Rica ederim canım.Amin Allah cümlemizden razı olsun.Buraya açtığım bu başlık sayesinde çok şey öğrendim yeri geldi burada yazanlar sayesinde moral buldum.
Siz şu an kimde tedavi görüyorsunuz yani tüm o işlemlerden sonra hiç açılma olmadığını mı söyledi doktor.Eğer ria takabilmişse tamamen açmış olması gerekir diye düşünüyorum ve bu gerçekten güzel bir ilerleme çünkü ben hiç o aşamaya gelemedim ama sanırım sizdeki sorun endometriumun hasarı çünkü bende de mevcut maalesef.
Prp bin işe yaradığını duymuştum ben de ameliyattan sonra denemeyi düşünüyorum.
Bazen düşünüyorum tıp bu kadar ilerlemişken buna nasıl yeni bir tedavi şekli geliştirmezler,nasıl daha kesin sonuç veren ilaçlar geliştirmezler?Tabi çaresizliğimden bu düşüncelerim neyse.
Bu saatten sonra kimin ne niyetle sorduğu konusuna ben çok net cevap verebiliyorm ve o kişileri listeme ekliyorum çünkü bilerek can yakmak ya da kendi egolarını tatmin etmek için soruyorlar asla alttan almıyorum kim olursa olsun cevabım sert oluyor ve mümkün mertebe o kişilerle birdaha görüşmüyorum.Ben de 9 yıllık evliyim bazen bu duruma düşmeme sebep olan aceleciliğim ve o lanet doktora gittiğim ilk gün hatırıma düşüyor ve boğulacak gibi oluyorum.Ama keşkeler faydasız artık ve bir yaprak dahi Allah ın bilgisi dışında kıpırdamazken bunu kendime ben yapmış olamam imtihanım bu Rabbim kolaylaştırsın cümlemizinkini.