre gerçekten tüp bebek merkezleri tam bir ticarethane olmu, umut taciri resmen. cocuk ıcın elınden gelenı yapacagını dusunerek ve bılerek sonuna kadar soyuyorlar ınsanı. yazıklar olsun hepsıne. Allah sana bir sürpriz yapıp kımseye muhtac etmeden bir evlat nasıp eder inşallah, ayrıca gruptaki tüm arkadaslarıma...

aynen, bu benım de hep dıkkatımı cekmıstır, asgarı ucretle calısıp bı tıcketın hesabını yapıyor, sen haddınden fazla pahalı deyınce kucumseyerek ama kalıtelı dıyor, kendısı pazardan gıyıyor, sattıgını alamayanı kucumsuyor, sacmalık

:)))) aynen durum bu

Merhaba arkadaşım çok teşekkür ederim geçti gitti şükür şöyleki opu yapıldığı gün toplamda anlaştığımız tüm ücreti yatırdım yumurta boş çıktığı için bir kısmını geri aldım.
Yumurtanın boş olduğu ile ilgili konuya gelirsek benim bildiğim yumurta alınıp bakılmadan içinin boş ya da dolu olduğu kan değerleriyle anlaşılmıyor ancak kontrole her gittiğimde estradiol ve progesteron hormonlarıma bakılıyordu yumurta görselerde görmeselerde bu da işin ticari kısmı sanırım.
Mecburen yaptırdığım diğer testler de herhangi bir açıklama yapmadan sadece 6 ay geçtiği için testleri tekrarlamalıyız dedikleri için yapıldı Aret Hocanın yanındaki kadın doktora gelirsek; sanırım tecrübe edinmek için yanında ama hasta ile ilgili karar alabilecek kadar ya da şöyle söyleyeyim Aret hoca hastası ile ilgili kararı yanında tecrübe edinmek için bulunan doktora bırakacak kadar güveniyor ya da yoğun olduğu için inan bilemiyorum...

şarkıcı bengüde hamileymiş hemde 4 aylık..benden de büyük 1-2 yaş..benden sonra evlenen en yakın arkadaşlarımda şu an hamile, hatta doğuranlar oldu, üzülmeyim diyorum ama evlenip de hamile olanlar sır saklama moduna giriyorlar. Sınav puanımı merak edenler hamile olunca nedense arayı kestiler. İnşallah Allah bizlere de nasip eder . senelerce iş için çabaladım Allaha şükür işim var dertlenecek bir durumum yok ama işte hamile değilim :)))) İnsanlarla Sohbet ederken konuları özellikle hamileliğe getiriyorlar başka konu yok çünkü..Doktora gittinmi neden tüp bebek yapmıyorsun..birde hani anlarsın ses tonundan seni vuracak üzecek konu yoktur özellikle bu konuda ses tonuyla sanada nasip olsun yarım ağızla. Doğurmam dan kime ne sanane!!!!!
bu arada yorumlarda hep görüyorum burçlara neden taktınız aslan dı yengeçti ne farkeder hayırlı bir evlat doğurayım da burcunu ne yapayım

Çok çok teşekkür ederim Ne kadar güzel bir dua Amiiiiinnnn işallah bu ikinci tedavimdi aslına bakarsanız tüp bebekten ziyade yumurtam var mı yok mu büyüyor mu ona bakılsın istedim. Bunu bir tüp bebek doktoru yaparsa daha iyi olur dedim ama doğru bir karar değilmiş verdiğim. Şimdi oluruna bıraktım herşeyi daha önce de olduğu gibi.

Artık yapacak bir şey yok canım,unutup yeni ufuklara yelken açma vakti,Allah iyi insanlarla karşılaştırsın,hepimize tattırsın anne olmayı inşAllah canım,yaşın kaç bu arada,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…