Sen kimim derken ki sorgulama biçimine hayran kaldım. Ben de bunu sorguluyorum kendimce.. ama sonunda herşey güzel olucak..burası neresi sen kimimama haklısın derdim yine benim derdim
Valla canım ben de sonuna denk gelmişim:)Ee sonuç olarak ne yapıyormuşuz :)
Ya işte, ben de torun gibi derken tam da bunu demek istiyorum.:)) annem de bana der aman iyi vur yüzüme diye... neler neler yaptılar canları sağolsun da... şimdi torununa kıyamıyor.. şöyle yapma böyle yapma diye direktifler veriyor... sen beni oklavayla dövdün ama...
:) :) :) imamın dediğini yap, yaptığını yapma, anan gibi terlik fırlatmaDediğimi yap, yaptığımı yapma.. hele bir sor ben neden yaptım onları? Yaptım evet, ben yaptım, ve ben onları sen ne kadar kötü bir şey olduğunu gör diye yaptım.
evet evet geliyorlar... ama ilk açılış bi olsun hele sonrası arkası çorap söküğü maşallahhhSen kimim derken ki sorgulama biçimine hayran kaldım. Ben de bunu sorguluyorum kendimce.. ama sonunda herşey güzel olucak..
AA unutmadan o bebekler de bu sene gelecek
Bazen ben de oğluma derimDediğimi yap, yaptığımı yapma.. hele bir sor ben neden yaptım onları? Yaptım evet, ben yaptım, ve ben onları sen ne kadar kötü bir şey olduğunu gör diye yaptım.
Benim annem yüzüne vurulmasına da izin vermez.:)) annem de bana der aman iyi vur yüzüme diye... neler neler yaptılar canları sağolsun da... şimdi torununa kıyamıyor.. şöyle yapma böyle yapma diye direktifler veriyor... sen beni oklavayla dövdün ama...
kinayeli bir biçimde diyor tabiiiBenim annem yüzüne vurulmasına da izin vermez.
Aa ne varmış bak ne güzel yetiştirmişim de ne akıllı olmuşsun anana bile neler söylüyorsun der
Sonuç olarak aynen devam diyorsun yani :)Valla canım ben de sonuna denk gelmişim:)
Ama anne terliği kutsaldır. Fırlatma ama şöyle uzaktan göster.. şaka bir yana zaten zaman da değişiyor şimdi çocuğu dövsen mahkemeye gider sana dava açar :):) :) :) imamın dediğini yap, yaptığını yapma, anan gibi terlik fırlatma
Bizim kadar objektif olamıyor sanırım eski nesilkinayeli bir biçimde diyor tabiiie hergün de oklavayla dövmedi tabi de... oklavayla bile dövmüşlüğü var yaniii o yüzden mi böyle oldum acabaa
cok az mı geldı kız, bişey olabilir mi acaba, olsun olsun güzel bişeyler olsun hadi kızzz inşallah regl değildir o gelenBenim regl bi ay yularından boşanmış gibi coşup geliyor, bi ay da nazlı nazlı, ağırdan alıyor bu ay
Dün pembe akıntı gördüm zamanı da olunca başladı dedim hala bişey yok ortada
yaanniiii, baksana "beni bana sormadan doğurdular " diye ailesine dava açan mallar var artık, güven olmaz :)Ama anne terliği kutsaldır. Fırlatma ama şöyle uzaktan göster.. şaka bir yana zaten zaman da değişiyor şimdi çocuğu dövsen mahkemeye gider sana dava açar :)
annem bana tanıdığı bazı özgürlük alanlarında onu bunalttığım zaman, beni tehdit ederdi ; “sana bunu ben verdim geri almasını bilirim” tabi ben de bugünkü çocukların ilk pırıltılarını göstererek “ bunu sen vermiş olabilirsin, ama benim hakkım mıydı değil miydi ? “Derdim. Her zaman senin bu sözün beni kendime getirirdi derdi sonraları.. bende laf çok.. çocuk olursa başıma gelecekler de belli sanırım tamamen olgunlaşmamı bekliyor benim bebe gelmek için :)Bazen ben de oğluma derim
Ben yaptım ama sen de benim gibi sıkıntı çekme diye sen yapma diyorum
Büyük oğlumu biraz daha nasıl desem gel git otur kalk tarzında büyüttüm, gençlik var, telaş mı ne bilmiyorum, pişmanım şimdi, çocuğun ruh dünyasına inemedim.Ama anne terliği kutsaldır. Fırlatma ama şöyle uzaktan göster.. şaka bir yana zaten zaman da değişiyor şimdi çocuğu dövsen mahkemeye gider sana dava açar :)
Sana güveniyorum arkadaşlarına güvenmiyorum diyor musun ? En çok bunu söyleyip söylemeyeceğimi merak ediyorum. Annemden hiç duymadım ama babam söylerdi ve ben sinir olurdum ::)Bazen ben de oğluma derim
Ben yaptım ama sen de benim gibi sıkıntı çekme diye sen yapma diyorum
iyi iyi aman canım gençlikte çocuk sahibi olunca bazen o çocuk, annenin o gençlik hızına kurban oluyor:)annem bana tanıdığı bazı özgürlük alanlarında onu bunalttığım zaman, beni tehdit ederdi ; “sana bunu ben verdim geri almasını bilirim” tabi ben de bugünkü çocukların ilk pırıltılarını göstererek “ bunu sen vermiş olabilirsin, ama benim hakkım mıydı değil miydi ? “Derdim. Her zaman senin bu sözün beni kendime getirirdi derdi sonraları.. bende laf çok.. çocuk olursa başıma gelecekler de belli sanırım tamamen olgunlaşmamı bekliyor benim bebe gelmek için :)
Biraz daha annece; seni o arkadaşların yaptı böyle diyorumSana güveniyorum arkadaşlarına güvenmiyorum diyor musun ? En çok bunu söyleyip söylemeyeceğimi merak ediyorum. Annemden hiç duymadım ama babam söylerdi ve ben sinir olurdum ::)
O nasıl değerlendiriyor senin bu konuşmalarını peki? Sonuçta öğrendikçe ona şu anki tavırların da değişiyor. O büyüdü bitti diye bir şey yok ki. Bana anne çocuk ilişkisinde hataların telafisi mümkün gibi geliyor. Aslında belki bütün ilişkilerde öyledir de burada taraflardan birisi koşulsuz seviliyor ya çok güçlü bir bağ oluyor ondan öyle dedim .Büyük oğlumu biraz daha nasıl desem gel git otur kalk tarzında büyüttüm, gençlik var, telaş mı ne bilmiyorum, pişmanım şimdi, çocuğun ruh dünyasına inemedim.
Ama küçük oğluma ne verdiysem alıyorum, sesimi incelterek konuştum hep ve bu yaşa kadar da annecim sözünü duydum.
Ama ben annem gibi yapmıyorum, büyük oğlumla şimdi konuşuyorum.
Çocuk psikolojisine dair ne öğrendiysem uyguluyorum ama senin zamanında internetten bilgi alma falan imkanı yoktu sana daha katı davranmış olabilirim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?