İlayımın kakasında kan var

saime77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
448
3
96
Adana
kızlar ilayımın kakasında kan gördüm az önce iplik iplik sankii neden olur bilgisi olan var mı...tortikolisi iyileşiyor diye sevinirken ...Allahım sen şifa ver...

canım havuç suyu verdin mi bugün? ben havuç suyu verince kakasında ip ip kırmızılık oluyor ama kan değil onlar havuç...

merhaba o 4 5 aylıkken benim kızımdada olmuştu 2 veya 3 kez küçük küçük neden acaba? şimdi kızım 1 yaşında geçti tabi ama bende merak etmiştim dr a da sormamıştım.

sadece anne sütü veriyorum.. az önce kaka yaptı baktım yine azıcıkda olsa kan vardı....

canım benim kızımda da olmustu kayınvalideme gosterdim, tekrarlarsa dr sorarsın demisti bi daha olmadı. cok gecmis olsun.

bizde de oldu bikaç defa.bende sadece anne sütü veriyorum. yediğin bişeyden olabilir demişti. netten baktık yumurta yapabiliyomuş.. cumatesi kontrol var sorcam tekrar.. geçmiş olsun sanada..

Benim oğluşumda tam 3 haftadır kakasında kan var.Doktora gittik kakası labaratuvarda incelendi.Enfeksiyon çıktı.Ancak kakasındaki kannın nedeni bu değil sanırım.Enfeksiyon olunca çok sık kaka yaptığı için içerde çatlak oluşmuş dedi doktor.Vitamin ve reflor verdi.Benim oğlumda sadece anne sütü ile besleniyor.Sonra geçmeyince çocuk cerrahı görsün dedi ,polip olabilir dedi.Çok korktum.Çünkü polip sadece ameliyatla alınırmış.Bizde geçen hafta çocuk cerrahına gittik.Benim oğlumun kakasınsdaki kan nokta nokta geliyor.Birde sadece elle kontrol etti ve çok büyük ihtimal çatlak var dedi.Eğer polip olsa damla damla kanarmış.Bu defa günde 15 dakka 2-3 kez oturma banyosu verdi.Birde anestol krem ve bepanten.Ancak hala geçmedi.Bazen 1-1,5 ay sürermiş.Bence doktora git.Bu önemli bir şey.Haa birde alerjik durumlarda kan gelebiliyormuş.Ben 3 gün süt ürünü yemedim ama fayda etmedi...

sabahki kakası temiz çıktı çok şükür bugün takip edeceğim...ben bebe bisküvisi yemştim çokca, bide kaşarla teeyağ, onları bugün yemicem bakalım nolcak

kız bebeklerde ilk regl de olabilir birazcık kan oluyor bezde sonra geciyor. Ama devam ederse mutlaka o kanlı bezide al yanına ve doktora git bence tahlil yapsınlar.

ıNŞ. CANIM DEVAM EDERSE GÖTÜRÜCEM. DÜN DRDA kan almaya çalıştı hemşire genel tahlil için ilay çok bağırıp ağladı, kız elinin üzerinde resmen iğneyi gezdirdi, bide alabilse almadı da... babası da böyle yapacaksanız almayın diye kestirdi almayı.. ilay ağlamaktan morardı acaba o yüzden kakasında kan gelmiş olur mu, çok ağladı kendini sıktı diye...

İNŞ. CANIM DEVAM EDERSE GÖTÜRÜCEM. DÜN DRDA kan almaya çalıştı hemşire genel tahlil için ilay çok bağırıp ağladı, kız elinin üzerinde resmen iğneyi gezdirdi, bide alabilse almadı da... babası da böyle yapacaksanız almayın diye kestirdi almayı.. ilay ağlamaktan morardı acaba o yüzden kakasında kan gelmiş olur mu, çok ağladı kendini sıktı diye...

ayy bu cok kötü oluyor yaaa. mirayda damardan kan aldılar ama alana kadar kac kere deldırler yavrumu. cok kötü yaa. cok gecmis olsun. kaka yaptı mı varmı biseyler??

benim arkadaşımın kızının kakasında da da vardı...o sıralarda antibiyotik kullandığı için dr antibiyotikten demiş.ilay kullanıyormuydu canım ilaç falan...

ayy bu cok kötü oluyor yaaa. mirayda damardan kan aldılar ama alana kadar kac kere deldırler yavrumu. cok kötü yaa. cok gecmis olsun. kaka yaptı mı varmı biseyler??

canım şu ana kadar kakaları temiz çıktı çok şükür..inş. bi daha görmem...

benim arkadaşımın kızının kakasında da da vardı...o sıralarda antibiyotik kullandığı için dr antibiyotikten demiş.ilay kullanıyormuydu canım ilaç falan...

yok canım ben hiçbir ilaç kullanmıyorum...

hepinize ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim yalnız olmadığını bilmek ne güzellopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back
X