Onun bir atarlı mesajına bakar, ortalık süt liman olur :) böyle durumlarda yazdığı mesajlar on numara beş yıldız :)YAZASI gelmiyorduronun fitil daha da kısadır falan ama özledik bilesiiinnn Safffeeeetttt
Oyle valla bayiliyorum hepinize.. pozitifliginize :))Onun bir atarlı mesajına bakar, ortalık süt liman olur :) böyle durumlarda yazdığı mesajlar on numara beş yıldız :)
Maşallah sizin değerler de iyi eğer miyomın yeri bakımından hamileliğe engel değilse sıkıntı olmaz benim miyom vardı ameliyat oldum çikolata kisti için de küçülten ilaçlar varmışBenim de
FSH-6
LH-3.7
Prolaktin - 7.9
E2- 36.3
Amh-3.9
Tsh - 1.62
Prolaktin 7 ay önce 18.84 dü. düşmüş. Yaşım 41, ağustosta 42 olacağım. Çikolata kisti, miyom ve polip var. Belki sadece polipi aldırırım sonra tekrar aşılama denerim.
Folik asit seviyen iyiyse hiç sorun olmaz, ki o kadar kullanım sonrası iyidir mutlaka, eksik varsa tamamlamak amacıyla kullanılıyor, eksik yoksa yani normal seviyedeyse, hamilelikte günlük olarak yeni folik asit alımı gerekmezBenim 11. Kutum bitti. 12.kutu hala teslim edilmedi. Yanlış ürün geldi, doğru ürünün kargosu geri gitmiş ıvır zıvır derken iki haftadır içemiyorum. O arada hamile kalırsam komedi olur. :/
Sen bu aralar çok mu sessizsin bana mı öyle geldi acaba ? Herşey yolunda değil mi canım ?
duygular karsilikli biz de sana bayiliyoruz...Oyle valla bayiliyorum hepinize.. pozitifliginize :))
Tesekkur ederim canimm:)duygular karsilikli biz de sana bayiliyoruz...
Tesekkur ederim canimm:)
Ama lyly hakli galiba panic marjoyu daha cok seviyor demeeekk..
Senben
Dunku gorev tamam bugun de lazim mi:)))
Cok mu yogunsun yineee:))Bugün de yapıştır gız Emine. Yarın sal gitsin.
Cok mu yogunsun yineee:))
ben seni yimicem sen beni yimedin madem
Sorma atlaya atlaya okuyup yazmaktan fenalik gelmis olabülür bize de
biz de seni yiyebiliyor muyuz. cok datlu olabilirsiniz
hem de vitaminli vitaminli.. ama hormon testleri tam bir bilmece :)Acık datluyumdur ayıptır sölemesi.
Yiyebilisin zannımca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?