- 21 Mart 2021
- 913
- 689
Allah herkesin gönlüne göre versinaynen 39 yaşındayım ben de tanışmayı bekliyorum ilk yumurcakla
Başınız sağolsunMerhaba arkadaşlar ben de 39 yaşındayım 1 oğlum var 15 yaşında 37 yaşında bir gebelik yaşadım 35 haftalık ölü doğum yaptım bakalım korunaksız ilerliyorum yeni tahlil yaptırdım oluru var gibi hayırlısı olur ve doğarsa dünyalar benim olur abisi ve babasıyla uzun ömürlü verecekse rabbim burdayım birbirimizin güzel haberlerini alıp motive olmak dileğiyle
Ahhhh inşallah evimin abisinin babasının onun kokusuna ne çok ihtiyacı var hepimize çok iyi gelecek motivasyona ihtiyacım var inşallah şuraya yazan herkesin sağlık sıhhatle kavuşacağı minikleri sırayla gelirBaşınız sağolsunNe tatlısınız taptaze kan gelecek aileye
Düşük ve kimyasal için dereotu yiyin diyorlar ama:/ geçmiş olsun umarım tekrar olmaz daha doğrusu sağlıklı olsunMerhaba bende yaş 35 yakında 36 ya gircem ikinci çocuğu düşünüyorum Mayıs'ta kimyasal Ağustos ta kalbi durdu yani iki başarısız gebelik geçirdim bilmiyorum yaş faktöründen dolayı mı ilk çocuk şak diye olunca diğeri de olur düşüncesindeydim ama 12 yıl aradan sonra hiçte öyle olmadı şimdi kan ilacı kan sulandırıcı bide folik asit kullanıp yeniden deniyorum ama korkularımı atamıyorum hiç ümitlenip sevinemiyorum
İlk kez duydum tabi olur biraz daha sık tüketirim bitanemDüşük ve kimyasal için dereotu yiyin diyorlar ama:/ geçmiş olsun umarım tekrar olmaz daha doğrusu sağlıklı olsun
8 aydır folik asit içiyorumAranızda bu süreçte yani düşünmeye başladığınızdan Bu yana folik asit kullanan yada olması için aldığınız yaptıyığınız bir kür yada bir takviye alan varmı
Dr tavsiyesiylemi yoksa kendiniz mi başladınız8 aydır folik asit içiyorum
Doktoruma söyledim olsun devam et dediDr tavsiyesiylemi yoksa kendiniz mi başladınız
Canım bişey sorcam sana klomen donrası kistten bahsetmiştin ya sen de , o kist için ne vermişti sana doktor hatırlıyor musun ? Senin peşinden geliyom resmen dediklerini ardından yaşıuorum ben deAllah herkesin gönlüne göre versin
Duphaston diye bir ilaç vermişti. Yanlış hatırlamıyorsam günde 2 adet. Bitiminde adet oluyorsun. Sonra adet ile kist atılıyor vücuttan. Ama muhakkak Dr kontrolünde olması gerekiyor. Korunmamizi söylemedi. Zaten bu ilacı yumurta dollensin diye de kullaniyorlarmis. Biz hiç korunmuyoruz yıllardır. Kist korkutmasın gözünü, klomen sonrası hep oluyor buCanım bişey sorcam sana klomen donrası kistten bahsetmiştin ya sen de , o kist için ne vermişti sana doktor hatırlıyor musun ? Senin peşinden geliyom resmen dediklerini ardından yaşıuorum ben debana cyclo proxn.. gibi bişey verdi kist için önce kist geçsin dedi klomen sonrası adetim hem geç geldi hemde bir gün gün simsiyah geldi ve kesildi doktor kist gitmemiş adeti engelliyo dedi bu ilacı verdi ve bu esnada korun dedi . Senin nasıldı o sürecin korunmayı sana da söylemiş miydi
Kistle ve bu ilaçla hamile kalmanı istemeyiz dedi. Ama burdan okudum bir sürü her yeri kimseye korunmaktan bahsedilmemiş kararsız kaldım o yüzden , hoş zaten olmadı olmadı da bu aya mı denk gelecek sanki ben de korunmuycam ama öyle pek üstüne de düşmüycemDuphaston diye bir ilaç vermişti. Yanlış hatırlamıyorsam günde 2 adet. Bitiminde adet oluyorsun. Sonra adet ile kist atılıyor vücuttan. Ama muhakkak Dr kontrolünde olması gerekiyor. Korunmamizi söylemedi. Zaten bu ilacı yumurta dollensin diye de kullaniyorlarmis. Biz hiç korunmuyoruz yıllardır. Kist korkutmasın gözünü, klomen sonrası hep oluyor bu
Tamam ama adette muhakkak git, kisti gözlemleyecekKistle ve bu ilaçla hamile kalmanı istemeyiz dedi. Ama burdan okudum bir sürü her yeri kimseye korunmaktan bahsedilmemiş kararsız kaldım o yüzden , hoş zaten olmadı olmadı da bu aya mı denk gelecek sanki ben de korunmuycam ama öyle pek üstüne de düşmüycem
Ara kontrole çağırmadı adette gel dedi yine
Tabi tabi düzenli doktorum zaten. Sağol canımTamam ama adette muhakkak git, kisti gözlemleyecekÇok geçmiş olsun
3-4 aydır folik asit +d vit + çörekatu bal tarçın + q10 + havuç kürü+soğankürü ne varsa yaptımAranızda bu süreçte yani düşünmeye başladığınızdan Bu yana folik asit kullanan yada olması için aldığınız yaptıyığınız bir kür yada bir takviye alan varmı