- 29 Mart 2017
- 1.553
- 5.116
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun canim mart bizim insallah:)Günaydın kızlar bende regl olanlar kervanına katıldım sanırım önümüzdeki ay tüp bebek tekrar yaptırmalıyım ...
Daha iyiyim sağolasın.agrı ve kanama var Dr olur diye söylemişti. Zamanla azalır onlardaTeşekkürler canım. Nasıl oldun ? Herhangi bir şikayetin yok değil mi ?
Gecmis olsun canim mart bizim insallah:)
Hevesim kalmadi. Cidden artik istemiyorum zaten cocuk yetistirmek de zor geliyor bu devirde ama bu sefer de esim cok heves etmeye basladi. Olursa olur diyen adam ne merqkliymis meger baba olmaya. Benim normal yoldan olmiycak anlasildi. Bosuna mi bekliyorum acaba tup bebek denemesi icin vakit kaybetmesem mi. Bi yandan da dusununce ailem istemese,esim istemese ben cocuk ister miydim onu dusunuyorum
ohhh çok şükür gözün aydın ben rahatladım seni düşünemiyorum.. şimdi ne zaman oluyor bat senin?..Kızlar herkese merhaba! Yaşım 39 :) antalyadayim. Bugün tüp bebek merkezine gittim, bir dahaki regl ile başlıyoruz artık tedaviye. Allahım hepimizin kucağını doldursun. can09e kuzum artık kalktı belirsizlik bende. Eşimin sonuçları da sıkıntısız çıktı. Üzerimden yük kalktı resmen, artık vekilim rabbim Senin de yumurtlama günlerin, insallah bu ay alırsın ve verirsin güzel haberi
yaa daha dur kaçıncı denemen ki hemen olmayacak benim anladım...hııı... en son doktorun dediklerini çabuk unuttun sanırım:)Hevesim kalmadi. Cidden artik istemiyorum zaten cocuk yetistirmek de zor geliyor bu devirde ama bu sefer de esim cok heves etmeye basladi. Olursa olur diyen adam ne merqkliymis meger baba olmaya. Benim normal yoldan olmiycak anlasildi. Bosuna mi bekliyorum acaba tup bebek denemesi icin vakit kaybetmesem mi. Bi yandan da dusununce ailem istemese,esim istemese ben cocuk ister miydim onu dusunuyorum
ohhh çok şükür gözün aydın ben rahatladım seni düşünemiyorum.. şimdi ne zaman oluyor bat senin?..
iyi yaptın en güzel vekil Allah... Rabbim yardımcımız olsun
evet yum günlerim hatta bugün ovulasyon diyor flo inşallah güzel haberi vericez :)
tamam12 mart gösteriyor takvim, bakalım ne kadar uyacak :) kendini çok yorma bugün, aksama tam performans sergile
peki ilaçsız normal yumurtaları toplayıp tüp yapıyorlar mı mavi?12 mart gösteriyor takvim, bakalım ne kadar uyacak :) kendini çok yorma bugün, aksama tam performans sergile
peki ilaçsız normal yumurtaları toplayıp tüp yapıyorlar mı mavi?
peki ilaçsız normal yumurtaları toplayıp tüp yapıyorlar mı mavi?
benim de aklıma geldi... yani yumurta var ve kaliteli misal.. yine de o ilacı iğneyi neyse kullandırmak zorundalar mı?Aaa yanlış anladım sanırım, öyle rogeamlari var mi bilmiyorum kuzum, hiç sormadim
benim de aklıma geldi... yani yumurta var ve kaliteli misal.. yine de o ilacı iğneyi neyse kullandırmak zorundalar mı?
peki senin ne kadara mal olucak belli mi canım...
ahahah iyi demişin.. anladım onun için iğneyle ne yapabilirsek diyorlar... güvendiysen sorun yok.. inşallah hayırlı sonuç alırsın canım Allah emekleri zayi etmesin.. olmadığında para iadesi var mı peki ?10 civarı canim. Şimdi bana senden en fazla 4-5 yumurta toplarız dedi, onun da kalite durumu döllenme vs geriye en fazla 2 kalır dedi. 1 de kalabilir hiç kalmaya da bilir dedi. Normalde 16-17 yumurta toplarlarmış. 30 yasında ki hastaları çok severlermiş; dedim ki o yasta tanışmıyorduk, evlenmeden de bebek yapamıyoruz dedim; haklısın sana sözüm yok dedi :)
Merhabalar benim yaşım 41 17 yaşında bir kızım var artık 2. Bebegi aklımdan tamamen silmiştim istemiyordum zaten dediğin gibi bir dönem spor yaptım diet vs kilo verdim ve ne göreyim hamileyim cok şaşırdım günlerce ağladım İstemiyodum çünkü o kadar sene aradan sonra şaşkınlık nasıl olcak yeni baştan bebek bezi biberon mama tuvalet eğitimi vs vs ama eşim çok ama çok istiyordu aldırmadı k Allah nasip eti bundada vardır hayır dedik 5. Ayım bitti çok şükür sorun yok ama bazen kafaya takıyorum tekrar nasıl olcak diye bebegi olsun isteyip olmayanlar duymasin beni Allah bi mucize bu bana verilen bakiminda da annem var esim var yanımda ise başlayıncaya annem yarım gün bakar diye düşünüyorumMerhaba benim iki oğlum var 17-15 yaşlarında sat 7 şubat korunarak hamile kaldım kalmadan önce diyet bol proteinli bi beslenme şekli ve günde en az 4000 adım atıyordum 5 kilo verdikten sonra hamile olduğumu anladım planlı değildi ama çok sevinip çok heyecanlandım hamile kaldığım ay sabahları kalkar kalkmaz yarım limonlu su içtim en geç 7:30 da 2 yumurta 7 zeytin salatalık domatesle kahvaltı yaptım mutlaka hurma yedim 1 tane ara öğünlerde akşam yemeğini saat 17:30 da bitirdim akşam çayın yanında 2 kayısı ve 2 incir yedim bol su içtim tabiki böyle beslendiğim ay hamile kaldım 2.5 aylık olana kadar bekledim ama kalp atışı alınamadı rahmimde ne olduğu anlaşılamayan bebeğe giden kan akışını kesen bi kese gibi görünen bişey tesbit edildi ve malesef kürtaj oldum Mayıs’ın 15 şinde kontrolüm var patolaji sonucum çıkcak ben hiç bebek düşünmezken nasıl aklıma düştü nasıl bebek istiyorum anlatamam yaşam şeklimi değiştirmem etkili oldu gibi geliyo bana yardımcı olalım inşallah birbirimize