İlk görüşmeler ücretsiz. Tum sonuclarini al git konus.
İlk tavırları cok iyi oluyor sonra yüzüne bakmayan, soğuk duran doktorlae oluyor dikkat et.
Dogru yönlendirmesi çok önemli.
İstanbulda gitmedigim doktor yok Emre Karatekeliogluna mutlaka git konus. İnsan gibi insandir. Para icin hasta yolmaz, boş zaman geçirttirmez.
Teşekkür ederim öneri için . Evet, bunu çevremde çok kez duydum tedaviye başlandıktan sonra tavrını değiştiren doktorların olduğunu.
İstanbul’da değilim ama tedavi için Ankara’dan gelip gitme şeklinde olabilir. Peki İstanbul’da ve sosyal medyada çok takipçisi olan doktor Cem Çelik hakkında bir deneyimin var mı? Birde doktor Soner Düzgüner’i bir tanıdık tavsiye etmişti İstanbul’da.
Teşekkür ederim öneri için . Evet, bunu çevremde çok kez duydum tedaviye başlandıktan sonra tavrını değiştiren doktorların olduğunu.
İstanbul’da değilim ama tedavi için Ankara’dan gelip gitme şeklinde olabilir. Peki İstanbul’da ve sosyal medyada çok takipçisi olan doktor Cem Çelik hakkında bir deneyimin var mı? Birde doktor Soner Düzgüner’i bir tanıdık tavsiye etmişti İstanbul’da.
Uzun uzun yazmak istemiyorum.
Ben tavsiye etmiyorum.
Alanında iyi doktorlar İnstagram da zaman harcamıyor.
Ben ne doktorlara gittim, istanbulda gitmedigim doktor yok. İşinin ehli olanların hiç birini instagram görmedim…
Uzun uzun yazmak istemiyorum.
Ben tavsiye etmiyorum.
Alanında iyi doktorlar İnstagram da zaman harcamıyor.
Ben ne doktorlara gittim, istanbulda gitmedigim doktor yok. İşinin ehli olanların hiç birini instagram görmedim…
Samimiyetiniz için çok teşekkür ederim . İnanır mısınız aynısını düşünüyorum bazen denk geldikçe bazı medyatik doktorlara. O kadar hastanın tedavisi ile meşgulken sosyal medyada bu kadar aktif olan doktorlardan biraz çekiniyorum.
Samimiyetiniz için çok teşekkür ederim . İnanır mısınız aynısını düşünüyorum bazen denk geldikçe bazı medyatik doktorlara. O kadar hastanın tedavisi ile meşgulken sosyal medyada bu kadar aktif olan doktorlardan biraz çekiniyorum.
Oval ofis benzetmesine iyi güldüm ! Evet, doktorun tavrı çok önemli benim için. Dediğiniz gibi sorunumuz olmasa niye gidelim oralara. Yaşım (43) malesef epey ileri. O yüzden yanlış bir yerde zaman kaybetmek iste istemiyorum. İnşallah iyi bir doktor ve ekibe denk geliriz hepimiz