• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ileri yaş hamilelik ,eşim ve ailemle problemler

senemkurtulus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
10
3
1
46
Merhaba,

40 yaşındayım 3,5 aylık hamilyim.ilk hamileliğim,eşimle Haziran aynında evlendik.

Ben 22 senedir çalışıyorum ve bir ara vermiştim ama eşim işi bırakınca ve hamile kalınca tekrar yeni bir işe

girdim.Evin tüm masrafları ve tabi ki dr masrafları benim üzerimde ve gün geçtikçe sinirlerim daha da

fazla bozuluyor.İleri yaşta bir gebelik olduğu için dr un istediği tüm testleri yaptıramıyorum, param yetmiyor.

Devlet hastanesinde de yapılmıyor.(nifty test gibi) Eşim üzülüyor ama pek de birşey yaptğı söylenemez.

Ailem ise onların yanına dönmemi tek bir şartla kabul ediyor ,eşimden boşanmak ve bebeği aldırmak.

Benim böyle bir niyetim yok ,annemlerin yanına gitmek istiyorum ama bebeği aldırmak istemiyorum,

onlar da bunu kabul etmiyor.Geceleri uyuyamıyorum. Düşünmekten çıldıracağım.

Hamilelik zaten zaman zaman stresli ve bebekle ilgili endiseler yasanilan bir donem. Buna maddi sikinti da eklenince huzursuz olmus olmaniz cok dogal.
Esiniz umarim is bulur biran once. Zor tabi.
Bosanmanizi gerektirecek bir durum yoksa (aileniz bunu yapmanizi soyledigi icin diyorum) tabiki bunlar gelip gecici niye bosanasiniz? Stres yapmayin.
Ne guzel Allah nasip etmis bi kuzu.
Kolayliklar diliyorum

Allah eminim nasip ve kısmetiyle gönderir bebeğinizi.. Senelerce isteyip kavuşamayanlar var bebeğine öyle düşünün..
Eşiniz belkide kısa süre sonra iş bulur ve herşey yoluna girer.. Daha çok yeni evlisiniz, her evlilikte olur böyle durumlar, bence boşanmak için başka sebebiniz yoksa yuvanıza ve yavrunuza kıymayın derim..

Bebeği aldırmak için yasal süre dolmuş zaten öyle bir ihtimal yok.

3.5 aylık bebek aldırılmaz zaten de, esin ıssız olduğu için mi boşanıyorsun yoksa başka sıkıntıların da mi var?

İş bulunur ama başka sıkıntı varsa bilemedim.

ne saçmalıyor aileniz Allah aşkına
eşiniz illa ki iş bulur.. aileniz eşinizi istemiyor muydu
lütfen sakin olun
+ 3,5 aylık bebeği nasıl aldıracaksınız?

Merhaba,

40 yaşındayım 3,5 aylık hamilyim.ilk hamileliğim,eşimle Haziran aynında evlendik.

Ben 22 senedir çalışıyorum ve bir ara vermiştim ama eşim işi bırakınca ve hamile kalınca tekrar yeni bir işe

girdim.Evin tüm masrafları ve tabi ki dr masrafları benim üzerimde ve gün geçtikçe sinirlerim daha da

fazla bozuluyor.İleri yaşta bir gebelik olduğu için dr un istediği tüm testleri yaptıramıyorum, param yetmiyor.

Devlet hastanesinde de yapılmıyor.(nifty test gibi) Eşim üzülüyor ama pek de birşey yaptğı söylenemez.

Ailem ise onların yanına dönmemi tek bir şartla kabul ediyor ,eşimden boşanmak ve bebeği aldırmak.

Benim böyle bir niyetim yok ,annemlerin yanına gitmek istiyorum ama bebeği aldırmak istemiyorum,

Boşanma sebebiniz eşinizin işsiz olması mı..
Eğer öyleyse yıkmayın sakın yuvanızı..
Benim eşim 2 yıl işsiz kaldı o dönemde ben çalışıp evi geçindirdim borç aldığımız zamanlar oldu elimizde 5 kuruş kalmadığı zamanlar oldu.. evililik iyi günde kötü günde destek olmaktır.. sabır edin lütfen herşey yoluna girer iş nedirki yarın bulunur.. ne güzel rabbim size melek nasıp etmiş biz yıllardır doktor doktor dolaşıyoruz... 3 yılı geçti çocuğumuz olmuyor.. rabbim bir şekilde sınayacak..
Bu dünya sınav dünyası..

evliliği evcilik mi sandınız anlamıyorum ki?
ne demek, işsiz kaldı boşan çocuğu aldır annenin babanın yanına dön?
başka bir problemden bahsetmiyorsunuz..
eşiniz çalışmayı sevmeyen tipte biri mi?
size güven vermiyor mu?
size çocuğunuza sahip çıkmayacağını mı düşünüyorsunuz?

Merhaba,

ailen çok fenaymış
çok sinir oldum

eşin işini neden bıraktı

Back