• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İleri hızı arttırmak için ne yapabiliriz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sogukkahve35

Kün fe yekün
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2018
837
497
23
33
İzmir
Kızlar varikosel ameliyatı sonrası yeni sperm sonucumuzda sayımız maşallah 40 bin kere güzel olmuş ama
hızımız aynı%3
likefaksiyon 120 dk
aglütinasyon pozitif
viskozite artmış hala bunlar aynı değişmemiş varikosel sayıya morfolojiye iyi gelmiş... Lütfen bana ileri hızı nasıl arttırabileceğimizi söyleyin bol C E vitamini Çinko Keçi boynuzu özü çakşır kullandık hep 4ay boyunca düzenli ama hızımız hiç artmamış :KK43:

QUOTE="Sogukkahve35, post: 59669393, ember: 908518"]
Biraz araştirma yaptım hız dışındaki değerler immünolojik veya mikrobik olarak bu hale gelebiliyormuş tedavisi varmış doktor bakalım ne diyecek.. Keşke tek başına sayı gebe kalmaya yetebilseydi :(
[/QUOTE]
Doktor bize bu haldede hamile kalinir dedi ama yok kalamiyorum.
Umarim duzelir zor mesele.

Bizimde sorunumuz ileri hız proxeed plus ve keçi boynuzu kürü kullanıyor eşim
proxeed plus ı 6 kutu düzenli bir şekilde kullandı eşim soğuk press keçi boynuzu özü içti 4 ay ama ileri hız hiç artmamış Bizde proxeed işe yaramadı yani anlayacağınız...

Evet canım 21gün içiyor sonra 15 gün ara verip tekrarlayabilirsiniz isterseniz ama bi zararı yokmuş bu kürün
Tamam canım ben artık keçiboynuzu özü almayacağım o da fayda etmedi keçi boynuzu kaynatıp suyunu içireceğim gecen ay katı meyve sıkacağı aldım havuç için artık makineme kuvvet :D:D:D

proxeed plus ı 6 kutu düzenli bir şekilde kullandı eşim soğuk press keçi boynuzu özü içti 4 ay ama ileri hız hiç artmamış Bizde proxeed işe yaramadı yani anlayacağınız...
Bide çok pahalı bi ilaç dr önerdi eşim aldı aldıktan sonra araştırdım kullananların çoğu memnun kalmamış bilmiyorum bizim ilacımız yeni bitti inşallah faydası olmuştur🙏🙏

Başka birşeye etkisi oldumu peki morfoloji yada yavaş ileri harekete. Bana doktorum dediki endişelenmeyin çunkü yavaş ileri harekette gebelik başlatır bilmiyorum ne derece doğru. Bellide öyledir rahat hareket edeceği ve uzun yaşayabileceği bi ortam varsa neden olmasın.

Bide çok pahalı bi ilaç dr önerdi eşim aldı aldıktan sonra araştırdım kullananların çoğu memnun kalmamış bilmiyorum bizim ilacımız yeni bitti inşallah faydası olmuştur🙏🙏
Canım kullanın belki faydası olur kullanmayım demem herkesin şifası farklı şeylerde... Son kutumuzu biz 235 aldık yani gerçekten bu veletler daha doğmadan belimizi büktü :D

Test yaptırdınızmı kullandıktan sonra biz henüz yapmadık merak ediyorum
Evet yaptırdık bugün sayımız artmış çok güzel maşallah nazar etmeyeyim.. Ama ileri hız aynı hiç artmamış ve ileri hızın yanında viskozite aglütinasyon likefaksiyon canımızı sıkar oldu bunlar bile düzelmemiş adam c vitamini deposu oldu ya hayret bir şeyyyyy

Back