Hanimlar merhaba bisey sorucam.simdi benim adetime tahmini 3 4 gün var ama asiri derecede idrarda yanmayla acile gittigimde doktor antibiyotik verdi.simdi ben bu ilaci kullansam eger gebelik varsa zarari olurmuki hoş bicbi belirtim yok ama.bi kac yerdr okudum adet gecmeden kullanilan ilaclar zarar vermez gebelige diye ama aklimda karisti acikcasi
Yarin yapayim o zaman saol canimbir test yapin bence ya da bir kadin dogum doktoruna gozukun, gebelik varsa zarar verir mazallah ilk 3 ay kritik donem.
Kızlar ovulasyon testim koyu gösteriyor. Programa göre dündü ovulasyon hatta önceki aylara göre daha geç bir ovulasyon oluyor bu ay. Şimdi sorum şu dün ilişki oldu. Gripli falan artık :) Bugün olmalı mi? Bugün olmazsa kaçırır miyim? Her ay ovulasyon pik yapınca neden heyecan yapıyorum. Her ay umutlanmak devam ediyor.
Kızlar ovulasyon testim koyu gösteriyor. Programa göre dündü ovulasyon hatta önceki aylara göre daha geç bir ovulasyon oluyor bu ay. Şimdi sorum şu dün ilişki oldu. Gripli falan artık :) Bugün olmalı mi? Bugün olmazsa kaçırır miyim? Her ay ovulasyon pik yapınca neden heyecan yapıyorum. Her ay umutlanmak devam ediyor.
Ahaha tiplere gel.
Valla erken gelir akrep olursa problem olmaz da geç gelme ihtimali hiç yok bence. 40 haftanın üstüne 18 gün daha geç gelirse oğlak oluyo ancak. :)) O zamana kadar ben maratona katılır yine doğururum zaten onu.
Yaylarla anlaşıyorum ben. Böyük aşkım yaydı. Annem yay. Yakın bi arkadaşım yay. Yani bi terazi kadar olmasalar da çevremde varlar. Hiçbirini def etmedim. :))
Bu arada Sean Bean demiş kalmışım ben. Ne diyecektim aceba. Sean Bean olmadı Mehmet Günsur oldu. O da olumlu.
Hanimlar merhaba bisey sorucam.simdi benim adetime tahmini 3 4 gün var ama asiri derecede idrarda yanmayla acile gittigimde doktor antibiyotik verdi.simdi ben bu ilaci kullansam eger gebelik varsa zarari olurmuki hoş bicbi belirtim yok ama.bi kac yerdr okudum adet gecmeden kullanilan ilaclar zarar vermez gebelige diye ama aklimda karisti acikcasi
Evet evet aklimda soru isareti kalacagina bi test yapayim en iyisi.cünkü bu ay hem rahim filmi cekildim hemde prolaktin düssün diye ilac kullandim.belkide olmus olabilir.cok tesekkur ederimmAdet geçmeden kullanılan ilaç zarar vermez mantığı şuradan geliyor;
adet gecikince gebelikten haberdar olduğumuzda embriyo hala hayatta olduğu için haberimiz oluyo. Haberimiz olmayan dönemde antibiyotik kullanınca çoğu zaman sessiz düşük oluyor ve adet olurken hasar görmüş embriyoyu vücuttan atıyoruz ama bunu genellikle standart adet zannediyoruz çünkü yoğun bi kanama olmuyor daha çok erken bi dönem olduğu için.
İlk dört haftalık dönemde ya hep ya hiç kuralı geçerlidir demişti bana doktorum. Herhangi bir ilaç yüzünden sıkıntı olursa ya fark etmeden gebelik sonlanır ya da hiçbir şey olmaz gebelik sağlıklı şekilde devam eder demişti.
Bence sabah erken gebelik testlerinden yap ya da net sonuç için kan testi yaptır. Sonuca göre antibiyotiği kullanırsın.
Beni Mehmet Gunsur kesmez bu dusuk libido ve isteksizlikle. Ancak Sean Bean gelirse ayaklanirim. O gelsin.
Ne oldu bana boyle ya? Bir doktora mi sorsam acaba bu isteksizlik nedir acep diye.
kocalari sperm makinasi gibi kullaniyoruz. Gebelik şansı düşük olduğu gün uyurlar
Biz de denemeye karar verdik. Herpes tam bas gostermedi henuz, propolisle falan engelliyoruz. Bu durumda bulasmaz diye umit ederek deneyecegiz. Ovulasyona daha 3-4 gun var ama o zamana herpesin fendi esimi yenerse en azindan depoda sperm bulunsun diye deneyecegiz. Acilin lambadaci geliyor!
Hangi ilaç?Evet evet aklimda soru isareti kalacagina bi test yapayim en iyisi.cünkü bu ay hem rahim filmi cekildim hemde prolaktin düssün diye ilac kullandim.belkide olmus olabilir.cok tesekkur ederimm
Dostinex kullandim prolaktin içinHangi ilaç?
Bu gece de olsun bence. Koyuluğu kaçırma, sağlı sollu kuşatın yumurtayı. :)
Eger hali varsa deneyin. Ne yapalim, obur gun uyur artik.
Evet resmen oyle oluyor.
Lambadaci gelemiyor...cok kucuk acik bir yara varmis. Demek ki deneyemeyecegiz.
Neyse bugun ovulasyon testi yaptim, negatif geldi. Yarin yine yapacagim. Belki de pozitife donene kadar beklemek en iyisi, boylece yarasi da kapanir. Herhalde bir-iki gun beklemekten birsey cikmaz. 8.gun bugun siklusun.
panic_attack doğum günün kutlu olsun tatlım Yeni yaşında dilediğin herşey gerçekleşsin en çok Da mini mini bebeler olsun inşallah öperim kovadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?