- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Ya ben iyiydim. Hayet pozitif bir ruh hali icerisindeydim. Esim gelmis bana. Yine mi bebek yok diyor. Bu sefer de ben uzuldum diyor. Zaten bebek beklerken o kanı gormek yeterince sinir bozucu. O da oyle diyince psikolojimi bozdu @can09e L lyly @panic_attack @Senellamavitosbik07
Bizimle dua eder misin?
ilaclardan ve kullanmaya baslama zamanindan anliyorsun. baslayana kadar kim biliyor ki :)
bende mesela kisa protokol oluyor. adetle basliyor. uzun olsa adetten sonra 21. gunde ( gun yanlis olabilir)dogun kontrol hapi ve baskilayici ignelerle basliyor adetle kisa protokoldeki tedaviye donuyor.
624. sf da yazdıklarım. Ayetel kürsi aslında alakalı değil ki niçin okuyorsunuz?Ederim tabi ki. Söyle bir şey var diğer grupta arkadaştan bir dua ögrendim 7 gün yapılacak belli sayılarda ayetel kürsi okunacak. Onunla beraber götürebileceğim bir şey olursa çok güzel olur
Anladığım kadarıyla kısa.. ama zaten biri diğerinden daha iyi değil. Kime hangisi uygunsa onu başlıyor doktor.Yumurta toplandıktan sonra bir dönem rahim dinlendirme yapıp sonra rahimi hazırlayıp diğer ay transferdir belki. Sen kendine çok güzel bir yol çizmişsin bence. Seni bilmemek rahatlatacaksa boşver bunları. Zamanı gelince adım adım doktorun söyler ve yaşarsın. Konuşmak da bazen insanı geriyor. Ben de ilk tedavide ne derlerse yapıyordum biraz terslikler oldu şimdi daha çok hakim olmak istiyorum. Ama işi güvendiğin bir doktora bırakmak da inanılmaz rahat. Tadını çıkar.Onu biliyorum o zaman. Adetin 2. günü gideceğim, iğneler kullanılacak. Yumurta toplanacak. Sonra bir dönem galiba Doğum kontrol hapı kullanılacak, eğer uygun embriyo olursa transfer. Kısa mi oluyor bu
Anladığım kadarıyla kısa.. ama zaten biri diğerinden daha iyi değil. Kime hangisi uygunsa onu başlıyor doktor.Yumurta toplandıktan sonra bir dönem rahim dinlendirme yapıp sonra rahimi hazırlayıp diğer ay transferdir belki. Sen kendine çok güzel bir yol çizmişsin bence. Seni bilmemek rahatlatacaksa boşver bunları. Zamanı gelince adım adım doktorun söyler ve yaşarsın. Konuşmak da bazen insanı geriyor. Ben de ilk tedavide ne derlerse yapıyordum biraz terslikler oldu şimdi daha çok hakim olmak istiyorum. Ama işi güvendiğin bir doktora bırakmak da inanılmaz rahat. Tadını çıkar.
Ben dediklerini sinirle okumuyorum da gecmise donup baktigimda evet bir mesajima bu negatiflikle hamile kalamazsin diyerek yine acimasizca elestirdigini hatirliyorum. Zaman zaman hepimizin yikildigi donemler oluyor. En pozitiflerimizden marjo bile zor bir surecten gectigi icin sohbetlere katilamiyor bir suredir. Senin de bana bu negatiflikle hamile kalamazsin demen daha pozitif bakmami saglayacak bir soylem degildi. Pozitif olmami ögutlemeye calisirken gayet negagiftin.Onlar istemeseler ben ister miydim acaba diye sormuşsun. Bunu sorguluyorsan çocuk istemiyorsun sonucu çıkması çok da anormal değil.
Hayatını başkalarına kızarak geçiremezsin ya da onlar ne bekliyor diye düşünerek geçiremezsin ve bunun için karalar bağlamak ya da bağlamamak senin elinde.
Bize de herkes soruyor ama biz takıyor muyuz acaba? Benim umrumda olmuyor. Onları ilgilendirmez çünkü. Bu nedenle eleştirdim.
Geriye doğru yazdığın yazıları bir oku, ne kadar negatif olduğunu ve çoğunun da kendi düşnce sisteminden kaynaklı olduğunu göreceksin zaten.
Eşine alınarak üzülerek biryere varamazsın onunla takım gibi çalışmayı ve bir olmayı hazmetmen lazım, eşini tanımıyorum o nedenle birşey diyemiyorum ama üzüntüsünü ifade etmesi onun da insan olduğunu gösterir. O üzüldü diye içten içe kızamazsın. Üzülebilir.
Kendini bir bebek makinesi gibi de görme, sonuçta evlilik evet aile kurup yeni çocuklar yapmak için var ama aynı zamanda hayatı paylaşmak için de var ve hayatın içinde iyi kötü herşey var.
Bana kızabilirsin ama kızılması gereken ben değilim. Dediklerimi sakin sakin okuduysan ne demek istediğimi anlamışsındır. Sinirle okuduysan da bana yine kızarsın.
Kısa zamanda hamile kalman dileklerimle
624. sf da yazdıklarım. Ayetel kürsi aslında alakalı değil ki niçin okuyorsunuz?
Bu sözü, üzülerek mi söylüyor yoksa 'sen başaramadın' şeklinde mi söylüyor?Ya ben iyiydim. Hayet pozitif bir ruh hali icerisindeydim. Esim gelmis bana. Yine mi bebek yok diyor. Bu sefer de ben uzuldum diyor. Zaten bebek beklerken o kanı gormek yeterince sinir bozucu. O da oyle diyince psikolojimi bozdu @can09e L lyly @panic_attack @Senellamavitosbik07
Daha yeni evliyiz ve bu kadar baski gorucegimi.dusunmuyordum. aileler bir yandan. Simdi de esim baslarsa iyice bunaltirlar beni..annemle zaten daha bu konulari konusmama karari aldim. Tekrar fotpgrafa vericdm kendimi. Kafayi surekli bu konuya takmak istemiyorumYa o dediğin her evde oluyor İnan ki! Tarafsız bakınca kadının duygu yoğunluğu daha fazla oluyor hep, erkek onu toparlıyor. Bir an onlar da anlık üzüntüsünü dile getiriyor. Ertesi gün olunca rutinlerine devam ediyorlar. Sen üzme kendini :)
Tanıdığım 3 kere tüp bebek denedi olmadı kız da aileside perişandı görmeniz lazım. Ama tüp bebek tedavisinden vazgeçtikleri ay kız hamile kaldı. Bu işler böyle...Tüm aile seferber olmuş durumda beni rahatlatmak icin. Daha önce tüp bebekle hamile kalan kuzenim, şimdi kendiliğinden hamile kalmış. Kız bugün benimle doktora geldi, yarın da kendi doktora gidecek kalp atışı icin. Bana da yola çıktın artık diye söyledi. Uzun sure düşünmüş yanı üzülürüm belki diye, gözlerimde ki sevinci görünce ağladı, insallah senin haberini de alacağız diye. Biraz da bu maneviyat rahatlattı ve bıraktım iyice. Yoksa şimdi eşimin değerlerini araştırıyor olurdum tek tek :)
Daha yeni evliyiz ve bu kadar baski gorucegimi.dusunmuyordum. aileler bir yandan. Simdi de esim baslarsa iyice bunaltirlar beni..annemle zaten daha bu konulari konusmama karari aldim. Tekrar fotpgrafa vericdm kendimi. Kafayi surekli bu konuya takmak istemiyorum
Negatif düşüncelerle hamile kalmak çok zor bu çok bilinen birşey, doktorlar her zaman söylerler. Ne zaman rahatlarsın o zaman bebeğin olur tahminim inşallah daha önce olur. Kolay gelsin.Ben dediklerini sinirle okumuyorum da gecmise donup baktigimda evet bir mesajima bu negatiflikle hamile kalamazsin diyerek yine acimasizca elestirdigini hatirliyorum. Zaman zaman hepimizin yikildigi donemler oluyor. En pozitiflerimizden marjo bile zor bir surecten gectigi icin sohbetlere katilamiyor bir suredir. Senin de bana bu negatiflikle hamile kalamazsin demen daha pozitif bakmami saglayacak bir soylem degildi. Pozitif olmami ögutlemeye calisirken gayet negagiftin.
Diger konuyu elestirmene bisey demedim. Inkar etmiyorum hep biseyleri eldd etmek icin mucadele eden, hicbir zaman hazira konmayan biri olarak annem babam bu kadar istmese ben cocuk ister miyim diye dusunuyorum evet. Cocuklari sevmedigim.anlamina gelmiyor. Aksine cok da seviyorum ama anne olmak ayri birsey. Bu da benim dusuncem. Herkesin dusuncesi kendine.
Bence burada doğru bir yöntem yok. Ama rahat olmak çok önemli. Sen nasıl rahat edeceksen doğru o oluyor. Senin sakinliğine bakarsak da kendin için en iyi olanı bulmuşsun.. bu sakinlik sana pozitif sonuç getirir umarım.Tüm aile seferber olmuş durumda beni rahatlatmak icin. Daha önce tüp bebekle hamile kalan kuzenim, şimdi kendiliğinden hamile kalmış. Kız bugün benimle doktora geldi, yarın da kendi doktora gidecek kalp atışı icin. Bana da yola çıktın artık diye söyledi. Uzun sure düşünmüş yanı üzülürüm belki diye, gözlerimde ki sevinci görünce ağladı, insallah senin haberini de alacağız diye. Biraz da bu maneviyat rahatlattı ve bıraktım iyice. Yoksa şimdi eşimin değerlerini araştırıyor olurdum tek tek :)
Ayrıca, üzülmeni istemediğim için sana çıkıştığımı anlasaydın keşke. Bir daha yapmayacağım.Ben dediklerini sinirle okumuyorum da gecmise donup baktigimda evet bir mesajima bu negatiflikle hamile kalamazsin diyerek yine acimasizca elestirdigini hatirliyorum. Zaman zaman hepimizin yikildigi donemler oluyor. En pozitiflerimizden marjo bile zor bir surecten gectigi icin sohbetlere katilamiyor bir suredir. Senin de bana bu negatiflikle hamile kalamazsin demen daha pozitif bakmami saglayacak bir soylem degildi. Pozitif olmami ögutlemeye calisirken gayet negagiftin.
Diger konuyu elestirmene bisey demedim. Inkar etmiyorum hep biseyleri eldd etmek icin mucadele eden, hicbir zaman hazira konmayan biri olarak annem babam bu kadar istmese ben cocuk ister miyim diye dusunuyorum evet. Cocuklari sevmedigim.anlamina gelmiyor. Aksine cok da seviyorum ama anne olmak ayri birsey. Bu da benim dusuncem. Herkesin dusuncesi kendine.
Tanıdığım 3 kere tüp bebek denedi olmadı kız da aileside perişandı görmeniz lazım. Ama tüp bebek tedavisinden vazgeçtikleri ay kız hamile kaldı. Bu işler böyle...
Bence burada doğru bir yöntem yok. Ama rahat olmak çok önemli. Sen nasıl rahat edeceksen doğru o oluyor. Senin sakinliğine bakarsak da kendin için en iyi olanı bulmuşsun.. bu sakinlik sana pozitif sonuç getirir umarım.
Kuzum gerçekten acımasızca olmuş. Sen ne kadar beklentilerini düşük tutsan da, böyle yapıp kendini de korumaya alsan, o durum için bu sözler gerçekten fazla olmuş. Keşke farklı olsa ama ben inanıyorum senin çocukların başka türlü davranmayı öğrenecek çünkü anneleri sensin :)Bu sözü, üzülerek mi söylüyor yoksa 'sen başaramadın' şeklinde mi söylüyor?
Gerçi nasıl söylerse söylesin erkekler her konuda o kadar anlık, o kadar sığ düşünceli ki, seni üzdüğünü bile anlamaz veya üzüldüğünü bile görse ne kadar etkilendiğini asla bilmez.
Seni de kendi gibi sığ sanar.
O yüzden hiç takma, inan hepsi öyle.
Ben düşük yaptıktan sonra eşim demişti ki; aman olmayan şey için ne üzülüyorsun, doğmamış olduğu için, ona göre 'olmayan şey'miş, oysa benim için hamile kaldığımı öğrendiğimden itibaren benim bebeğimdi.
Bazen diyorum ki bu erkekler ne için varlar
Kadınlarla aynı noktada buluşmaktan o kadar uzaklar ki..
Eğer onları çocuktan farksız görürsek bir anlaşma mümkün, anlık tepkiler, anlık hazlar, anlık hakaret veya küskünlükler, seni ne kadar kırdığını farketmeden gününe devam etmeler, attığın triplere anlam verememeler..
Hep bunlar doğal erkek davranışları..
Yetişkin bir insan gibi yükümüzü paylaşmak istediğimizde, maalesef hepsi sınıfta kalıyor
37 yaşındayım ilk bebeğim olacak.. iki defa tüp bebek tedavisine başladım ama bir yumurta önden geliştiği için hiç yumurta toplama aşamasına gelemedim. İlkinde aşılama oldu ama hamilelik olmadı. ikincisi bu aydı, yumurta çatladı aşılama da yapılmadı tedavi iptal oldu. Şimdi tedavi protokolü değişti adetle yeni ilaçlara başlayacağım. Bu kez adetin ilk günü yumurtaların dengeli büyümesi için baskılayıcı bir iğne başlayacağım yumurta toplamaya kadar, 3. Gün başlayacağım yumurta geliştirici de değişti. 7. Gün de ilk kontolüm olacak.İnsallah canim, hepimiz o güzelliği yaşayalım :) Senin yasın durumun ne, var mi senin meleğin yoksa ilk mi
Kuzum gerçekten acımasızca olmuş. Sen ne kadar beklentilerini düşük tutsan da, böyle yapıp kendini de korumaya alsan, o durum için bu sözler gerçekten fazla olmuş. Keşke farklı olsa ama ben inanıyorum senin çocukların başka türlü davranmayı öğrenecek çünkü anneleri sensin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?