Canim cok gecmis olsun. Neden anestezili istedin cok basit bir islem ama sen bilirsin tabi nasil rahat ediceksen.Günaydın canım aynen bende senin gibiyim artık hiç umudumda yok durumumdan çarşambaya hsg çekilcek cevat bayrakda bakalım nasıl çıkacak hsg yi anestezili istedim ama acaba giden varmıdır kendisine genelde gerek yok diyorlar çok sıkıldım ve yoruldum artık bu durumdan
Arkadasim benim fikrimi sorarsan yucel hoca ile devam et. Her yeni doktor bir digerini kotuleyecek, kendi yapamazsa onceki isleminde suc bulacak. Bu operasyonun oule hemen ilk denemede basarili olma ohtimali zaten cok yuksek degil buna hazirlikli olmalisin. Doktorun histereskopideki basarisizligindan degil, hem onceki doktorlarin verdigi zarardan hem de vucudumuzun bu islemlere verdigi tepkilerden dolayi boyle olduk unutma. Doktor doktor gezmek anca zaman kaybi olur. Yucel hocaya ben de muayene olmustum zamaninda, pandemide ameliyat yapsaydi ona yaptiricaktim hatta. İsinin ehli biri. Bence ona guven ve sozunden cikma.
Umarim tum sikintilarin gecer yakinda