programin basi mi, ortasi mi, sonu mu :) dogan cuceloglu fena degil ama benim favorim acik ara ustun dokmen. bu donem ergenlikle ilgili videolari oluyor belki izliyorsundur sen de :)Cnn Türk'de 'Bir Ömür Nasıl Yaşanır' konulu program var.
Bize iyi gelebilir gibi geldi bana yani ben severim dinlemeyi:)
Prof. İlber Ortaylı ve Prof. Doğan Cüceloğlu konuk
Bu program saat 01:00'e kadar sürüyor, en başları sanırımprogramin basi mi, ortasi mi, sonu mu :) dogan cuceloglu fena degil ama benim favorim acik ara ustun dokmen. bu donem ergenlikle ilgili videolari oluyor belki izliyorsundur sen de :)
ya bir yerlerde program yapiyorlar sanirim ben feysbuk ve instegramda takip ettigim icin parca parca goruyorum videolari. programin tamamini izlemedimBu program saat 01:00'e kadar sürüyor, en başları sanırım
Yok hiç görmedim, pek videolarla haşır neşir değilim ama bakarım
Sağol canım, İlber Ortaylı konuşurken biraz sıkılıyorum ama neyse:)ya bir yerlerde program yapiyorlar sanirim ben feysbuk ve instegramda takip ettigim icin parca parca goruyorum videolari. programin tamamini izlemedim
iyi seyirler o zaman sana :)
Heh oneriyi yaptiginda ayni seyi dusundumm... sıkıyor baya baya bi dolandiriyor.. agir konusuyor :)Sağol canım, İlber Ortaylı konuşurken biraz sıkılıyorum ama neyse:)
Ya da kendimi tam veremedim programa, ödev yaptık bi taraftan
Haklisin neden cikmaz ki giizzz... gidip alman mi gerek acabaa..He valla eğitim planı yapıyom. Fitaminlerim geldi yuttum hemen. Çok özlemişim fitil gibi hapımı yutmayı
Bu arada benim sonuçlar hala çıkmadı. Ya da çıktı ama online sistemde yok. Genetiği yaptıralı 2 ay oldu. Hormonu yaptıralı 2 hafta oldu. Siğirlenmeee başladım gari.
Evet canim dun bahsetmistim ya o.
Bak şimdi bende kötü düşünmeye başladım... Annem benim doğurmamı istemiyor galiba... senin çocuğun ilk göz ağrım var Allah kardeşine versin diyor istemiyor mu ki benim bir çocuğum daha olmasını !
Zaten çabuk bitti,programın saati değişmiş galibaHeh oneriyi yaptiginda ayni seyi dusundumm... sıkıyor baya baya bi dolandiriyor.. agir konusuyor :)
Yine uyuyamadım kızlar ya torun olacak yaşta vs canım sıkıldı daha kızım unv iş vderken zaten evlenmesi 25 26 olur kısmet tabi bu işler herkesin söylediğine çok takılıyorum dün ne kadar mutluydum mesela takmadım hicbiseyi kafama rahat uyudum akşam aslında kimsenin yasa taktiği yok ben neden takılıyorum eşim annem kuzenler arkadaşlar bu habere için sevinirken bi tek ben bebek dogaçak hala takıyorum yersiz artık biliyorum eve neşe gelecek daha güzel olcak belkide Allahın vardır bi bildiği bütün kuzenlerin çocuğu büyüdü vs ondanmi böyleyim bilmiyorum Allahın gücüne gitcek banabir melek yolladi bir mucize bundada vardır bi hayur
Ya yanlış gruba yazıyorum herkesten özür dilerimRabbim ne güzel küçük bir mıcize yollamış,tadını çıkarmak varken ne diye eziyet ediyorsunuz kendinize:) Ama sze söylemek istediğim başka bir şey var;
Ya acaba bu dertleri hangi gruba yazdığınızın farkında mısınız?
İnsanlar sizin yaşınızda ya da size yakın ve evlat sahibi olmaya çalışıyorlar, evlat sahibi olmak istiyorlar. Onların yazıştığı gruba gelip ya benim istemeden oldu, bu yaşta çocuk mu yapılır, torun bakacak yaştayım vs vs diye konuşmanız mantıklı mı sizce?
Grupta yazan arkadaşları takip ediyorum, hepsi de çok mantıklı ve akıllı kadınlar. Bir kaç gündür yazılarınıza denk geliyorum ve ben sizin adınıza acayip utandım. Bunun yeri burası mıdır diye düşünüyorum.
İleri yaşta anne olmak isteyenler grubuna gelip “torun olacak yaşta çocuğum olacak” demek ve bu insanlardan size moral vermesini beklemek... Bana çok acımasızca geliyor kusura bakmayın ama.
Sanane bacım diyenler için dipnot vereyim. Herkese açık bir grup olduğu için bende yorumumu yapmk istedim, umarım kimseyi incitmem :)
Ya bakin gunlerdir gelip stresinizi atmaya calisip duymak istediginiz seyleri duymaya calisiyorsunuz grubumuzda.Yine uyuyamadım kızlar ya torun olacak yaşta vs canım sıkıldı daha kızım unv iş vderken zaten evlenmesi 25 26 olur kısmet tabi bu işler herkesin söylediğine çok takılıyorum dün ne kadar mutluydum mesela takmadım hicbiseyi kafama rahat uyudum akşam aslında kimsenin yasa taktiği yok ben neden takılıyorum eşim annem kuzenler arkadaşlar bu habere için sevinirken bi tek ben bebek dogaçak hala takıyorum yersiz artık biliyorum eve neşe gelecek daha güzel olcak belkide Allahın vardır bi bildiği bütün kuzenlerin çocuğu büyüdü vs ondanmi böyleyim bilmiyorum Allahın gücüne gitcek banabir melek yolladi bir mucize bundada vardır bi hayur
alnından öpebilir miyim :)Rabbim ne güzel küçük bir mıcize yollamış,tadını çıkarmak varken ne diye eziyet ediyorsunuz kendinize:) Ama sze söylemek istediğim başka bir şey var;
Ya acaba bu dertleri hangi gruba yazdığınızın farkında mısınız?
İnsanlar sizin yaşınızda ya da size yakın ve evlat sahibi olmaya çalışıyorlar, evlat sahibi olmak istiyorlar. Onların yazıştığı gruba gelip ya benim istemeden oldu, bu yaşta çocuk mu yapılır, torun bakacak yaştayım vs vs diye konuşmanız mantıklı mı sizce?
Grupta yazan arkadaşları takip ediyorum, hepsi de çok mantıklı ve akıllı kadınlar. Bir kaç gündür yazılarınıza denk geliyorum ve ben sizin adınıza acayip utandım. Bunun yeri burası mıdır diye düşünüyorum.
İleri yaşta anne olmak isteyenler grubuna gelip “torun olacak yaşta çocuğum olacak” demek ve bu insanlardan size moral vermesini beklemek... Bana çok acımasızca geliyor kusura bakmayın ama.
Sanane bacım diyenler için dipnot vereyim. Herkese açık bir grup olduğu için bende yorumumu yapmk istedim, umarım kimseyi incitmem :)
Doğru söylüyorsun afedersiniz artık girmicem herkesten özür diliyorum yanlış yere yazdığımı geç farkettim herkesin fikri kendine tabii ama yinede tşk ederimYa bakin gunlerdir gelip stresinizi atmaya calisip duymak istediginiz seyleri duymaya calisiyorsunuz grubumuzda.
Defalarca sayfa sayfa cevaplar yazildigi halde, hala yok 42 yas cok mu gec, yok kizim uniye gidecek, aa torun olacak yas mi cok kirildim dogrusu, ama ben size bozuldum acikcasi vs vs diyerek negatif enerji yukluyorsunuz surekli kendinize de bu gruptaki arkadaslara da.
Evet 42 biraz gec bir yas, evet uni sinavina girecek 17 yasinda bir kizdan somra az gec kalinmis, evet 4 yasina kadar bebegin yanininzda kalip 4 yasinda yani ablasi 21 yasindayken ablasinin odasina gecmesi fikriniz sacma. Ama artik olan olmus Rabbim nasip etmis, daha bu gruptaki arkadaslar ne yazabilir size?
Ölmeyi istedim hatta demeniz sacma.
Ama size moral de versek basa dondunuz, olumsuz gelen minik bir seyi de cimbizlayip yok sabaha kadar uyuyamadim moralim bozuldu bilmem ne, sanki aldir demisler gibi Allah vermis Allahin gucune gider aldiramam gibi cevaplar veriyosunuz.
Burasi aylardir senelerdir bebek sahibi olmaya calisan ILERI YAS anne adaylari grubu. Bence de artik bu sekilde yazmasaniz iyi olur.
Hayirli dogumlar dilerim.
masallah amh çok guzel benimki 1,43 dusuk bıraz, ama doktora gore ıyı :) benım e2 adetın 2. gununde 89,91 adetin 25. gununde ıse 249,93 prolaktınım hep yuksek 24,78 falan bunun yuksek olması sanırım hamılelıgı engellıyor bılmıyorum okudugum yorumlardan oyle anladım sut hormonu ve sut kadını hamılelıkten koruyor. senın degerlerın cok guzel ınsallah en kısa surede bebısını kucagına alırsın canım.Kızlar regl olmuşken bi hormonlarıma baktırayım dedim ;
FSH 8,76
LH 5,67
Prolaktin 13,72
E2 41
TSH 2,62
AMH 2,29
Yaş 38e yeni girdim :) eşimin sperm sıkıntısı var takviyeler kullanıyor bakalım okadar çok isiyorym ki tüpe gerek kalmadan hamile olmayı çünkü bi kere kalabildim ama 13 haftalık sonlandı kromozom anomolisi nedeniyle bana da dua edin kızlar
Nasil gec farkettin?Doğru söylüyorsun afedersiniz artık girmicem herkesten özür diliyorum yanlış yere yazdığımı geç farkettim herkesin fikri kendine tabii ama yinede tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?