İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

anladım demek istediğini... işte felixin dediği gibi tam o gün gidip yumurta boyutunu ölçmek lazım... çatlaması için de istenilen boyuta mı gelmesi gerekiyor, istenilen boyuta gelmese bile çatlayabiliyor galiba ki adet olabiliyoruz ayy.. valla.. salacam gidecekk artık:))

Teşekkürler, inşallah. İlk adetin 3. günü gittim. Ama 10. gün de gidebilirsin. Kaç yumurtan oluştu, kaç mm, 14. gün gibi çatlıyor genelde, çatlayıp çatlamadığını görmEk için takip yaptırmak önemli bence.

yumurta takibi değil benim istediğim... çok şükür düzenli.. ama yaştan işte istenilen boyuta ulaşıp ulaşmadığı merak konusu.

Konuya birden daldım kuzum kusura bakma yanlış anladıysam. Yumurta takibi yaparken ölçümünü yapıyor, su günlerde catlayacak diyor, atıyorum 14. gün catlayacagini düşünüyorsa, 20. gün tekrar catlamis mi diye bakıyor. Sonrasında da test yaptırıp ne kadar kaliteli yumurta olmuş onu öğrenirsin. Yanı senin kafanda ki Sorular cevaplanmış olur. Sadece git gel kısmı çalıştığın icin zorlar. İnsallah hiç birine gerek kalmaz da hamileliğini kutlarız

Sadece bir kere o gün gitmiyorsun kuzum. Ben 10-12-14-20 inci günleri gidiyordum. Her doktorun uygulaması farklı olabilir tabi ki.

yok canım estağfurullahh... evet o kısım can sıkıcı.. çalışınca zor.. aslında tam ağrı olduğu vakit gireceksin görecek boyutunu söyleyecek... şükür çatlamama gibi bir problemim yok...
inşallah gerek kalmadan kutlayalım canım.. hepimizinkini..:)

Amin kuzum, insallah İşte çalışınca saat gün ayarlaman problem.

Hayırlısı olsun, çok uğraştırmadan gelsin bebiş.

ay ben de çalışıyorum, işten izin almak millete durum açıklamak çok sıkıntı
Direk tupe gitsem o daha sikinti olacak.. 1 ay iznim var istedigim zaman kullanamiyorum.. bir haftasini martta kullanacakmisiz.... 2 haftasini da temmuzda artik o bir haftada nasil yaparsak..

ay ben de çalışıyorum, işten izin almak millete durum açıklamak çok sıkıntı

Allah yardımcınız olsun canim, insallah ikinizin de gerek kalmadan hop diye gelir bebisleriniz. Zamanında bankada çalışıyordum, bir doktora gitmem seromoniydi valla

https://eksisozluk.com/entry/67230833

Demir, d, b12, tiroid denince aklıma sen geldin kız Eminee can09e

Bi de candida denen başa bela mantarı bi araştır. Testi de varmış. Sabah uyanır uyanmaz aç karna oda sıcaklığındaki bi bardak suya tükürecen. Tükürük yüzüyosa sorun yok. Çöküyosa, saçaklanıyosa vücuttaki candida mantarı miktarı yüksek demekmiş. Bir sürü probleme sebep oluyomuş bu. Ayrıntılar linkte.

Ay yazıyı okumaya resmen üşendim. Önce tüküreyim yüzmezse okurum :) bugün sadece yatmak yatmak yatmak istiyorum. Kursum başladı yarın sabah gideceğim biraz da zor bir dönem olacak nasıl ayaklarım geri geri gidiyor. Kış uykusuna yatasım var kaytarmak için

Hemen okucam :) saffeeeettttt

Ben de az önceye kadar oğlana ödev yaptırdım.
İhmal ettiğimiz bir şey vardı.
Veli, öğretmen,öğrenci ortak doldurulan mentor defteri, onu istemiş yarına öğretmen, ben bile yoruldum, şimdiden yarın sabah nasıl okul hazırlığı için kalkacağımı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…