İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Umarım çok bekletmeden sağlıkla gelir bebeğin.

bütün normal değerler aklımda yok ama tsh iyi en azından onu söyleyebilirim:)
Diğerleri normal sınırlarda sanırım.
Biraz akıldan çıkarmak gerekiyormuş ama yapabilen varsa bize de anlatsın:)

Bana kimse teyze demiyor mesela, bir tane erkek kardeşim var o da evlenmedi daha, aslında bu yıl ocakta 39'a girdi ama uygun biri çıkmadı sanırım, bekar, yani hala da değilim
Benden 2,5 yaş büyük amcamın kızı var ve 16 Eylül 99'da onun kızı oldu, tam 11 gün sonra 27 Eylül'de benim oğlum doğdu ama farklı şehirlerdeydik, çok yakın olamadık

sonuçlar iyi görünüyor canım inşallah en kısa zamanda alırız haberinii.. doktor gördü mü sonuçlarını eşinin değerleri de yükselsin hemen inşallah..

Benim kuzenlerim tüm çocukları teyze ya da hala diyorlar. Ya genel olarak hepsi ile aram iyi yakınız birbirimizi pek severiz.Kardeşimin oğlu bir başka ama.. 5 yaşına kadar hiç teyze demedi, isimimi söylerdi; bu sene teyze demeye başladı. Ama bana çok sıradan geldi. Çünkü teyzeleri var sen bana isimimi söylesene diyorum durmadan. Ama büyüdükçe de bazı kavramlar yerleşiyor çocuklarda artık teyzeyim..
bana eşimin yeğeni de teyze diyor. O senin yengen dediklerinde de oturup ağlıyor :)

Amin canım, insallah. Bir an önce eşinin sorunu da çözülür ve doğal yoldan sağlıklı bir gebelik yasarsın. Sen sakin ol bak amh çok iyi :)
Çok sağol inşallah evet sakin kalıp sabretmem gerek allah ol derse olur sağlıklı hayırlı evlat hepimize nasip etsin

bütün normal değerler aklımda yok ama tsh iyi en azından onu söyleyebilirim:)
Diğerleri normal sınırlarda sanırım.
Biraz akıldan çıkarmak gerekiyormuş ama yapabilen varsa bize de anlatsın:)
Heheh dimi ya akıldan çıkarmak nasıl mümkün oluyorsa puzzle başladım maksat kafam dağılsın

sonuçlar iyi görünüyor canım inşallah en kısa zamanda alırız haberinii.. doktor gördü mü sonuçlarını eşinin değerleri de yükselsin hemen inşallah..
Aminnn inşallah eşimde haftaya test verecek omdan sonra gidip görüşeceğiz bakalım bi yol çizeceğiz tekrardan

Benim de
FSH-6
LH-3.7
Prolaktin - 7.9
E2- 36.3
Amh-3.9
Tsh - 1.62

Prolaktin 7 ay önce 18.84 dü. düşmüş. Yaşım 41, ağustosta 42 olacağım. Çikolata kisti, miyom ve polip var. Belki sadece polipi aldırırım sonra tekrar aşılama denerim.

Benim annem de der ki; teyze herkese denir ama hala sadece erkek kardeşinin çocuğu der, yani çok daha özeldir:)
Annemin biraz erkek çocuğuna düşkünlüğü vardır da:) (kardeşimi kıskanıyor da olabilirim), neymiş erkek kardeşlerinin çocuklarını ve ona hala hala demelerini çok seviyormuş, kız kardeşlerinin çocuklarının teyze demesinden o kadar etkilenmiyormuş, ne de olsa çocuk erkek tarafının soyunu taşırmış, o yüzden hala olmak daha tatlıymış
Ben de hep sinir olurum onun bu sözlerine..

benim 3. kutum ya, doktor devam et demişti. İçiyorum sürekli.
Prowomen kullandığımda ayrıca folik asit almamıştım, içerisinde 400 mg var diye.

Benim 11. Kutum bitti. 12.kutu hala teslim edilmedi. Yanlış ürün geldi, doğru ürünün kargosu geri gitmiş ıvır zıvır derken iki haftadır içemiyorum. O arada hamile kalırsam komedi olur. :/

Belki de ilk göz ağrısı hala olacağı için annene halalık daha özel geliyordur :) biz bir aile dostumuza vakti zamanında hala demişiz neden bilmiyorum. Demek ki hala da herkese deniyor. Senelerce kadını halamız sandım babamın da kardeşi değil nasıl halamız oluyor diye sorar dururdum kendi kendime :)

Benim 11. Kutum bitti. 12.kutu hala teslim edilmedi. Yanlış ürün geldi, doğru ürünün kargosu geri gitmiş ıvır zıvır derken iki haftadır içemiyorum. O arada hamile kalırsam komedi olur. :/
Sen bu aralar çok mu sessizsin bana mı öyle geldi acaba ? Herşey yolunda değil mi canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…