Ama adet olmamin yani sira yukluyorlar depoyu dolduruyorum maksimum 9 ayda bitiriyorum kuzum... bagirsaklardan suphe duyuyorumm.. bakalim hele bi yapalim sabah:))O test hep pozitif çıkıyor canım hiç takma:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama adet olmamin yani sira yukluyorlar depoyu dolduruyorum maksimum 9 ayda bitiriyorum kuzum... bagirsaklardan suphe duyuyorumm.. bakalim hele bi yapalim sabah:))O test hep pozitif çıkıyor canım hiç takma:)
Ayy sorma kuzunun da vardi dini ben hatirlattim onu yaziyor simdi fatihayi ezberlemesi gerekiyordu basini ben hatirlatiyorum.. neyseki gerisini getiriyor:))Ben de az önceye kadar oğlana ödev yaptırdım.
İhmal ettiğimiz bir şey vardı.
Veli, öğretmen,öğrenci ortak doldurulan mentor defteri, onu istemiş yarına öğretmen, ben bile yoruldum, şimdiden yarın sabah nasıl okul hazırlığı için kalkacağımı düşünüyorum
https://eksisozluk.com/entry/67230833
Demir, d, b12, tiroid denince aklıma sen geldin kız Eminee can09e
Bi de candida denen başa bela mantarı bi araştır. Testi de varmış. Sabah uyanır uyanmaz aç karna oda sıcaklığındaki bi bardak suya tükürecen. Tükürük yüzüyosa sorun yok. Çöküyosa, saçaklanıyosa vücuttaki candida mantarı miktarı yüksek demekmiş. Bir sürü probleme sebep oluyomuş bu. Ayrıntılar linkte.
Okudum da iste ben de bundan suphe duyuyodum ya.. siskinlik ve gaz oluyor ekmek seker hamur mevcut geniz akintisi da gitmiyor... Allahim sana geliyorumm...
Yarin sabah da testi yapicam... bakalim..
@panic_attack
Yoo bende çıkmadı bende yok candida :)O test hep pozitif çıkıyor canım hiç takma:)
Benim sorunum kalmadi canim ameliyattan sonra.. ameliyattan once 7 ay kadar kullandim tiroit ilacini sonra kestiler.. benim tsh 0 di. Bu dedigim yaklasik 18 sene oncesi... Simdilerde senede 1 ya da 2 senede 1 testi tekrarliyoruz.Trioid problemin varsa glutensiz diyet kaçışın yok.
Aynen canım ya, benim ödevimmiş gibi konuşmaya alıştım ben, çok ödevimiz vardı falan diyorum artıkAyy sorma kuzunun da vardi dini ben hatirlattim onu yaziyor simdi fatihayi ezberlemesi gerekiyordu basini ben hatirlatiyorum.. neyseki gerisini getiriyor:))
Ben okudum kizim diyorum senin odevin senin derdin olmali benim derdim oluyor:))
Maşaallah iyiymiş o zaman:)Yoo bende çıkmadı bende yok candida :)
Yatsın yatsın ben bile zor kalkıyorum ama onlar genç anlamıyorlardır da uykuya ihtiyaçları var.Ve hala yatmiyor dini bitirdi sindi kitap okuycam dedi kitabini aldi hadi yaticaz diyorum yok ben kitap okucam diyor... hay Allah.. 7de kaldiriyorum bu saatte yatilir mi?
Yap bakalım yarın ama çağın hastalığı çoğu kişide var ama tamamen şekersiz, mayasız, glutensiz ve paketli gıdadan uzak bir beslenme yapılıyorsa olmayabilir ancakAma adet olmamin yani sira yukluyorlar depoyu dolduruyorum maksimum 9 ayda bitiriyorum kuzum... bagirsaklardan suphe duyuyorumm.. bakalim hele bi yapalim sabah:))
Canım sen şekersiz, glütensiz mi besleniyorsun merak ettim deYoo bende çıkmadı bende yok candida :)
Evet evet cok sagliklilar masallah..saglikli besleniyorlar.. en kotu beslenen benimdir aranizda zaten.Canım sen şekersiz, glütensiz mi besleniyorsun merak ettim de
Ben de öyle:)Evet evet cok sagliklilar masallah..saglikli besleniyorlar.. en kotu beslenen benimdir aranizda zaten.
Helikobakter pilori de olabilir.Okudum da iste ben de bundan suphe duyuyodum ya.. siskinlik ve gaz oluyor ekmek seker hamur mevcut geniz akintisi da gitmiyor... Allahim sana geliyorumm...
Yarin sabah da testi yapicam... bakalim..
@panic_attack
Yok o degil bendekiHelikobakter pilori de olabilir.
Eğer öyle bir şey olursa çocuğun kime çektiği belli derim. Aynı ben.. ben sıkışınca anneme babama siz beni istediniz beni mutlu etmeniz lazım derdim :)Cevap hazır canım:)
YAPMASAYDIN
Ben de şu an okul açılacağı zaman karnı ağrıyan çocuklar gibiyim. Yarın ateşim çıkabilir :) istediğin saatte istediğin şeyi yapmak rahattı tabii.. başlayınca bir düzene girerim ama :)Ben de az önceye kadar oğlana ödev yaptırdım.
İhmal ettiğimiz bir şey vardı.
Veli, öğretmen,öğrenci ortak doldurulan mentor defteri, onu istemiş yarına öğretmen, ben bile yoruldum, şimdiden yarın sabah nasıl okul hazırlığı için kalkacağımı düşünüyorum