Herkese acil şifalar dilerim .
Dilerim Rabbim herkesın gönlündekini en kusa zamanda nasip eder
Size kendı hıkayemden kısaca bahsetmek isterım umut olsun ınsallah
Evliliğimin ilk 5 yılı çocuk istemedık .Sonra bebek istedıgımızde Rabbım hemen nasıp ettı ancak miadında doğum esnasında komplıkasyon gelıstı ve bebegım 5 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra maalesef evladımızı kucağımıza alamadan toprağa verdık. Acımız hâlâ taze …. Sonra Rabbım tekrar kısmet ettı 1 yıl sonra tekrar gebe kalmıştım ancak 19 haftalıkken ansızın suyum geldı ve acil doğuma alındım ve bebeğimi kaybettım . Meğer ilk doğumda travmaya bağlı rahmimin servıks kısmı zarar görmüş ve servıkal yetmezlik gelışmış ve biz hoca ya muayeneye gıtmemıze rağmen böyle bır tanı almamıştık. Düşük yaptığım dönemde pandemı yenı başlamıştı ve şartlar cok zor olmasına rağmen yıne hoca tarafından düşükten sonra parça kalması nedenıyle küretaj yapıldı ve 10 gün sonra tekrar yapıldı . 2. Kez bebegımızı kaybetmestık eşimle yaşadığımız acıyı tarıf etmek imkansız . Sonrasında geçen süreçte adet duzensızlıgı agrılar vs derken yaklaşık 8 ay sonra asherman sendromu tanısı aldım Hsg sonrası . Bu kez artık esım ve bende cok büyük bır umutsuzluğa kapıldık . Ama Rabbim e sığındık ve dua ettik bıze güç kuvvet sabır ve sıfa versın dıye. Sonrakı 2 yıl ıcersınde 2 kez hıstereskopı oldum yoğun ve yorucu tedavıler gördüm 3/4 derecede olan yapısıklıgım sonunda açılmış oldu ancak sonrakı süreçte tanım hep 4 mm kalınlığında kaldı . Hoca
tüp bebek tedavısıne başlayalım endometrıyumu kalınlastırlalım dedı . Ancak bu süreçte uzun ve yorucu oldu bizim için . Tedavılere cevap vermedi endometrıyum kalınlaşmadı . Süreç uzadıkça bız de psıkolojık ve fızıksel olarak cok yıprandık tabıkı . Endometrıyum 2 kez yoğun tedaviyle 6 mm oldu 2 kez transfer yapıldı . İlkinde pozıtıf oldu ancak boş gebelık gelıstı ve 8. Haftada medıkal abortus olmak zorunda kaldım 2. Sinde ıse negatıf sonuç aldık . Tüm bu süreçlerden geçerken tam 6 yıl gecmıs oldu . Şimdi yazarken yaşadıklarımızı size aktarmak inanın cok zor . Artık ümidimiz iyice kırılmısken 2. Negatıf tüp bebek tedavısınden bır ay sonra mucızevı sekılde hamıle kaldığımı ögrendık . Gerçekten bizim için ve hocamız ıcın büyük bır mucıze oldu
. 14. Haftada servıkal serklaj yapıldı şu an ise 24. Haftadayız Rabbım e şükür
Hâla bunun gerçek olduğuna ınananamıyoruz eşimle mutluluğumuzu tatıf bıle edemem
Bu 6 yıl boyunca her ümitsizliğimde bu sitedekı yorumları okur dua ederdım Allahım bize de mucızenı yaşat diye
Cok şükür dualarımız kabul oldu
Ireis ve diğer tüm evlat sahıbı olmak isteyene Rabbım en hayırlısından evlatlar nasip etsin inşallah
Dilerim benim hikayemde birilerine umut olur
Dualarım hepinizle .
Benim için de dua edersenız cooook sevınırım