İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Kizlaar boynum tutuldu.. 4. Gunum hala sancim var.. sirtim belim agriyorr.. pozitif enerjilerinizi almak istiyoruuuummm...
Rabbim şifa versin.bilirim şuan benimde kolumdaki kas zedelenmesinden boynum ve kolum cok agrıyor. Önceki gün Dr dikloron ve muskoril iğne yaptı o rahatlattı biraz agrı ve kas gevsetiçi içiyorum. Carsamba ya düzelirim insallah. Bu arada bugun çok rahatladım benim durumumda olupta aynı Dr a histerskobi ve laporoskopi yaptıran bayanla burda kadınlar kulubunde yazıstım. Kafamdaki bütün acabaları giderdi Allah razı olsun. İki ay olmus histerskobi olalı hamileymiş 6 ay beklememe gerek kalmayacak sanırım çok mutlu ve umutluyum. Gecen gün senin mesajını okudum pes etmek yok. Sen hep bize telkinde bulunur umutlandırıyorsun sen pes edersen olmaz bize güç veriyorsun. Boynun düzelsin insallah en kısa zamanda insallah Rabbim şifa versin ve calışmalara yani lambadaya devam tamamı arkadasım. Çok öpüyorum busene hepizin beklediği o vakit olsun. Kucaklarımızı dolsun insallah

Canimm cook tsk ederim cok sagol Allah razi olsun. Gercekten cok iyi geldin.. benim de yardimim oluyorsa ne emutlu.. gerilmekten tutuldu sanirim benimki de dombili mi konustugun kisi.. ?

Kizlaar boynum tutuldu.. 4. Gunum hala sancim var.. sirtim belim agriyorr.. pozitif enerjilerinizi almak istiyoruuuummm...

He valla bu boyun niye tutuluyo arkadaş yaa. Bel ağrılarımdan kurtuldum şimdi de ara ara boynum tutulmaya başladı. Tembellik, bezginlik, depresyona meyil.. Fibromiyalji mi oluyoz acebaa..

Çok duymuştum Yücel beyi olumlu anlamda. Herşey çok güzel geçer, en kısa sürede kavuşursun sağlığına.

Yasına rağmen Amh çok iyi. Rezerv de çok iyi. Ama başka problemler var desene. Sen nasıl besleniyordun merak ettim. Neleri seviyordun.
Benim genetik olduğunu düşünüyorum,annem en küçük kardeşime. 52 yaşında menapoza girmiş, de görür görmez sizde genetik galiba demişti, ama hayatımda hiç geip olmadım, bağışıklık sistemim güçlü sanırım, dr dedi yoksa çikolata kisti tüplerini kapatıp yapışıklılık yapardı yoksa
Evde mayalanmış yoğurt, süt, ayran çok severim. Evde ben dahil hiç sigara içen yok (şimdi eşim var gerçi:))Cevizi severim, çiğ yeşil biberi, kuru soğanı çok tüketirim. Tereyağı ve zeytinyağını. Bir de memleketten gelir doğal, her yaz memlekete gider temiz köy havası alırım, ne bileyim aklıma gelenler bunlar.

Orası öyle, zaman çabuk geçiyor
Şu aşılama geçsin, bakacağız artık
Aynen canım, hepimiz elimizden gelebi yapıgoruz maddi manevi gcümüxün yettiği yere kadar, ama olmazsa da dünyanın sonu değil, hayat devam ediyor, hayırlısı diyelim...

Sperm ve yumurtaların karışmasından korkuyorum

Marjo canim sen de kendine cok iyi bak.
Hakkimizda en guzeli en hayirlisi olsun insallah. Sevgiler ve iyi haberlerini bekliyoruz canim.

Süper haberrr buu, lambadaya devam

Kendine iyi bak canım.. umarım bir an önce sorunların üstesinden gelir kendini daha iyi hissedersin..

Çabuk dön
Listede adım yok ama sen de kendine iyi bak

Yarım yamalak yazmışım:)) annem küçük kardeşime 44 yaşında hamile kaldı.

Sperm ve yumurtaların karışmasından korkuyorum

Karışmaz da diyelim karıştı. Neticede sen doğuracan, senin içinde büyüyecek. :)

insanlar Kıbrıs'ta başkasının yumurtası ve kocasının spermiyle hamile kalıyor. O daha fena bence. :/

En kötü ve çıkmaza düştüğümüz anlar, güneşin yeniden doğacağının habercisidir derler inşaallah öyle olur.
Etkili olur mu bilmiyorum ama içten söylemek istediğim şey şu ki; çocuklarının bu yaşını, ilerde çok özleyeceksin, o yüzden bu durumdan sıyrılıp her anı uyanık ve bilinçli geçirmek zorundasın.
Küçük oğlumun bebekliğinde ben de aynı şeyleri yaşadım,şu anda sürekli o yıllara gitmek istiyorum, sadece o yüzden yazmak istedim.
Şu anda çocuklarımın o yaşlarını, o masum ve bana muhtaç bakışlarını, bir gülüşümle gülen yüzlerini çok özledim
Yazmasan da arada gir bak lütfen, seni merak edecek çok kişi var burda

Geçmiş olsun canım, bende de yok ama biri isteyince hemen o pozitif enerji toplanıyor
Sevdiğin bir şey ye, rahatlatacak şeyler izle ve seni sevdiğimizi düşün:)

Geçmiş olsun canım, bende de yok ama biri isteyince hemen o pozitif enerji toplanıyor
Sevdiğin bir şey ye, rahatlatacak şeyler izle ve seni sevdiğimizi düşün:)
Sagol canim... istediginde toplanmasi da guzel..:))
Dun bisiy yapmadimdi.. bugun kalktim artik yaglama yaptim yedik ... aksama yarin icim de y.mercimek ve biber dolmasi yaptim.. cok yoruldum.. banyoyu da halledersem kendime gelicemm sicak su tutuyum az.

Evet o hormonlar her şeyi yönetiyor.
İnsanın zevklerini, ruh halini, isteklerini, zamanın akışını hissetmeyi bile
Ben de bir değişim istiyorum, bakalım neye kısmet ben de bilmiyorum:)
Bir şeyler başka olmalı, daha başka bir sabah olmalı, daha başka bir akşam, bir sıkışma hissi var ve bence bu değil yaşam
Ama değişmesi gereken benim biliyorum, zamanın geçişini daha farklı hissetmeliyim, yemek yerken, uzanırken, evimle ilgilenirken, dışarı çıkarken daha farklı bir şeyler geçmeli bana..
Olacak az kaldı biliyorum çünkü bu aralar ben de @Marjo gibi hissediyorum ve bunların sebebi sadece iç dünyamız, çevredeki hiç kimse veya hiçbir şey değil

Oo baya şey yapmışsın, yemek yapmak uğraştırıyor baya
Biz daha ödev yapmadık, aslında bugün hiçbir şey yapmadım ama yine yorgunum

Bence de neden beklensin ki o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…