hoh hooh hooooooo
hoh hooh hooooooo
Arkadaş Noel 24 aralıkda başladı 25-26 bitti. Milletin bir araya gelip çigdem çitleyip tv izleyip kutladığı bir yılbaşı var ona göz diktiniz yaa. Milletin yaşam sevinçini bitirdiniz bu ülkede
Ayrıca noele bayılıyorum. ışıl ışıl evler, şehirler,çam ağaçları, hediyeler, birlikte yenilen yemekler...
Bence onlarda eğlenmeyi çok istiyorlar istemesinede yapamıyorlar işte. Çözümüde kendi hayatlarını sıkıcı yapanlara karşı gelmek yerine kutlayanlara sataşmakta buluyorlar...Kimsenin eğlenmesini istemiyorlar ya herkes onlar gibi sıkıcı olsun of puf
Hediyelesmek guzeldir cocuklara bunu vermek guzel ama noeli islemek yanlis tabi dunyada 31 aralikta noelin kutlanmaya calisildigi tek ulkeyiz sanirimmusluman yogunluk bir ulkede boyle bir sacmalik ayri bisey tabii
Ne kadar anlatsan da boş. Buraya yazabiliyorlarsa google ellerin altında noel ne yılbaşı ne araştırabilirler ve eminim gayet iyi biliyorlar farkı. Sadece birşeylerden soğutma cabası ben bunu düşünüyorum sen de bunu yap baskısı. Yoksa eeennn cahil insan bile anlar ardaki farkı.
Ne kadar anlatsan da boş. Buraya yazabiliyorlarsa google ellerin altında noel ne yılbaşı ne araştırabilirler ve eminim gayet iyi biliyorlar farkı. Sadece birşeylerden soğutma cabası ben bunu düşünüyorum sen de bunu yap baskısı. Yoksa eeennn cahil insan bile anlar ardaki farkı.
Bende ayni seyi yazdim abla ama tam acik olmadi heralde
Bende ayni seyi yazdim abla ama tam acik olmadi heralde
senin için hiçbir mana ifade etmiyor olabilir ama belki o çocuklar ya da aileleri için bir mana ifade ediyor olabilir, bazı insanlar güzel mutlu bir yıl olsun diye yeni yıla girmek ve bunu sevdiği arkadaşlarıyla paylaşmak isteyebilir
okullardaki hediye çekilişlerini ben de hiç sevmiyorum, onaylamıyorum ama çocuğum isterse katılıyor istemezse katılmıyor, bu kadar basit...
Ben çocukken o yılbaşı çekilişlerini severdim, tüm arkadaşlar birbirine kitap alırdı, kitaplarımı hala saklıyorum, içinde arkadaşlarımın yazıları var, verildiği tarihler var, belki biraz yıprandılar ama saklamaya devam ediyorum, eğer birgün torun sahibi olursam torunuma vereceğim :))
Sayın büyüklerimiz milli kültürümüzden bahsetmişler doğru demişler, yılbaşı hiçbir ülkenin milli kültürü değildir, yılbaşı ne dini ne millidir, 365 gün 6 saat tamamlanınca 1 sene biter yeni bir yıl başlar, buna yeni yıl denir :) İnsanlar da oh oh tatil olacak 3-5 akrabayla ya da kankalarla takılırız heyoo deyip mutlu olurlar.
Milli kültürümüz 19 Mayıs'tır, 23 Nisan'dır, 29 Ekim'dir, 30 Ağustos'tur.
Bu bağlam da İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimize "Milli kültürümüze" olan bağlılıklarından dolayı teşekkür ediyor, 23 Nisan, 19 Mayıs ve 29 Ekim gibi "Milli" değerlerimize sahip çıkacakları için şahsım adına en kalbi şükranlarımı sunuyorum