Gebelikteki serviks durumunu da anlatsaymış keşkeEvet, meraklılara duyurulur: Obulasyon esnasındaki cervix açıklığı ve diğer zamanları burada gayet güzel anlatmış.
https://www.peeonastickfreak.com/2014/11/14/cervical-position/
https://peeonastickfreak.files.word...llage_20141113153614403_20141113155652249.jpg
@panic_attack L lylycan09e @Marjo @Senella dennisgo ve diğerleri
Gebelikte serviks kapalı oluyor. Bir zarla kapanıyor.Gebelikteki serviks durumunu da anlatsaymış keşke
Selam canimÇarşamba randevu aldım tüp bebek merkezine, korku heyecan, nereye bastığımı bilmez halde dolaşıyorum ortalıkta, bildirimlere hiç bakmamışım, tüp bebek tipiği dolaşmaktan. Teşekkür ederim canim
Adet öncesi çok erken zamanlardan bahsediyorum canım.Gebelikte serviks kapalı oluyor. Bir zarla kapanıyor.
Anladım,Adet öncesi çok erken zamanlardan bahsediyorum canım.
Sonra koyu bir mukus tıkacı oluyor da ilk zaman, aşırı yumuşama oluyormuş
Gecmis olsun mart bizim diyoruuuzzz :)Bu arada ben bugun regl oldum. Bu ayda olmadı.
Allah sabır versin bize diyorum artık...
Bir zamanı var ama artık gelse çok iyi olacak.
Selam canim
Hayirli olsun insallah korkma her sey guzel olacak diye dusun.. onemli olan kararini verip yola cikmis olman insallah guzel haberlerle gelirsin.
Iyi beslenir mi? Takviye kullaniyor mu kuzum.Amin canim, insallah güzel haberlerle gelirim kuzum. Eşimden hiç test istememişlerdi, Çarşamba o da yapılacak, onun stresi sardı çok fena
Seni de Aralık çalışmalarına bekliyoruz canım benim.. dediğin gibi gelecek ama bir an önce gelse çok iyi olur..Bu arada ben bugun regl oldum. Bu ayda olmadı.
Allah sabır versin bize diyorum artık...
Bir zamanı var ama artık gelse çok iyi olacak.
MerhabaÇarşamba randevu aldım tüp bebek merkezine, korku heyecan, nereye bastığımı bilmez halde dolaşıyorum ortalıkta, bildirimlere hiç bakmamışım, tüp bebek tipiği dolaşmaktan. Teşekkür ederim canim
Güzel bir haftasonu olmuş senin için. Ben de bol bol gezdim dolaştım ama çocuksuz.. henüz öyle yani.. ama gelsin, bu günlerin acısını çıkaracağız :)Canım evet dün evde yoktum yani gün boyu dışardaydık iki oğlumla, doğru tahmin etmişsin:)
Bugün de geç uyandık falan, eşim evdeydi kahvaltıdan kalktılar daha ben mutfağı toplamadan tekrar acıktılar falan telefonu elime alamadım
Merhaba
Umarım her şey istediğin gibi olur..başlamak başarmanın yarısı derler..
Iyi beslenir mi? Takviye kullaniyor mu kuzum.
İnsallah olur hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah. Asılma nekadar tuttu ücretiTünaydınlar. Ben de kontrole gittim bugün. 21 mm ebatında 3 yumurta var. Çatlatma iğnesi aldım, vurdular
Yarın sabah 10.30 gibi aşılama olacak. 15 dakikalık işlem dedi. İşe dönebilirsin dedi ama ben izin aldım tüm gün.
İnsallah tutar Allah sana güzel sağlikli bebekler verir. Amin.Tünaydınlar. Ben de kontrole gittim bugün. 21 mm ebatında 3 yumurta var. Çatlatma iğnesi aldım, vurdular
Yarın sabah 10.30 gibi aşılama olacak. 15 dakikalık işlem dedi. İşe dönebilirsin dedi ama ben izin aldım tüm gün.
Aa super haber insallah guzelce tutsun canim.. :)Tünaydınlar. Ben de kontrole gittim bugün. 21 mm ebatında 3 yumurta var. Çatlatma iğnesi aldım, vurdular
Çok teşekkür ederim. İğneler 450 TL, çatlatma iğnesi 100 TL, Laboratuvar kaç lira alır yarın belli olur.İnsallah olur hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah. Asılma nekadar tuttu ücreti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?