• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Ben de az önceye kadar oğlana ödev yaptırdım.
İhmal ettiğimiz bir şey vardı.
Veli, öğretmen,öğrenci ortak doldurulan mentor defteri, onu istemiş yarına öğretmen, ben bile yoruldum, şimdiden yarın sabah nasıl okul hazırlığı için kalkacağımı düşünüyorum
Ayy sorma kuzunun da vardi dini ben hatirlattim onu yaziyor simdi fatihayi ezberlemesi gerekiyordu basini ben hatirlatiyorum.. neyseki gerisini getiriyor:))
Ben okudum kizim diyorum senin odevin senin derdin olmali benim derdim oluyor:))

https://eksisozluk.com/entry/67230833

Demir, d, b12, tiroid denince aklıma sen geldin kız Eminee can09e can09e

Bi de candida denen başa bela mantarı bi araştır. Testi de varmış. Sabah uyanır uyanmaz aç karna oda sıcaklığındaki bi bardak suya tükürecen. Tükürük yüzüyosa sorun yok. Çöküyosa, saçaklanıyosa vücuttaki candida mantarı miktarı yüksek demekmiş. Bir sürü probleme sebep oluyomuş bu. Ayrıntılar linkte.

Gene yol glutensiz diyete çıkıyor ki :) Doğru yoldayım. Bu ay ubiquinol alicam. Bal tarcın çörek otu 3 lemesini yapicam. Bi dahaki ay da aşılama deneyeyim diyorum.

seheryeli77 seheryeli77 asılmadan sonra crione jel mi ne kullandiriyorlar. Vermese bile sen sor doktoruna, progestan tarzı jel sanırım.

Trioid problemin varsa glutensiz diyet kaçışın yok.
Benim sorunum kalmadi canim ameliyattan sonra.. ameliyattan once 7 ay kadar kullandim tiroit ilacini sonra kestiler.. benim tsh 0 di. Bu dedigim yaklasik 18 sene oncesi... Simdilerde senede 1 ya da 2 senede 1 testi tekrarliyoruz.

Ayy sorma kuzunun da vardi dini ben hatirlattim onu yaziyor simdi fatihayi ezberlemesi gerekiyordu basini ben hatirlatiyorum.. neyseki gerisini getiriyor:))
Ben okudum kizim diyorum senin odevin senin derdin olmali benim derdim oluyor:))
Aynen canım ya, benim ödevimmiş gibi konuşmaya alıştım ben, çok ödevimiz vardı falan diyorum artık

Ve hala yatmiyor dini bitirdi sindi kitap okuycam dedi kitabini aldi hadi yaticaz diyorum yok ben kitap okucam diyor... hay Allah.. 7de kaldiriyorum bu saatte yatilir mi?
Yatsın yatsın ben bile zor kalkıyorum ama onlar genç anlamıyorlardır da uykuya ihtiyaçları var.
Benim oğlum da uyku kelimesini bile sevmez ama ben yanında beklersem erken uyur yine de.
Bu yıl saat 10'dan önce pek uyumak istemiyor, geçen yıla kadar 9 bile geç sayılırdı bizim için

Ama adet olmamin yani sira yukluyorlar depoyu dolduruyorum maksimum 9 ayda bitiriyorum kuzum... bagirsaklardan suphe duyuyorumm.. bakalim hele bi yapalim sabah:))
Yap bakalım yarın ama çağın hastalığı çoğu kişide var ama tamamen şekersiz, mayasız, glutensiz ve paketli gıdadan uzak bir beslenme yapılıyorsa olmayabilir ancak

Ben de az önceye kadar oğlana ödev yaptırdım.
İhmal ettiğimiz bir şey vardı.
Veli, öğretmen,öğrenci ortak doldurulan mentor defteri, onu istemiş yarına öğretmen, ben bile yoruldum, şimdiden yarın sabah nasıl okul hazırlığı için kalkacağımı düşünüyorum
Ben de şu an okul açılacağı zaman karnı ağrıyan çocuklar gibiyim. Yarın ateşim çıkabilir :) istediğin saatte istediğin şeyi yapmak rahattı tabii.. başlayınca bir düzene girerim ama :)

Back