Bunla geçmiş olsun canım.. çok şükür :)Merhaba, mesajları henüz okumadım ama bakıcam tabi ki hepsine:)
Dün gün boyu il merkezinde olunca çok yoruldum, benim gibi bir koala için çok fazla hareket ettim
Bölüm başkanı prof. gelecek diye çok beklettiler, oğlanın sonucunu almak için çok bekledik yani, ama iyi de oldu çünkü profesör kendisi muayene etti,sonuç iyi çok şükür, ilaç dozunu azalttıkları için bu ay sadece tsh istemişlerdi.
Geçen ay 5 üzeriydi yani normal değeri biraz aşmıştı, bu ay 3.91 çıkmış, normale inmiş.
İlaç dozu aynı devam edecek, 2 ay sonra kontrol.
1 saat yol sonunda eve gelip duş alıp, yemek yedik, bir çay içip hemen uyudum, saat 9'da
Çok da iyi oldu, ne zamandır bu kadar erken yatmamıştım, sabah 9'da kalktım:)
valla canım ben arısütü, propolis,polen,organik balla birlikte yiyorum,soğuk pres keçiboynuzu içiyorum her gün,başka kullandığın ne var canım?
kan dusuk canım evethee o yazdığın kan hapımı bilemedim kusura bakma... kanın düşükmü peki burda kanla ilgili test sonucunu göremedim..
Merhaba, mesajları henüz okumadım ama bakıcam tabi ki hepsine:)
Dün gün boyu il merkezinde olunca çok yoruldum, benim gibi bir koala için çok fazla hareket ettim
Bölüm başkanı prof. gelecek diye çok beklettiler, oğlanın sonucunu almak için çok bekledik yani, ama iyi de oldu çünkü profesör kendisi muayene etti,sonuç iyi çok şükür, ilaç dozunu azalttıkları için bu ay sadece tsh istemişlerdi.
Geçen ay 5 üzeriydi yani normal değeri biraz aşmıştı, bu ay 3.91 çıkmış, normale inmiş.
1 saat yol sonunda eve gelip duş alıp, yemek yedik, bir çay içip hemen uyudum, saat 9'da
tesekkurler canımYani sen testlerini yaptırdın karneni aldın ve sınıfı geçtin şimdilik. Eşinin durumu ise belirsiz. Diyelim onda da sorun yok. Stres nedeniyle de olmayabilir. Sonuçta ortak bir amaç için, üstelik son derece güzel bir amaç için yola çıkmışsınız. Böyle konuşmaların size hiç bir faydası olmayacağını bir şekilde anlatmak gerekiyor. En önemlisi de etkilenmemek gerekiyor.
benim de max 2 gün sürüyor 3. Gün bazen lekelenme olur bazen o da olmaz. Ama doktor bir sorun görmüyor.
akıntısan sonra çatlama olmuyor mu? Bir iki gün içinde.. ben öyle biliyorum. Ama belki kişiden kişiye de değişiyordur
ilacın yan etkilerinde böyle bir şey yazıyor mu
Ben n11 den laboquick almıştım daha önce. Ama yumurtlama ağrımdan anlıyorum genelde. Şu an kullanmıyorum.
ben artık evde beklicem yaşımı diyebilirsin kıdemini alıp çıkabilirsin...
çocuk kaç yaşında senin bir tane mi?
tesekkurler canımben labo kullandım 4 ay.. iyiydi yanii tam koyu göremesem de ...sorun bende çünkü rezerv azlığı var ya o yüzden de lhı koyu göremedim:)
Tabi onu hesaplamalari lazim ama ilac degikde gida takviyesi falan olanlarin karacigere cok zarar vereceğini düşünmüyorum, hani kocaman yazar ya kutuda ilac değildir diye ama tabi doktora sormak lazim yinede
1999 öncesi sigorta girişin varsa,kıdemini alıp çıkabilirsin canım
ben artık evde beklicem yaşımı diyebilirsin kıdemini alıp çıkabilirsin...
çocuk kaç yaşında senin bir tane mi?
süper iyi bakıyorsun kendine yani...maşallah... geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede kavuşalım:)valla canım ben arısütü, propolis,polen,organik balla birlikte yiyorum,soğuk pres keçiboynuzu içiyorum her gün,
b12+folik asit kapsül kullanıyorum,bir de ayrıca arısütü kapsüle başladım ek olarak,bir de d vitamini damla kullanıyorum,tarçına şekersiz sakızı batırıp çiğniyorum,onu okumuştum bebek için çok eskilerde kadınlara çiğnetirlermiş ,bu arada benim gibi tatlı canavarına da iyi geliyor,ağzımda sürekli bir sütlaç havası var :))))
bebek çalışması yapmıyorum,kürtajım yeni,bekleme süresi var,sadece toparlamak ve ilerisi için hazırlık yapmaya çalışıyorum,
kan dusuk canım evet
evet canım allah bağışlarsa 1 tane, 10 yaşında
İste ben de tam olarak onu soruyorum ama kimse yazmamisYani sen testlerini yaptırdın karneni aldın ve sınıfı geçtin şimdilik. Eşinin durumu ise belirsiz. Diyelim onda da sorun yok. Stres nedeniyle de olmayabilir. Sonuçta ortak bir amaç için, üstelik son derece güzel bir amaç için yola çıkmışsınız. Böyle konuşmaların size hiç bir faydası olmayacağını bir şekilde anlatmak gerekiyor. En önemlisi de etkilenmemek gerekiyor.
benim de max 2 gün sürüyor 3. Gün bazen lekelenme olur bazen o da olmaz. Ama doktor bir sorun görmüyor.
akıntısan sonra çatlama olmuyor mu? Bir iki gün içinde.. ben öyle biliyorum. Ama belki kişiden kişiye de değişiyordur
ilacın yan etkilerinde böyle bir şey yazıyor mu
Ben n11 den laboquick almıştım daha önce. Ama yumurtlama ağrımdan anlıyorum genelde. Şu an kullanmıyorum.
gecmis olsun canim.. hem sonuclar iyi cikmis hem guzelce dinlenmissin. 12 saat uyku da efsane olmus :)Merhaba, mesajları henüz okumadım ama bakıcam tabi ki hepsine:)
akıntının şekli ever değişiyor, ve o dönemde sol kasığımda kalın bir iğne batıyormuş gibi acı oluyor 4-5 gunden sonra o acı sağ kasıgıma gecıyor akıntı da devam. işte anlamadıgım ıcın test denemeyı dusunuyorum ben de 5 tane mobıl uygulamadan yumurtlama gun takıbı yapıyorum ayrıca bırbırlerınden bır gun farklılıkları oluyor tarıh saptamada ama vucut onlarla aynı duzende mı gıdıyor bılmıyorumİste ben de tam olarak onu soruyorum ama kimse yazmamisakinti varsa catladi mi yoksa catlayacak mi demek? Bunu en iyi yumurtlama testi yapanlar bilir sanirim
2009 doğumlu oğluşum var canım. kızçeni de allah bağışlasın, iyilerle karşılaştırsın inşallah. bu çok önemli cunku. ferrum kullandım bastan cok etkılemedı gneferondan sonra tahlılde cok buyuk bı degısıklık olmadı yıne deger alt sınırındademir için oroferon kullandım bir de özgürün dediği keçiboynuzu özü 1 ayda düzelttiler sağolsunlar:))
kanımı da 15,6 yapmışım... o da fazla mı ne:)
ay maşallah kızın mı var oğlun mu 2009lu mu benim kızımla yaşıt..
bende yumurtlamadan bir iki gun once seffaf akinti oluyor. ama en iyisi, emin olamiyorsan ovulasyon testi ile takip etmek bence.İste ben de tam olarak onu soruyorum ama kimse yazmamisakinti varsa catladi mi yoksa catlayacak mi demek? Bunu en iyi yumurtlama testi yapanlar bilir sanirim
herseyden bagimsiz bazen erken ya da gec yumurtlama olabiliyor. mobil uygulamalar onu bilemiyor sonucta. bende her zaman yumurtlama agrisi oldugu icin anliyorum ne zaman yumurtladigimi. bunu ovulasyon testi ile de takip edip kesinlestirdim. su an kullanmiyorum. ama boyle belirgin bir agri ya da anlayacak baska belirti yoksa en iyisi testle takip etmek benceakıntının şekli ever değişiyor, ve o dönemde sol kasığımda kalın bir iğne batıyormuş gibi acı oluyor 4-5 gunden sonra o acı sağ kasıgıma gecıyor akıntı da devam. işte anlamadıgım ıcın test denemeyı dusunuyorum ben de 5 tane mobıl uygulamadan yumurtlama gun takıbı yapıyorum ayrıca bırbırlerınden bır gun farklılıkları oluyor tarıh saptamada ama vucut onlarla aynı duzende mı gıdıyor bılmıyorum
bende aynı senin gibi yaptımm.. ağrımdan anlıyorum test ile de teyit ettim. artık eskisi gibi çok akıntım yok, adet yaklaşırken kremsi beyaz kuruyunca sarımsı akıntım var... yum dönemindekileri takip etmedim.. yok sünüyormuş bilmemneymiş onları bilmiyorum... ama tahminim çatlayacak çatladı diye haber veriyorlar... ben ağrım gittiğinde çatladı diyorum..herseyden bagimsiz bazen erken ya da gec yumurtlama olabiliyor. mobil uygulamalar onu bilemiyor sonucta. bende her zaman yumurtlama agrisi oldugu icin anliyorum ne zaman yumurtladigimi. bunu ovulasyon testi ile de takip edip kesinlestirdim. su an kullanmiyorum. ama boyle belirgin bir agri ya da anlayacak baska belirti yoksa en iyisi testle takip etmek bence
ayy maşallah oğluşa.. aminn canım Rabbim iyilerle karşılaştırsın.2009 doğumlu oğluşum var canım. kızçeni de allah bağışlasın, iyilerle karşılaştırsın inşallah. bu çok önemli cunku. ferrum kullandım bastan cok etkılemedı gneferondan sonra tahlılde cok buyuk bı degısıklık olmadı yıne deger alt sınırında
Aynen uyku iyi oldu, bu kadar erken uyumak daha da iyi oldu:)gecmis olsun canim.. hem sonuclar iyi cikmis hem guzelce dinlenmissin. 12 saat uyku da efsane olmus :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?