İleri yaş için Ankara’da veya İstanbul’da tavsiye edebileceğiniz tüp bebek merkezi

Teşekkür ederim öneri için . Evet, bunu çevremde çok kez duydum tedaviye başlandıktan sonra tavrını değiştiren doktorların olduğunu.
İstanbul’da değilim ama tedavi için Ankara’dan gelip gitme şeklinde olabilir. Peki İstanbul’da ve sosyal medyada çok takipçisi olan doktor Cem Çelik hakkında bir deneyimin var mı? Birde doktor Soner Düzgüner’i bir tanıdık tavsiye etmişti İstanbul’da.

Cem Çelikle birebir görüşmüş insanım.

Uzun uzun yazmak istemiyorum.
Ben tavsiye etmiyorum.

Alanında iyi doktorlar İnstagram da zaman harcamıyor.
Ben ne doktorlara gittim, istanbulda gitmedigim doktor yok. İşinin ehli olanların hiç birini instagram görmedim…

Samimiyetiniz için çok teşekkür ederim . İnanır mısınız aynısını düşünüyorum bazen denk geldikçe bazı medyatik doktorlara. O kadar hastanın tedavisi ile meşgulken sosyal medyada bu kadar aktif olan doktorlardan biraz çekiniyorum.

Ben gittim hepsine biliyorum.
Sanki Abd Oval ofise giriyorsun.
Bir ciddiyet, bir soğukluk, bir tuhaf bakışlar sonuçlara.

Oraya gelen insanların sorunu var ki geliyorlar.

Doktordan ziyade hastanenin embriyoloji doktorları ve kullanılan teknoliji önemli.

Yaşın kac bilmiyorum ama kaliteli yumurta toplanmadığı sürece gebelik oluşmaz.
Tabi ki spermde de sorun olmayacak.

Oval ofis benzetmesine iyi güldüm ! Evet, doktorun tavrı çok önemli benim için. Dediğiniz gibi sorunumuz olmasa niye gidelim oralara. Yaşım (43) malesef epey ileri. O yüzden yanlış bir yerde zaman kaybetmek iste istemiyorum. İnşallah iyi bir doktor ve ekibe denk geliriz hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…