Hic belli olmuyor biliyor musun neyin ne olacagi.. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin insallah.Sonuçta adet başlayana kadar hep bir umut var. Neler neler duyuyoruz ben de soldan gelen ağrılarla hamile kaldığımı öğrensem şaşırmam yani.. ama tedavi yarim kalınca doğalında oradan olamaz gibi geliyor
Ben de bugün yarın olurumbenim de agrilarim basladi.. kendisini nerede gorsem tanirim. sanirsin ki kasığımı oyuyorlar... genelde bu agridan bir gun sonra adetim baslar ama bu ara sanirim ilaclarin etkisi ile biraz karmasik. ben en erken cumartesi hatta daha bile sonra bekliyordum aslinda, bakalim ne zaman baslayacak.
Sen de hamile değilsen bir an önce olmak istiyor musun? Yumurtamadan sonra tuttu tuttu, tutmazsa bence bir haftaya adet olmalı insan. Zaman kaybetmez :)Ben de bugün yarın olurum
Yumurta azsa havuz da yapıyorlar ya o etkili bir yöntem değil mi ?seheryeli77 hayırlı olsun. Şimdi eğlenceli birşeylere odaklan, film olur video olur. Duanı et. Sağa sola araştırma yapma. Çatlama iğnesi olduğun için belirtilerin olacak çünkü. Hadi birisi burdan açılışı yapsın, öyle olunca sanki arkası çorap söküğü gibi gelecek. :) hem Marjo bu yıl hepiniz hamile kalacaksınız dedi, ben ona inandım.
panic_attack senin aşılama bu ay degilmiydi. Bu özgün ay mıydı?
Başınız sağolsun arkadaşlar, inşallah bebeklerinizle ilgilendiginizi onlar uzaktanda olsa görür mutlu olurlar. Hayatta olan anne babalarımıza da sağlıklı ömürler dileyelim, torunlarını görmelerini nasip etsin Rabbim.
Semra kahraman dan bahsedilmiş, şişli memorial hastanesinin başı. Ama muayene olmak zor sanırım. Ama tüm surecdekilerle haberi oluyormuş.
Aslında tüp bebek düşünülüyorsa yumurta sayısı da azsa, doğal tüp bebek yöntemi daha mantıklı geliyor bana. Ilacta verse sonuçta 1 yumurta oluyor. O kadar iğne yemenin anlamı yok.
Yumurta azsa havuz da yapıyorlar ya o etkili bir yöntem değil mi ?
Ben öyle olduğunu bilmiyordum tek bir tedavi planı sanıyordum. Her seferinde bir tüp bebek parası veriyorsan inanılmaz maliyetli olur amaHer havuz için tüp bebek maliyeti alıyorlar.
Nerdeyse her ay bir tup bebek ve en az 30 iğne yemekbence zor. Sadece topladığı yumurtayi o zaman yerlestirmiyorda biriktirip yerleştiriyor.
Ben öyle olduğunu bilmiyordum tek bir tedavi planı sanıyordum. Her seferinde bir tüp bebek parası veriyorsan inanılmaz maliyetli olur ama
Bat kac simdi senin? Öffff :)
Tabi ki, geciktikçe hem stres oluyor hem de umut uzadıkça daha kötü oluyorSen de hamile değilsen bir an önce olmak istiyor musun? Yumurtamadan sonra tuttu tuttu, tutmazsa bence bir haftaya adet olmalı insan. Zaman kaybetmez :)
Basın sagolsuntesekkur ederim
senin de basin saosun canim
genelde pozitif mesajlar yazdigin icin merak ettim dun gece negatif hissettirecek herhangi bir sey mi oldu? sonucta kendimiz icin yaptigimiz en iyi sey pozitif olmak.. gerisi de mutlaka gelecek bence.
tesekkur ederim canim. dedigin gibi geride kalanlarin saglikli uzun omurleri olsun.
dusun tabiki dusunmekte ne sakinca var ki canim? bizim evimizde de sadece fiziksel olarak bir bebek yok, konusmalarda planlarda hep kendisi bizimle yani :)
senin de basin sagolsun canim
Gerçekten insanların umutlarını ticarete dökenler var. İşinin ehli birisini bulmak ve mümkünse onunla devam etmek lazım. Sonuç olumlu veya olumsuz olsa da kafanda acabalar olmadan, doktorun elinden gelenin en iyisini yaptığına inanmalısın.. ama zor olan bu galiba..Bende ilk opudan sonra öyle olduğunu öğrendim.
Ve havuz yöntemi dahil bir yeri arastirirdim dedim paramız boşa gitmezdi. Ama ilk söyleyeceklerini sonra söylüyorlar buralarda
Yalancı pozitif diyorsun ya kan testi yaptırdın mı? Hemen acaba kimyasal mı oldu diye geçti aklımdan.Tabi ki, geciktikçe hem stres oluyor hem de umut uzadıkça daha kötü oluyor
Benim her zaman 28 günde bir olan reglim; iki ay önce yalancı pozitif test ve yalancı belirtiler sayesinde 35 güne, ertesi ay da 37 güne çıktı.
Bakalım bu ay da 30'u tamamladı ama çok gecikmeyecek gibi, bugün tam 30. gün, 5 gündür regl ağrım oluyor hafif hafif, geçen ay tam bir hafta olmuştu
Benim de Mart ayı yumurta toplama ayı olacak umarım.. ya şaka gibi yumurta toplansa tüp bebeği başardım sanacağım. İki tedavinin yarıda kalacağını da hiç düşünmezdim..
Teşekkürler canım. Nasıl oldun ? Herhangi bir şikayetin yok değil mi ?Basın sagolsun
Yok sadece idrar testiydi, kimyasal bile olsa sonu regl oldu işte yapacak bir şey yok canımYalancı pozitif diyorsun ya kan testi yaptırdın mı? Hemen acaba kimyasal mı oldu diye geçti aklımdan.
Evet önümüze bakacağız..Yok sadece idrar testiydi, kimyasal bile olsa sonu regl oldu işte yapacak bir şey yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?