• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Aşılama işlemim bitti, ewe geldim kızlar.
Saniye sürdü ya yerleştirme işlemi, 15 dakika dinlendirdiler, doktor dedi hiç üzmeyeceğim seni, ağrımadı gerçekten de. Laboratuvar sonucu çok iyi, yumurtalar iyi, kist ve miyom sebep oluyor dedi. %85 ileri hareketli ile enjekte edildi
Hayırlısı artık
dennisgo dennisgo @Senella daha önce sordum progestanı hamile kal öyle demişti, coraspin kullanırım belki, ewde progestan hap var aslında:))
15 gün heyecanlı bekleyiş başkadı

Vatana millete hayırlı olsun. :)

Benimki de yüzdü. Maşallah dedim iyi yüzücüymüşsün mübarek. :KK70:

Yok demek ki öyle bi sorun. Candida reis dayılanamamış bizim sistemde, sindirmişler. :)
aay evet ama tatlı besleniyorum yaa bağırsaklarda olmasa bile aşağı kısımda vardır diye düşünüyorum... sende durumlar ne yum.günlerinde olman lazıımm nasıl gidiyor çalışmalar :KK8:

Selam kızlar nasılsınız?
Kursum başladı biraz yoğunum. Ancak telefonu elime alabildim. Bugün belediyede bir işim vardı, işlemimi yapan kadın durup dururken hamile misiniz dedi.. elimi karnıma götürüyormuşum beklerken farkında bile değildim, ama kadın böyle söyledikten sonra orada kaldığım süre boyunca elimi nereye koyacağımı bilemedim :) hava çok güzel biraz yürüyüş yapacağım. Günlük 10 bin adım atmak istiyorum ama bazen oluyor bazen olmuyor. Bugün hareketliyim bari tamamlayayım.

Biz çok yakındık. En iyi arkadaş, her zaman farklı bir bakış açısı ile en iyi yol gösterici, sırtımı yasladığım en güvenilir liman.. Ben üniversite için evden ayrıldığımda 10 sene İstanbul’da yaşadım. Bu on sene içinde konuşmadığımız tek bir gün yoktu. Birbirimize bağlı ama bağımlı olmadığımız mükemmel bir hayatımız vardı. Son üç senesi giderek ağırlaşan ama toplamda sanırım 13 yıl süren bir kanser mücadelesi verdik. Üstüne söylenecek çok söz varken aynı zamanda her sözün artık anlamsız olduğu bir his kaplıyor içini kaybedince. En azından bende öyle oldu. Umarım yaşamazsın diyeceğim de orada da dediğin gibi sıralı ölüm kısmı devreye giriyor. Anneannem hala hayatta 86 yaşında,hatta bir sene öncesine kadar dedem de hayattaydı o da 95 yaşındaydı öldüğünde. Ve anneannem hep biz ölseydik diye ağladı.. bu da tam olarak senin söylediğin şey oluyor..
Ah canım, Allah sabır versin.
Kendi çocuklarına kavuşup,bu dünyanın anlamını en azından çocuklarınla yakalamanı diliyorum.

Selam kızlar nasılsınız?
Kursum başladı biraz yoğunum. Ancak telefonu elime alabildim. Bugün belediyede bir işim vardı, işlemimi yapan kadın durup dururken hamile misiniz dedi.. elimi karnıma götürüyormuşum beklerken farkında bile değildim, ama kadın böyle söyledikten sonra orada kaldığım süre boyunca elimi nereye koyacağımı bilemedim :) hava çok güzel biraz yürüyüş yapacağım. Günlük 10 bin adım atmak istiyorum ama bazen oluyor bazen olmuyor. Bugün hareketliyim bari tamamlayayım.
Süper, kolay gelsin canım:KK200:

Saniye sürdü ya yerleştirme işlemi, 15 dakika dinlendirdiler, doktor dedi hiç üzmeyeceğim seni, ağrımadı gerçekten de. Laboratuvar sonucu çok iyi, yumurtalar iyi, kist ve miyom sebep oluyor dedi. %85 ileri hareketli ile enjekte edildi
Hayırlısı artık
dennisgo dennisgo @Senella daha önce sordum progestanı hamile kal öyle demişti, coraspin kullanırım belki, ewde progestan hap var aslında:))
Hayirlisi olsun cok heyecanli bi bekleyis 2 kere tecrube ettim:) 12 gun sonra belli olur neticen. Benimkisi tup bebege nasipmis seninkisi asilamayla gelir insallah. Bizim spermler o kadar hizli degildi.

Benim de 5 gun oldu deneyeli tuttu mu diye bekler dur simdi:) yerli yabanci sitelerden mantikli aciklamalar ariyorum amma velakin regl gecene kadar belirti aramak cok sacma anladim. Bi tek implantasyon kanamasi tuttuguna isaret ona da su ahir omrumde hic rastlamadim. Pifff

aay evet ama tatlı besleniyorum yaa bağırsaklarda olmasa bile aşağı kısımda vardır diye düşünüyorum... sende durumlar ne yum.günlerinde olman lazıımm nasıl gidiyor çalışmalar :KK8:

Üst üste günlerde lambada kısmı yalan oldu çünkü birinde uyudum kaldım. Birinde kocam uyudu. Birinde canım istemedi. Bıktım yav. :/
Yumurtlama döneminde iki adet gün aşırı ve bir adet 2 gün aralı ilişkiyle tutarsa tutar, tutmazsa keyfi bilir öff. :)

Üst üste günlerde lambada kısmı yalan oldu çünkü birinde uyudum kaldım. Birinde kocam uyudu. Birinde canım istemedi. Bıktım yav. :/
Yumurtlama döneminde iki adet gün aşırı ve bir adet 2 gün aralı ilişkiyle tutarsa tutar, tutmazsa keyfi bilir öff. :)
Bat kac simdi senin? Öffff :)

Allah rahmet eylesin.
tesekkur ederim
ben de babamı geçen sene kaybettim, allah mekanlarını cennet eylesin, yaşayan büyüklerimize sağlıklı hayırlı uzun ömür versin inşallah canım
senin de basin saosun canim
Dün gece uyuyamadım. Pozitif bakış açısıyla yaklaşıyorum biliyorsunuz ama dün gece ya olmazsa diye bir korku girdi içime. Gece 4 e kadar bir sürü araştırma yaptım yine. Neyin neden olduğunu anlayayım diye. Değerlerim kötü değil aslında ama neden olmuyor... Ailemde doğurmayan kadın yok. 43 ünde doğuran da var doğal yolla. Allah'a dua ediyorum hepimiz için bir an evvel bebeklerimize kavuşalım...
genelde pozitif mesajlar yazdigin icin merak ettim dun gece negatif hissettirecek herhangi bir sey mi oldu? sonucta kendimiz icin yaptigimiz en iyi sey pozitif olmak.. gerisi de mutlaka gelecek bence.
dennisgo dennisgo çok üzüldüm ama işte her şey bizim için.. Başın sağolsun.. Allah sizlere ömür versin..
tesekkur ederim canim. dedigin gibi geride kalanlarin saglikli uzun omurleri olsun.
Çok iyiymiş cevap yalnız. Bir kere yaptın ikinciyi de yaparsın. Aslında çok haklı. Beni de durmadan dışarı çıkarıyorlar, denize bakarken konu bebeğe geliyor. Nasıl gelmesin ortalıkta pıtı pıtı yaramaslar geziyor. Sonra da düşünme.
dusun tabiki dusunmekte ne sakinca var ki canim? bizim evimizde de sadece fiziksel olarak bir bebek yok, konusmalarda planlarda hep kendisi bizimle yani :)
Senin de başın sağolsun canım benim babamı da 93te kaybettik :/
senin de basin sagolsun canim

Hayırlısı artık
guzel haberlerini aliriz umarim canim. demek ki ihtiyac duymamis canim. herkes kullanacak diye bir sey yok ki.

Sağol canım. Doktorum işlem sonrası 10 dakika dinlenip normal yaşantına dönebilirsin dedi ama ben bugün izin aldım, patiklerimi giydim, dinleniyorum:) Gerçekten hiç acımadı, hissetmedim. Bugün ilişki yasak yarın ve cumayı değerlendirin sonra serbestsiniz dedi.
en iyisini yapmissin. biraz kendini korumakan zarar gelmez sonucta. yeter ki icin rahat olsun.
Ewet canım, 15 gün sonra. Rahim kalınlığı dün 10.3 di. Ondan progestan vermemiş olabilir, coraspini kullanırım belki, sorarak kullandam çok bilmiş gibi geleceğim ona, pek hoşlanmazlar:))
dedigin gibi belki rahim kalinligin yeterli gelmistir. benim rahim kalinligi adetin 7 gunu 6 mm idi. 9. gun asilama yapildi ama o gun tekrar bakmadi. belki bu nedenle vermistir progestani.
Ah canım, Allah sabır versin.
Kendi çocuklarına kavuşup,bu dünyanın anlamını en azından çocuklarınla yakalamanı diliyorum.
bu guzel dilegin icin tesekkur ederim canim.. umarim oyle olur. ve umarim bir an once olur..

benim de agrilarim basladi.. kendisini nerede gorsem tanirim. sanirsin ki kasığımı oyuyorlar... genelde bu agridan bir gun sonra adetim baslar ama bu ara sanirim ilaclarin etkisi ile biraz karmasik. ben en erken cumartesi hatta daha bile sonra bekliyordum aslinda, bakalim ne zaman baslayacak.

benim de agrilarim basladi.. kendisini nerede gorsem tanirim. sanirsin ki kasığımı oyuyorlar... genelde bu agridan bir gun sonra adetim baslar ama bu ara sanirim ilaclarin etkisi ile biraz karmasik. ben en erken cumartesi hatta daha bile sonra bekliyordum aslinda, bakalim ne zaman baslayacak.
Insallah gelmesiinn:)

Insallah gelmesiinn:)
Kesin geliyor bence. Bir kere tanıdık ağrılar. Hadi adetle benzer ağrılar oluyor diye duyuyoruz..buradan ayıramasam bile önemli bir belirtim var ; soldan soldan vuruyor ağrı. Orada kanal yok ki yerleşme bilmem ne olsun. Sağ kanaldan yuvarlanıp sola doğru gitmemiştir herhalde :) aman hamile kalmayınca biran önce başlasın istiyorum ki önüme bakayım.

Kesin geliyor bence. Bir kere tanıdık ağrılar. Hadi adetle benzer ağrılar oluyor diye duyuyoruz..buradan ayıramasam bile önemli bir belirtim var ; soldan soldan vuruyor ağrı. Orada kanal yok ki yerleşme bilmem ne olsun. Sağ kanaldan yuvarlanıp sola doğru gitmemiştir herhalde :) aman hamile kalmayınca biran önce başlasın istiyorum ki önüme bakayım.
Evet haklisin degilse bi an once gelsin istiyorsun:) ama benimki de bi umut iste:)

Evet haklisin degilse bi an once gelsin istiyorsun:) ama benimki de bi umut iste:)
Sonuçta adet başlayana kadar hep bir umut var. Neler neler duyuyoruz ben de soldan gelen ağrılarla hamile kaldığımı öğrensem şaşırmam yani.. ama tedavi yarim kalınca doğalında oradan olamaz gibi geliyor

Back