Yaş kaç?Sperm testi yaptırmadan çatlatma iğnesi olmuştum
Gebelik oluşmayınca sperm testine yönlendirildik
Özelde sperm yok dendi
Devlette 5 milyon sperm çıktı
Tüp bebek tavsiye ettiler hemen derhal
Şimdi takviye araştırıyoruz
Olmazsa mecbur tüp bebek yaptırıcaz
39Yaş kaç?
Amh yüksekse şanslısınızBi gelisme var mı?
Benimde iki.yildir benzer srbeple olmuyor?
Amh yüksek, polikistik mi var sende?
Maalesef değil.Amh yüksekse şanslısınız
Ben 15 gün gecikme vardı dr gittim negatif.Benim şansım oldukça az ama ümitsiz değilim.Ben sürekli dua ediyorum çünki bir mucize lazım banaMaalesef değil.
Sende bi gelişme var mı?
Banada öyle Dr yüzde 1 dedi.Ben 15 gün gecikme vardı dr gittim negatif.Benim şansım oldukça az ama ümitsiz değilim.Ben sürekli dua ediyorum çünki bir mucize lazım bana
Amh gecen yıl yaptırdım 0.50 çıktı,Benim diğer değerlerim güzel birde prolaktinim yüksekBanada öyle Dr yüzde 1 dedi.
Senin fsh amh kaçtı,
Fsh kaçtı? Benimde 0 larda amh.Amh gecen yıl yaptırdım 0.50 çıktı,Benim diğer değerlerim güzel birde prolaktinim yüksek
Geçen yıl 1.94Fsh kaçtı? Benomde 0 larda amh.
Adet oluyormusun peki?Geçen yıl 1.94
Evet, sen?Adet oluyormusun peki?
Adet olduğun sürece şansın var diyorlar.Sonuçta bir sağlam yumurtada yeterli.2 yıldır korunmuyorum ama olmuyor.Vardır bir hayır bundada diyorum ama çocuk gördümmü içim gidiyoEvet, sen?
Fsh iyiymiş.
Kac yıldır korunmuyorsun?
Benimde, 2 yıldır korunmuyorum,Adet olduğun sürece şansın var diyorlar.Sonuçta bir sağlam yumurtada yeterli.2 yıldır korunmuyorum ama olmuyor.Vardır bir hayır bundada diyorum ama çocuk gördümmü içim gidiyo
Ben başarısız tüp bebek denemesinden sonra ilaç kullanmam dedim.Arı sütü bal polen alıyorum sadece,beslenmeme dikkat ediyorum ama en önemlisi stes.Çok stresliyim başka bir sıkıntıdan dolayıBenimde, 2 yıldır korunmuyorum,
Qenzim q 10 bende 1 seneden fazladr kullaniyorum işe yaramadi.
Bende çok stresliydim daha 4,5 aydır azaldı.Ben başarısız tüp bebek denemesinden sonra ilaç kullanmam dedim.Arı sütü bal polen alıyorum sadece,beslenmeme dikkat ediyorum ama en önemlisi stes.Çok stresliyim başka bir sıkıntıdan dolayı
Banada doktorum doğal yollarla olması imkansıza yakın olmaz diye birşey yok ama olursa mucize olur demişti. Yaşım nedeniyle tüp bebek bile garanti değil tamamen yumurta kalitesine bağlı bu yaşlardada kalite düşüyor dedi. Bu arada 83 lüyüm. Amh 0.07 yani 0.1 in bile altında. Reglim 1,5 sene öncesine kadar çok düzenliydi sonra birden erken olma ve 5-6 gün gecikmeler başladı. Bende amh i bu sebepten öğrendim. Bugüne gelirsek 4 haftalık gebe olduğumu öğrendim. Hiç beklemediğim için hala şoktayım. Tabi yaş faktöründen dolayı bir sürü test bizi bekliyor. Ama sonuçta doğal yolla hamile kalabildim. Doktorun dediği mucize bu olsa gerek. Size umut olsun istedim hikayem. İmkansız diye birşey yok. Sevgiler.Banada öyle Dr yüzde 1 dedi.
Senin fsh amh kaçtı,
Eşim de ben de 39 yaşındayız
Bekliyoruz bakalım
Ben de amh 0.47 eşimde sperm yok napcaz bakalım
Sizin için takviye olarak görür musunuz bilmiyorum ama ben beslenmenin etkilediğine de çok inandım. Tecrübeyle sabit diyebilirim. Amh sizden bile düşüktü. Deniz börülcesi sarımsak ve balık çok tükettiğim ay hamile kaldım. Daha öncede benzer bi hikaye başıma geldiğinden artık tesadüf gibi gelmemeye başladı. 15 gün neredeyse 2 günde bir beslenme şeklim bu şekilde denk geldi. Tsh hormonuda amh kadar önemli bu arada sizin kaç bilmiyorum ama hatta amh normalse bile tsh 'nin gerekli değerde olmaması gebeliği engelliyor.Sperm testi yaptırmadan çatlatma iğnesi olmuştum
Gebelik oluşmayınca sperm testine yönlendirildik
Özelde sperm yok dendi
Devlette 5 milyon sperm çıktı
Tüp bebek tavsiye ettiler hemen derhal
Şimdi takviye araştırıyoruz
Olmazsa mecbur tüp bebek yaptırıcaz
Beslenmeye inanıyorum hemen başlıyorum balık börülce yeSizin için takviye olarak görür musunuz bilmiyorum ama ben beslenmenin etkilediğine de çok inandım. Tecrübeyle sabit diyebilirim. Amh sizden bile düşüktü. Deniz börülcesi sarımsak ve balık çok tükettiğim ay hamile kaldım. Daha öncede benzer bi hikaye başıma geldiğinden artık tesadüf gibi gelmemeye başladı. 15 gün neredeyse 2 günde bir beslenme şeklim bu şekilde denk geldi. Tsh hormonuda amh kadar önemli bu arada sizin kaç bilmiyorum ama hatta amh normalse bile tsh 'nin gerekli değerde olmaması gebeliği engelliyor.