- 29 Eylül 2017
- 1.224
- 4.945
- 133
Çok teşekkür ederim, hepimize, isteyen herkeseİnsallah tutar Allah sana güzel sağlikli bebekler verir. Amin.
Çok sağol canım benim. Umarım. şimdiden hamileymişim gibi bir hava geldi bana:)Aa super haber insallah guzelce tutsun canim.. :)
Şimdiden bol şans, umarım bu ay güzel haberlerini alırız.Tünaydınlar. Ben de kontrole gittim bugün. 21 mm ebatında 3 yumurta var. Çatlatma iğnesi aldım, vurdular
Yarın sabah 10.30 gibi aşılama olacak. 15 dakikalık işlem dedi. İşe dönebilirsin dedi ama ben izin aldım tüm gün.
Umutlu olmakta fayda var tabi ki... yaa aman olmaz tutmaz zaten dersen tutmaz.. insallah guzel sonuclansin..:)Çok sağol canım benim. Umarım. şimdiden hamileymişim gibi bir hava geldi bana:)
Çok teşekkür ederim. İnşallahhŞimdiden bol şans, umarım bu ay güzel haberlerini alırız.
Olur da büyür de zaman öyle hızlı geçiyor ki, büyür de senin hayatını bile beğenmez olur.Güzel bir haftasonu olmuş senin için. Ben de bol bol gezdim dolaştım ama çocuksuz.. henüz öyle yani.. ama gelsin, bu günlerin acısını çıkaracağız :)
İnşallah onun sonuçlar da güzel çıksın.. :)Yok kuzum ya, meyve yemez, sigara gayet sağlam, hayırlısı artık
Maşaallah canım, şimdiden hissetmelisin bence deÇok teşekkür ederim. İnşallahh
canııımm seni de bu havalar mı mahvetti böyle bir havada mı istifa ettin evkaftaki memuriyetindeeennn...Maşaallah canım, şimdiden hissetmelisin bence de
canım inşallah hayırlısıyla hamile kalır ve yavruna kavuşursun umarım. sanırım asıl önemli olan bundan sonra tutunabilmesi için kendine dikkat etmen olacak. dua ediyorum sana. beni doktor herhangi bir tarihte gel diye çağırmadı, denemeye devam et diye, ben de yumurtam ne kadar gelişiyor ne oluyor merak ediyorum, kaçıncı günde yumurtanın bu halini görmeye gittin, ben de o güne randevu alayım bakalım var mı yok mu göreyim, içim rahat etsin.Tünaydınlar. Ben de kontrole gittim bugün. 21 mm ebatında 3 yumurta var. Çatlatma iğnesi aldım, vurdular
Yarın sabah 10.30 gibi aşılama olacak. 15 dakikalık işlem dedi. İşe dönebilirsin dedi ama ben izin aldım tüm gün.
İnşallah onun sonuçlar da güzel çıksın.. :)
tamam bekliyor olucam canım:)İnsallah kuzum, hemen yazacağım sana
işte hangi adetten itibaren kaçıncı günde gittiflx77 canım ben de onu merak ediyorum acaba istenilen boyuta geliyorlar mı? ... 2 defa ultrasona girmiştim.. biri yum zamanıydı gayet güzeller dün denemişsinizdir inşallah dedi hatta:) ikincisi de adetliyken sağlı sollu 7 8 folekül var demişti..
Hele bir beğenmemezlik yapsın, senin için kaç iğne vurdum ben nankör olma diye çemkiririm hiç affetmem :)Olur da büyür de zaman öyle hızlı geçiyor ki, büyür de senin hayatını bile beğenmez olur.
Hayat cidden bir oyun ve oyalanma, sonunda elde avuçta kalan bir şey yok
flx77 canım ben de onu merak ediyorum acaba istenilen boyuta geliyorlar mı? ... 2 defa ultrasona girmiştim.. biri yum zamanıydı gayet güzeller dün denemişsinizdir inşallah dedi hatta:) ikincisi de adetliyken sağlı sollu 7 8 folekül var demişti..
Eğer yumurta takibi yaptırmak istiyorsanız doktora gitseniz yapmaz mı?işte hangi adetten itibaren kaçıncı günde gittiseheryeli77 o yüzden merak ettim canım ya, ben de o gunlere denk gelecek sekılde doktora gıdeyım. cunku benım doktor sen dene dedı bıraktı benı kendı basıma, merak edıyorum neler oluyor ıcerde :)
yumurta takibi değil benim istediğim... çok şükür düzenli.. ama yaştan işte istenilen boyuta ulaşıp ulaşmadığı merak konusu.Eğer yumurta takibi yaptırmak istiyorsanız doktora gitseniz yapmaz mı?
Onun için yumurta takibi yapması gerekmez mi işte.. genelde aşılama tüp bebekte yumurtaları yakından takip ediyorlar ama sadece yumurta takibi yapılıyor mu bilmiyorum. Sadece 21. Gün testle yumurtlama var mı diye bakıyorlar ya.. o varsa yumurta da var ve büyüyordur belki onu yaptırmak lazımyumurta takibi değil benim istediğim... çok şükür düzenli.. ama yaştan işte istenilen boyuta ulaşıp ulaşmadığı merak konusu.
benimki hiç oyle bısey onermedı, ben stres yaptıkca sonuclar cok ıyı stres yapma devam et dedı, gel bakalım takıp edelım demıyor kı, ne zaman 20 mm olacak zamansa ortalama o zamana denk getırecegım bır randevu alıp, hadı bı bakıverek dıyeyım dıyorum :) :) olmaz mı kızlar yaEğer yumurta takibi yaptırmak istiyorsanız doktora gitseniz yapmaz mı?
bende baktı 25. gundekıne progesteron 40 uzerı cıktı, bu sonuc cok ıyı hamılelerde goruyoruz bu degerı dedı, bır daha şu zaman gel şunu da yapalım demedı, senden cok umutluyum dedı ve ben bunun ustune 5 gun adet gecıkmesı yasayıp adet gordum. sımdı tekrar ne zaman gıtsem onu bılemıyorum.Onun için yumurta takibi yapması gerekmez mi işte.. genelde aşılama tüp bebekte yumurtaları yakından takip ediyorlar ama sadece yumurta takibi yapılıyor mu bilmiyorum. Sadece 21. Gün testle yumurtlama var mı diye bakıyorlar ya.. o varsa yumurta da var ve büyüyordur belki onu yaptırmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?